Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fődi megkaptad emilt?
látom elhoztad a nyiregyit szeki
na a lényeg hogy megtudjátok beszélni és a béke
nem az elmúlt nap hsz.-i hoz, de a haver 9-ét is akrillal fújták és nagyon szép lett, igaz ebben nem csillog a lakk de a ződ szín tökéletes lett, igaz az akril olcsóbb és finomabban kell vele bánni.
na ugye itt az embered,csak szólnod kell!
már a hosszított láncvédőst gyártod?
Hello. Nekem van egy zsír garnitúra első LUCAS TRW fékbetétem hatdugóshoz,ha kell szólj!
üdv! kellene egy 98-99 C hátsó lengővillára sárvédő, mikorra lenne biztosan kész?
ok szia
akkor a fékbetét letudva!semmi baj!csak már nem emlékeztem,hogy milyeneket tettél fel ide,visszakeresni meg nem volt kedvem..
a lánckerékről:néztem már neten ,de nincs hozzá csak a 41-es felett csak 42,és 44 fogú.
azért akarom lecserélni,mert ugysem célom a nagy sebbesség,hanem inkább ketten megyünk legtöbbször,és oda meg jobb lenne egy ilyen 16/44-es áttétel szerintem!de nem sürgős,meg még addig lehet,hogy meg is gondolom a dolgot,és nem cserélek,vagy ha igen,elég lesz egy foggal több is hátra...
hmmm!
sajnálom nem akartam, ,
a ram-air gumi R betűs legyen!
O.K.!
Na én léptem!
nem sokat adok , , csak 1kicsit
üdv! egy garnitúra van de a négydugattyús B-s modellhez, az első ferrodó,a hátsó ap racing, de azt már fazon kinézte magának. ma adom fel neki postára, nekem nincs 6 dugattyús első fékhez betétem, kérdezd meg a többieket. 16/41-es a 2000-2001 végáttétele, de nekem nincs se 41 sem 44-es, egy 39-es zx10r hátsó fogaskerekem van de azzal már te szúrnád a 300-at. a B végáttétele 16/43 tehát alapból te fognád meg pipit. a 44-es mi célból kell?egy -két fogszám eltérés a gyári értéktől némely modell esetében még ajánlott is de 3 az már kicsit sok és nem biztos hogy egyáltalán gyártanak hozzá oly méretűt. egy fighteres 9-es csákóval beszéltem az 14/43-al nyomja de 4-ik ben gázra veszi fel az első kereket, 12l fogyasztással.
Othon vannak .
Akkor mit csodálkozol,hogy a sok takaróból sem marad neked?!
Valamit valamiért!
Aludni küld haza őket!
Hát nem 1-el
"van egy nagy halom takaró"
Hány csajjal alszol együtt egyszerre te perverz?!?
van egy nagy halom takaró, csak nekem nem jut sosem, majd veszek egy 2személyes takarót bár azt is lerángatja rolam a kis drágaságom, kicsit fázós, délután 4kor már nem akart motorra ülni, pedig melegebb volt mint hajnalba.
Gondolkodási időt kérek!
A megoldás: 2 takaró!