Drágáim,
megsétáltatom a motort, elhúzok a lila tehenek tőgyeit megmaszírozni a hegyekbe. Szeptemben 2-án újra itthon leszek, én 4000 km-rel gazdagodom, ti egy beszámolóval és képekkel.
Csók.
köszi
ezért ültem vissza a lehető leghamarabb.. de ezért egy két mp-vel lassabb voltam....
mocira meg egy plexi kell, meg a beömlőt kell megjavíttatni és kész. Nem szép, de rendben lesz műszakilag...
naaaaa, ne mondj ilyet! Szegény macska is hibázhat! (bocs, állatbarát vagyok...) De persze értem hogy miért haraxol rá...... 1x egy macska a motorom elé szaladt ki... na az is kalandos volt...
Gerince megzakkant egy kicsit. De lábon hagyta el a helyszínt de remélem nem éli túl.
Sötét volt. Sajna ezt a nyarat jól elintéztem.Nem,hogy motor kocsi sincs.Meg bringa sincs.
Képzeld már egyszer rég jártam így csak egy csirkével. De azt kissebb horzsolásokkal megúsztam.
Nem volt rajtam. Elösször azt hittem meghalam.Iszonyat fájdalmas. Majdnem két hónap gipsz . Ezt úgysem hiszed el,hogy egy macska bement a küllő közé,és megállt a kerék és repülsz. Egyszerűen hihetetlen....
Ugye! Mert hajtanak mint az állat .
Örülök,hogy egyben vagy.... A mocidnak meg jobbulást. Akkor a tegnapi nao az "ilyen volt" Én is összetörtem magam... De nem motoron,hanem bicajjal borultam.Kulcscsonttörés.
Köszönöm,fel hivom!
Jó utat neked!
megsétáltatom a motort, elhúzok a lila tehenek tőgyeit megmaszírozni a hegyekbe. Szeptemben 2-án újra itthon leszek, én 4000 km-rel gazdagodom, ti egy beszámolóval és képekkel.
Csók.
Sárkány Gábor, +3612802521
Hívd fel, fog tudni segíteni. Nekem ő csinálta, jól. Azóta 100000 km-nél is több van már abban a motorban.
ha valakit érdekel motor tuning
bbd.hu
üdv
Lion gsx1400
Most pedig :
Mindenkinek kellemes hétvégét!
ciao, LX
LX
ezért ültem vissza a lehető leghamarabb.. de ezért egy két mp-vel lassabb voltam....
mocira meg egy plexi kell, meg a beömlőt kell megjavíttatni és kész. Nem szép, de rendben lesz műszakilag...
LX
LX
LX
LX
LX
Sötét volt. Sajna ezt a nyarat jól elintéztem.Nem,hogy motor kocsi sincs.Meg bringa sincs.
Képzeld már egyszer rég jártam így csak egy csirkével. De azt kissebb horzsolásokkal megúsztam.
Macskával mi lett?
LX
mindig emeli az elsőt :o)
gondolom nem volt rajtad protkós ruha? ugye... mondtam én hogy anélkül egy lépést se!
LX
Örülök,hogy egyben vagy.... A mocidnak meg jobbulást. Akkor a tegnapi nao az "ilyen volt" Én is összetörtem magam... De nem motoron,hanem bicajjal borultam.Kulcscsonttörés.
LX
akkor csak a lelked sérült a moci miatt, ugye?
Üdv
BB