Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remelem majd basi beirja aszakvelemenyet!
o ert a fenyezeshez ,en nem
Reggelt
Senit nem beszeltunk meg Sedu csak a szin kodokat kertem.
Internetes rendőr ZX9-cel?
Mivel 1 órán át nézte, dumáltunk, söröztünk, az idomok mellett én ezt is másképpen gondolom.
Fazi tegnap felhívott, nyugodt hangnemben megbeszéltük a dolgokat. Elmondtam, hogy mi volt a színkód, le fogja újra fényeztetni (szerintem basival). A következő embernek könnyebb dolga lesz, nem kell szobrászkodnia, 1,5 centi gitett felvinnie 2-3 miliméterenként, és azt lecsiszolni. 3 nap alatt meglesz maximum.

Pipi köszi!
Jó reggelt!
No megyek kiülök a kapuba, hátha ma hozzák a nyugdíjat.
Hát persze csak a magam kedvéért a garázsajtóból kéne elhányni a havat...
De az asszony keresete nincs benne a motorozásba...
Ha tehetné főgyújtaná az egésszet...
Na lépek, ki kell aludjam magam...
azért te is hozol áldozatokat,hisz mikor hó volt,azért voltál mindig első a beirásban,mert a havat lapátoltad,hogy tudjon dolgozni menni!
de ez igy is van rendjén,hisz az ő keresetük is benne van a motorozásban...
a következő amit összetörök,ha mérges leszek(ritkán van ilyen)akkor ez a kibaszott laptop lesz
Akkor te egy igazi lovag vagy (kihalóban lévő állatfaj
Amikor még anyámnál laktunk, azt az asszony bringázott én nem voltam hajlandó semmi ilyesmire , 5-kor kellett volna kellni és akkor még számítógép sem volt ahol, sokatokat be lehetett volna előzni... A dolog iróniája, hogy a munkahelye 40 méterre volt az annyáéktól ahol előtte lakott. De olyan szerelmes vót, hogy jött hozzám, minden nap...
én se kelnék fel ezért!csak elvittem az asszonyt dógozni,ne kelljen neki bringázni ebben az esőben...
Na még beszaladtam a 3-ikért
Azt megyek is visszafexem én még délig aludni szoktam
Van egy haver aki ért a programozáshoz, hátha meg tudná csinálni nekem, hogy automatikussan bejelentkezzen a gép reggelente. Lassan unok csak ezért felkelni. De addig is az ébresztőt beállítom....
A legjobbakat indulnom kell.
Látom tegnap is szétvertétek a billentyűket.
második...reggelt!
Ma is dobogó. Jó reggelt
ment a mail
csumi
irok a mail cimedre hogy miért neml
Jó éjszakát Nektek...
utolsó akkor jóéjt
a papírjait megoldod? irj egy mailt,ha nem nyilvános és válaszolok
és menyi lenne az ára ennek a csoda masinának?
k4es és 4a 2be sportdobok ,megmondom őszintén,h durvábban szól mint a 12es nyitott dobbal .
utánna kerestem én is és pont ezt néztem hogy montad a K4(ugye?)farost!4az1be,vagy4 a 2 ben szól?