Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én vinnélek ,de nem viszek him nemüeket ,hideg van még ,nem akarom,h megtudd,h mit tud az enyém ,mert akkor a tiéd már le sem festenéd ,és még nem üzemképes a gépem ,és nem is lesz egy jó darabig , .
Olvad mar a folyo bogyesz?
Ahogy elolvad a jeg , usgyi kifele a modszeremel ,
ááááá pipi alatt még 15-öt is!téleg hol az én stufos barátom?
Az M5 nem rendes út?
A vesztes fizeti az autópályadíjjat
tervezem!de rendes utak sincsenek már erre,ahol kipróbálhatnánk!nagyjából kiegyensulyozott küzdelem várható,neki a motorja nehezebb,nekem meg én!de a hatótávolsága megöli,mert 12 litert fogyaszt a gépe!
Holnap ki visz 1 kort? ,
neked van olyanod?
mert nem mentem feléd azért nem láttál sportmotort
Nem is az bassza a csorom hogy szar a fenyezes ,hanem az hogy hogy a picsaba volt ver a faszaban a bevalalasra!
Ezek szerint meg ert neki ennyit!
Mar most repedezve van a fenyezes,kis hideget kapott azt annyi
En az epotoiparhoz ertek 36!
..osszedobok neked 1 tetot ,nezzd meg jol ,ha ossze dol 1 het mulva ne reklamalj!
te Lackó!szedd már rendbe a Pipit me nagy a pofája,ghostridernek hiszi magát mert én megtenném csak hozzád közelebb van
menyé horgász egyet vagy igyá egyet helyettem is addigra kész lesz utánna jöhet az összerakás
béke lesz itt nemsoká!csak legyen jó idő!mindenki feszült,elege van a télből!
jajj szegény motor,akár a legó
Igazan rendes toled a gesztus bogyesz,de en Seduval befejeztem!
Most vittek el az egesz kocerajt ,haveri alapon is+ egy 20 as.
Haggyátok már a picsába ezt a gyerekes civakodást!Nem idevaló,oldják meg személyesen oszt annyi!Olyan jó csend volt,most megint előhozza valamelyik
beszélgessetek nőkről,halakról,meg motorokról,.........ha vannak itt motorosok
emlékszünk miko tavaj legóztá!száp munka
Így kaptam meg az enyémet, a piktortól.
na itt az igaz!ugyebár az idő+az évek rutin?
Szerintem ezt a fényezős témát kár tovább húzni.
Te elhoztad ménem nézted meg ott. Ő odaadta, úgy ahogy jónak gondolta. Ennyi. Sajnálom ha rossz szájízzel gondoltok egymásra.
Meg értem Fazit is, meg értem Sedut is. Oldjátok meg felnőttek módjára.
mi folyik itt Gyöngyösön? Fazi,Sedu,eddig evótatok mint a befőtt,miért nem beszélitek meg szeméjesen és akko nem áztat senki senkit nyilvánosan a lényeg ha javitható,sedu szerintem megcsinálja,Fazi temeg legyél ott vele,igyatok,béküljetek,és meózz!ha nemjó köss bele akko ott!egy 7 végét csak kibirtok 1ütt?máskülönben hogy akkarton lejönni fórum talira?na,békülni,vedelni,megbeszélni
Akkor ha már mindenki véleményezte a dolgot(fényezés),írnék én is pár gondolatot.Személyesen egyiküket sem ismerem!
- nem dolgoztatok olyan emberrel,akit nem ismerek,vagy nem láttam még munkáját
- munkáért előre nem fizetek
- ha nem tetszik az elvégzett meló,nem veszem át
- azt azért illik mindkét félnek tudni,hogy mit adott,illetve mit vett át (darabra)

Szerintem itt mindketten alapvető hibákat követtetek el,aminek ez lett az eredménye!
Én egy éve festettem az enyémet(A-tól Z-ig) 70-ért,anyaggal együtt,és hibátlan.
Hogy lehetne ezt a helyzetet úgy helyrehozni,hogy mindkét fél boldog legyen,és jól is járjon?!
Szerintem sehogy!
Action13 úgy halottam Te ilyennel fojtatod motoros pályafutásod.
Jó estét!
Látom hiányoztam, késik az a qrva nyugdíj kénytelen vagyok dolgozni.
Ja, eladom a motort, nyugdíjasoknak ingyen van a BKV.