Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Igen én szoktam!
Speciel ZX-9 R-hez még nem csináltam karbont!
Meg tudom oldani azt is csak az jelentősen növeli az árát!Több a szopás vele és a karbon szövet is drága!
Egyébként üvegszálas poliészterből van!Az üvegszálas ára 10000 Ft.Fehér alapszínben! Mindjárt keresek róla képet!
a 636-os haver pont tegnap polírozott egy akril opel astrát, szépen igényesen le volt mattulva, durva-finom-vax pasztával adott neki és csak csillogott utána az opel.de az is igaz hogy 10-20X ezt megjátszani nem lehet büntetlenül.
Csákány!

Te csinálsz ilyen sárvédőt Basi? Régóta fáj a szívem egy ilyenért láttam egyszer karbont nagyon tetszett. Mennyibe fáj, és tudnál valami képet linkelni róla, hogy pontosan hogy néz ki és miből van?
Köszi!
A gumik takarásban vannak. Remélem a te munkád tetszeni fog a gazdájának.
Színkód C104
Tőlük tudsz jó minőségű festéket venni.
Ha viszel mintát kevernek neked bármit a festék boltban.
Nekem nagyon tömény így. Egy kis fekete még kellett volna bele. Nekem ilyen volt a Ninja matricám:
Igen kell a 2000-2001-es hez!
Frissen minden akril jól néz ki, csak később kifakul, polírozni sem nagyon lehet majd
nem,nem nekem még most nem kell,és nem tom ki az. egy csákónak kellene.ha ma szól , akkor jelzek. kuplung armatúráról küldtem képet kell vagy sem?
Sedu!Igen én csinálom! Légyszíves a színkódot írd már le ide mert nem sikerült megjegyezni! Ennyivel könnyítsd meg a dolgom! A gitteléssel úgysem sikerült!Csak részben!Köszi!
A fényezés ,bocsi festés az tényleg nem sikerült! Én csak azt nem értem hogy ha te is láttad hogy szar akko miért adtad ki a kezedből? Jaa és a rezgéscsillapító gumikat legalább kivehetted volna az idomokból a csavarhelyeknél! Vagy felétek így fényeznek? Na mindegy! Én nem feszegetem ezt tovább!Most Én szopok vele!De hát kell az ácsmunka az új garázsomhoz!
Béke veletek!
Igen Szeki! Már a hosszabb láncvédővel!
Jövő hét elejére lenne meg!Most csinálok egyet egy debreceni srácnak ! Ez neked kellene?
értem hát!
nézelődök a neten,már találtam egy számot,ahol 12500-ért van az egész első garnitura(4db)
bárdi,ha ennyiéért tudod adni,akkor érdekel!de ha nem,akkor sincs semmi baj!
a dekoros nem tette jól fel, ez már nekünk is fel tűnt akkor, de csak matrica, cserélhtő!
a dekoros még kép alapján sem jól helyezte fel, a matrica ok. a felhelyezés az már nem. a zx9r felirat a hasidomra menne nem tudom miért az oldalidomra lett felhelyezve! kérdeztem én is a srácot, azt mondta mer kawasaki és az zzzzzzőőőőőd. ezen minden ződ a sárvédő fül, a szörcsögő, hasidom, neki így teccik.
Szóval érted,mert én nem!
2 oldal=4 dugattyú
Az enyémhez(4 dugattyús) 11000 pénz volt a Bárdinál(2 grt.),szinteres.Ferodo.
30 % kedvezménnyel.Ha van ismerősöd jó áron van,szerintem a tiédhez sem drágább!
Jól áll a tank matrica amúgy szép a fénye,+nekem tetszik is.De az a matrica
A matricák elég furcsák! Miért lett ződ a hasidom is?
én is még csak érdeklődgetek,nézelődöm!nem sürgős még,hisz igazából nem is leáttam még,hogy mennyire kopottak a betétek.
majd jövő hónapban kiszedem a kerekeket,ugyis viszem gumicserére,és akkor megnézem!gyanitom,hogy nem lehetnek nagyon jók,mert a hátsókhoz jobban odalátni,és már azok is vékonyak,pedig az közel sincs annyit használva,mint az elsők,bár én azért fékezek a hátsóval is.kiváncsi leszek,hogy milyen gyártmányuak lehetnek benne elől,mert fog mint az állat!szerintem valami szinteres,mert olyan érdekes hangja van,mikor fékezek...
A listaára: 9844/pár,15-ért odaadom a két párt!
Ez engem is érdekelne,persze nem akarok belekavarni az üzletbe
tied az elsőbbség.
Valaki írta a multkor hogy az RMC-nél van ferrodó 5000-ért
Kéne egy elérhetőség
mennyiért adnád a garniturát?
na már megint offolok léptem