Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No, még egy bagoly.
ja akkor pontosítom:
az én drágaságom 99-es :)
húúúúú szupppper :)

várom!
Szia! Holnap tolok képet róla hogy milyen van!
Most hogy mondod... sötét motor szereti a naplementét, meg a sötétet.... igazi ghost ride csemete
,
Hali!
Aszondod három óráig dadogott a motorod, akkor nem is a 17 fok kell neki, elég ha csak három után mész vele.
Ma is motoroztam egyet déltől fogva. Három óráig dadogott a motor, utána volt a legmelegebb, 17 fokot mutattak hőmérők... és jó.

Tehát 17 fok kell a motoromnak, hogy jó legyen
húúúúúú ha :)

csupán 3000 hozzászólás 1 nap alatt :)
látszik, hogy közeleg a ninja szezon....

Na akkor a 2003-as sárvédő kilőve :(((

Viszont basi2!
Akkor Te lehetsz az én megmentőm. Szóval, érdekelne a fehér hátsó sárvédő, csak az a kérdés, hogy akkor 2 féle idommal is tudsz készíteni?
Esetleg van kép róluk?

Előre is köszi
Van mintám, megtudja nézni.
majd visszatérünk még erre a fékbetét témára,mert most eleget foglalkoztunk vele.
még megkapjuk,hogy :basszátok meg,ti a féken akartok spórolni?
és lehet,hogy igazuk is van...
rendben!irtam nekik egy emailt,de ha te megkérdeznéd,még jobb lenne!csak jobban el lehet magyarázni,hogy miről is van szó,mint igy leirva!
ha majd tudsz árakat,akkor ugyis megosztod...
mi pedig megköszönjük neked!
Ha esedékes, juttasd el hozzám, oszt megcsináltatom velük. Jövőhéten ráérek átmegyek hozzájuk pontosítani az árat.
most nézem,hogy mi egyről beszélünk jimyvel:http://www.graphitbrakes.com/g...
De igen!
régebben minth a hayabusa,vagy cbr xx topicba is emlitettek pesten valalki,aki felujit fékbetétet,és nem is rosszul!ha azokba jó...
Erről beszéltem. Nem kell vagyonokat adni érte. Én is ilyennel adtam el! IRIS és DID láncuk is egészen jó árban van!
én is most kaptam meg az emailt:Szia!9000.- ért lenne az elsők párja Lucas, a hátsó pedig 6-8000.- Lucas!Egy pár elsőm van 6500,- ért is Ferodoba

ez már nem annyira jó ár...
Hali!
Ezt a kuplung csúszást már mintha egyszer kiveséztük volna.
Vagy nem ebbe a topikban?
Megmértem. 2.78 mm, +- 1 század.
Mondhatni nyugodtan,hogy gyári méret mind!
Megyek feladom.Beleteszem a rugókat is,ha nem kell,kidobod!
De azok is hibátlanok,nekem nem ezért csúszott-csúszik meg olykor 3.-ban!
Én még a patrolomét sem csináltattam meg velük, pedig az nem volt egy fürge jószág.
A Gold Fren az jó,nekem olyan van elöl.
heló az a fékbetét csak porol !nissin a király csak az 45000 péz a 3 pár
Na bazz!
Akkor majd megfontolom
Na csáááá,mentünk farsangozni