pipi!most nem a bolt raktárában van a gép,itthon a garage-ban!várja a tavaszt,de még egy s mást kiván addig!olajcserét nem,azt tavaly kapott,alig mentem vele!majd basit megkeresem gyertya ügyben,meg kő még rá müszaki,fékbetét csere asszem!oszt dzsiiiiiiiiiiiiiiiiii!
igen,szar az ut erre,gyanitom,hogy mostmár tél végén még szarabb,de ki lehet birni,meg kerülgetni!egyébként a vásártér mellett van egy horgásztó,tőlünk kb 200 méter!ha erre jársz szólj, vendégem vagy egy sörre!csak időben szólj,hogy halat is tudjak hozni a tescóból,hogy ne menj haza üres kézzel!
Na ná
Egy kicsit aggódok Kanári miatt. Múltkor tett fel a gépéről képet. Tudod amin úgy meg volt kopasztva...
Szerintem csak direkt kikönnyítette a piszok, hogy elbírjon velem...
Kicsit ugyan megremegett a lábam, de nem adom a bőröm olyan könnyen... Minden centiért harcolni fogok a gyorsuláson...
Tank tele, az olajban, és a lánszettben 1000 km-er van, A gyertya, fékbetét 6000 ezret ment, telóolaj+szimering ilyenkor egy éve lett cserélve, akksi fél éves és csurig van. Strobi lámpa, rendszámelektronika élesítve... Kihagytam még valamit...
Ja és ez a legszebb motor...
ennek örülök,h van eszed (ezért még megköveznek) 10fokban még szerintem sem lehet jókat motorozni ,majd ha éjszaka sem megy 10alá akkor lesz DZSííííííííííííííí .
Na mi van itt bassz
Marakodtok mint a kölkök a nyalókán...
A legkevésbé sem örülök neki, mikor éppen kezd egy kicsit összekovácsolódni a banda és mindjárt jőidő lesz lehetne közös progikat szervezni.
Klakó én nem igen szeretnék különösebbet hozzáfűzni ez nem az én vitám de remélem hamar megnyugszanak a kedélyek erre mondják minden csoda 3 napig tart. Fazit még személyessen nem ismerem, de remélem, hogy megfogom azt öblitgetünk eggyet . Sedut ismerem az biztos, hogy rendes segítő kész srác, ugyan úgy csípom őt is mint akivel már megismertük egymást. és bízom benne ez a kör majd még bővűl a jó idő előrehaladtával.
Sedu: Beépített rendőr? Fasza, hogy lebuktattál, holnap gyere be, a közlekedési osztályon keress, ha nem jössz értesíthetlek hivatalosan
Fazi legalább már te is rá jössz a ződ nem motorra való szín
Én lelkeltem, hogy bordó az amire vágysz...
Klackó Tényleg nincs messze mizse, de nagyon sz.r az út oda. Bár pályázni arra járok ki, mert arra legrövidebb az M5. Majd koccolhatunk valamikor, de azt jól tudod, hogy enyém a leggyorsabb gép... Meglepően naprakész vagy hasítottam már el melletted Na majd, ha a bolt raktárából előhalászod a 9-et rápróbálunk
Különben néha pecázok ott vagy az almásfűz vagy min vagy a szászpán...
Na a többi meg jó lesz ha befejezi a vitát mert felkűldök egy pofont azt alázavarlak benneteket...
gézu!
nekem van ugy emlékszem,igaz cd-n!sőt,lehet,hogy kettő is,mert mintha valahonnan le is töltöttem volna,meg egyet vettem is!holnap megnézem,mert a munkahelyen vannak ha minden igaz!
Nekem zx 6 hoz van kb 500 oldalas egy barátom szülinapomra adta valahonnan a netről töltötte le és lefűzte ebben minden benne van. Szerintem 9-eshez is lelehet szedni
igen,szar az ut erre,gyanitom,hogy mostmár tél végén még szarabb,de ki lehet birni,meg kerülgetni!egyébként a vásártér mellett van egy horgásztó,tőlünk kb 200 méter!ha erre jársz szólj, vendégem vagy egy sörre!csak időben szólj,hogy halat is tudjak hozni a tescóból,hogy ne menj haza üres kézzel!