nem az elmúlt nap hsz.-i hoz, de a haver 9-ét is akrillal fújták és nagyon szép lett, igaz ebben nem csillog a lakk de a ződ szín tökéletes lett, igaz az akril olcsóbb és finomabban kell vele bánni.
akkor a fékbetét letudva!semmi baj!csak már nem emlékeztem,hogy milyeneket tettél fel ide,visszakeresni meg nem volt kedvem..
a lánckerékről:néztem már neten ,de nincs hozzá csak a 41-es felett csak 42,és 44 fogú.
azért akarom lecserélni,mert ugysem célom a nagy sebbesség,hanem inkább ketten megyünk legtöbbször,és oda meg jobb lenne egy ilyen 16/44-es áttétel szerintem!de nem sürgős,meg még addig lehet,hogy meg is gondolom a dolgot,és nem cserélek,vagy ha igen,elég lesz egy foggal több is hátra...
üdv! egy garnitúra van de a négydugattyús B-s modellhez, az első ferrodó,a hátsó ap racing, de azt már fazon kinézte magának. ma adom fel neki postára, nekem nincs 6 dugattyús első fékhez betétem, kérdezd meg a többieket. 16/41-es a 2000-2001 végáttétele, de nekem nincs se 41 sem 44-es, egy 39-es zx10r hátsó fogaskerekem van de azzal már te szúrnád a 300-at. a B végáttétele 16/43 tehát alapból te fognád meg pipit. a 44-es mi célból kell?egy -két fogszám eltérés a gyári értéktől némely modell esetében még ajánlott is de 3 az már kicsit sok és nem biztos hogy egyáltalán gyártanak hozzá oly méretűt. egy fighteres 9-es csákóval beszéltem az 14/43-al nyomja de 4-ik ben gázra veszi fel az első kereket, 12l fogyasztással.
van egy nagy halom takaró, csak nekem nem jut sosem, majd veszek egy 2személyes takarót bár azt is lerángatja rolam a kis drágaságom, kicsit fázós, délután 4kor már nem akart motorra ülni, pedig melegebb volt mint hajnalba.
a lánckerékről:néztem már neten ,de nincs hozzá csak a 41-es felett csak 42,és 44 fogú.
azért akarom lecserélni,mert ugysem célom a nagy sebbesség,hanem inkább ketten megyünk legtöbbször,és oda meg jobb lenne egy ilyen 16/44-es áttétel szerintem!de nem sürgős,meg még addig lehet,hogy meg is gondolom a dolgot,és nem cserélek,vagy ha igen,elég lesz egy foggal több is hátra...
Na én léptem!
Valamit valamiért!
Aludni küld haza őket!
Hány csajjal alszol együtt egyszerre te perverz?!?