Fazi tegnap felhívott, nyugodt hangnemben megbeszéltük a dolgokat. Elmondtam, hogy mi volt a színkód, le fogja újra fényeztetni (szerintem basival). A következő embernek könnyebb dolga lesz, nem kell szobrászkodnia, 1,5 centi gitett felvinnie 2-3 miliméterenként, és azt lecsiszolni. 3 nap alatt meglesz maximum.
Hát persze csak a magam kedvéért a garázsajtóból kéne elhányni a havat...
De az asszony keresete nincs benne a motorozásba...
Ha tehetné főgyújtaná az egésszet...
Na lépek, ki kell aludjam magam...
azért te is hozol áldozatokat,hisz mikor hó volt,azért voltál mindig első a beirásban,mert a havat lapátoltad,hogy tudjon dolgozni menni!
de ez igy is van rendjén,hisz az ő keresetük is benne van a motorozásban...
a következő amit összetörök,ha mérges leszek(ritkán van ilyen)akkor ez a kibaszott laptop lesz
Akkor te egy igazi lovag vagy (kihalóban lévő állatfaj
Amikor még anyámnál laktunk, azt az asszony bringázott én nem voltam hajlandó semmi ilyesmire , 5-kor kellett volna kellni és akkor még számítógép sem volt ahol, sokatokat be lehetett volna előzni... A dolog iróniája, hogy a munkahelye 40 méterre volt az annyáéktól ahol előtte lakott. De olyan szerelmes vót, hogy jött hozzám, minden nap...
Na még beszaladtam a 3-ikért
Azt megyek is visszafexem én még délig aludni szoktam
Van egy haver aki ért a programozáshoz, hátha meg tudná csinálni nekem, hogy automatikussan bejelentkezzen a gép reggelente. Lassan unok csak ezért felkelni. De addig is az ébresztőt beállítom....
o ert a fenyezeshez ,en nem