Szia!
Igen én szoktam!
Speciel ZX-9 R-hez még nem csináltam karbont!
Meg tudom oldani azt is csak az jelentősen növeli az árát!Több a szopás vele és a karbon szövet is drága!
Egyébként üvegszálas poliészterből van!Az üvegszálas ára 10000 Ft.Fehér alapszínben! Mindjárt keresek róla képet!
a 636-os haver pont tegnap polírozott egy akril opel astrát, szépen igényesen le volt mattulva, durva-finom-vax pasztával adott neki és csak csillogott utána az opel.de az is igaz hogy 10-20X ezt megjátszani nem lehet büntetlenül.
Te csinálsz ilyen sárvédőt Basi? Régóta fáj a szívem egy ilyenért láttam egyszer karbont nagyon tetszett. Mennyibe fáj, és tudnál valami képet linkelni róla, hogy pontosan hogy néz ki és miből van?
A gumik takarásban vannak. Remélem a te munkád tetszeni fog a gazdájának.
Színkód C104 Tőlük tudsz jó minőségű festéket venni.
Ha viszel mintát kevernek neked bármit a festék boltban.
Sedu!Igen én csinálom! Légyszíves a színkódot írd már le ide mert nem sikerült megjegyezni! Ennyivel könnyítsd meg a dolgom! A gitteléssel úgysem sikerült!Csak részben!Köszi!
A fényezés ,bocsi festés az tényleg nem sikerült! Én csak azt nem értem hogy ha te is láttad hogy szar akko miért adtad ki a kezedből? Jaa és a rezgéscsillapító gumikat legalább kivehetted volna az idomokból a csavarhelyeknél! Vagy felétek így fényeznek? Na mindegy! Én nem feszegetem ezt tovább!Most Én szopok vele!De hát kell az ácsmunka az új garázsomhoz!
Béke veletek!
értem hát!
nézelődök a neten,már találtam egy számot,ahol 12500-ért van az egész első garnitura(4db)
bárdi,ha ennyiéért tudod adni,akkor érdekel!de ha nem,akkor sincs semmi baj!
a dekoros még kép alapján sem jól helyezte fel, a matrica ok. a felhelyezés az már nem. a zx9r felirat a hasidomra menne nem tudom miért az oldalidomra lett felhelyezve! kérdeztem én is a srácot, azt mondta mer kawasaki és az zzzzzzőőőőőd. ezen minden ződ a sárvédő fül, a szörcsögő, hasidom, neki így teccik.
Az enyémhez(4 dugattyús) 11000 pénz volt a Bárdinál(2 grt.),szinteres.Ferodo.
30 % kedvezménnyel.Ha van ismerősöd jó áron van,szerintem a tiédhez sem drágább!
én is még csak érdeklődgetek,nézelődöm!nem sürgős még,hisz igazából nem is leáttam még,hogy mennyire kopottak a betétek.
majd jövő hónapban kiszedem a kerekeket,ugyis viszem gumicserére,és akkor megnézem!gyanitom,hogy nem lehetnek nagyon jók,mert a hátsókhoz jobban odalátni,és már azok is vékonyak,pedig az közel sincs annyit használva,mint az elsők,bár én azért fékezek a hátsóval is.kiváncsi leszek,hogy milyen gyártmányuak lehetnek benne elől,mert fog mint az állat!szerintem valami szinteres,mert olyan érdekes hangja van,mikor fékezek...
Ez engem is érdekelne,persze nem akarok belekavarni az üzletbe
tied az elsőbbség.
Valaki írta a multkor hogy az RMC-nél van ferrodó 5000-ért
Kéne egy elérhetőség
Igen én szoktam!
Speciel ZX-9 R-hez még nem csináltam karbont!
Meg tudom oldani azt is csak az jelentősen növeli az árát!Több a szopás vele és a karbon szövet is drága!
Egyébként üvegszálas poliészterből van!Az üvegszálas ára 10000 Ft.Fehér alapszínben! Mindjárt keresek róla képet!