Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyönyörüüüüü
pipikém beléphetnétek azzal a landülettel Karára van ott 1 motoros cimbim(több is)a sirköves ZÜD636-ta meg nefelecsük az első kocsmát balra a táblánál a ZÜDszemü bögyös pultossal
Vagy ezt Bogyesz?
Mit akarsz a vitarával Bogyesz?
Ja posta ment...
Záhonytól 20km a 4esen . kisváros kis teszkóval .
Eztet?
Csomagold be a fekpofakat is lecci
..es ahogy megbeszeltuk , ,
Szeki! Kellett vennem B-s tankot! Az enyém ről lemelegítettem a festék rétegeket! bordó az csak 5 réteg volt rajta!Elég rendesen ossze volt verve! Egy helyen kirohadt! Jaa 8 ezeré sikerült egyet szereznem! Hibátlan!
hol is van a hazád pontosan? a középsöt azt betörném
Jó van Klakkó, de tavaszig nem ér fogyókúráznod
A törteli úttal bajba leszel Az meg az én házamtól van 200 méterre, úgyhogy ha csak egy fél órácskám van motorozni, akkor arra lökök egy kőrös-törtel-cegléd-törtel kőröst Ott már csukott szemmel lapon van minden kanyar Erdőn keresztül, bokrokkal ölelt útszélek, beláthatatlan kanyarok ha nincs helyismeret könnyen bajba kerül az ember. Én ott tudom melyik egyenesben lehet megnyomni kettőhattvannal és azt is tudom melyik az ami csalós. Egy nagyon veszélyes kanyar van,majdnem derékszög, de nem tünik nagyobbnak, mint amiket előtte 140-nel döntöttél be A veszélyes útkanyar tábla vagy látszik a bokroktól, vagy nem ha oda sokkal értél be helló van. Jimyit vittem arra, de mindig várni kellett rá, pedig nem is mentünk tempót(200) De már akkor is közel volt a nyugdíjhoz, úgyhogy megértem...
Rendőr haverom van egy pár itt a városban! Mind motorozik!
Ebből 2-nek én csinálom a vasat! 954, és RSV mille
jólvannna
igazad van földim . Budapest-Berlin-Brüsszel-Sopron mindenhol jó de legjobb otthon . .ha hazamegyek fél évente 3 napra,akkor soha nincs kedvem vissza jönni .
még nem de légyszi idő kell míg találok embert reájuk.....
na hogy állsz cimbi?keltmár el valami
hát gyeremár 1 kicsit haza mert már elbutulsz
a menthán egy-pár üzi!
...hogy mid? ,
ugy lesz ,majd szólok . jön a tavasz kezd elmenni az eszem .
Talalj ki ra valami okossat!
a robogót nem ,az az egy marad meg ,occcó-kiccci.
de az 1000rxet megbótolhatjuk .csak még mindig nem voltam szabolcsiába lefotózni .
Na basi mar 3-an vagyunk!
1 kutya olat csak ossze utunk!
megyek segíteni szóljatok az ácsmunkához nem értek de a gerendát meg a cserepet tudom hordani . .