én vinnélek ,de nem viszek him nemüeket ,hideg van még ,nem akarom,h megtudd,h mit tud az enyém ,mert akkor a tiéd már le sem festenéd ,és még nem üzemképes a gépem ,és nem is lesz egy jó darabig , .
tervezem!de rendes utak sincsenek már erre,ahol kipróbálhatnánk!nagyjából kiegyensulyozott küzdelem várható,neki a motorja nehezebb,nekem meg én!de a hatótávolsága megöli,mert 12 litert fogyaszt a gépe!
Haggyátok már a picsába ezt a gyerekes civakodást!Nem idevaló,oldják meg személyesen oszt annyi!Olyan jó csend volt,most megint előhozza valamelyik
beszélgessetek nőkről,halakról,meg motorokról,.........ha vannak itt motorosok
Szerintem ezt a fényezős témát kár tovább húzni.
Te elhoztad ménem nézted meg ott. Ő odaadta, úgy ahogy jónak gondolta. Ennyi. Sajnálom ha rossz szájízzel gondoltok egymásra.
Meg értem Fazit is, meg értem Sedut is. Oldjátok meg felnőttek módjára.
mi folyik itt Gyöngyösön? Fazi,Sedu,eddig evótatok mint a befőtt,miért nem beszélitek meg szeméjesen és akko nem áztat senki senkit nyilvánosan a lényeg ha javitható,sedu szerintem megcsinálja,Fazi temeg legyél ott vele,igyatok,béküljetek,és meózz!ha nemjó köss bele akko ott!egy 7 végét csak kibirtok 1ütt?máskülönben hogy akkarton lejönni fórum talira?na,békülni,vedelni,megbeszélni
Akkor ha már mindenki véleményezte a dolgot(fényezés),írnék én is pár gondolatot.Személyesen egyiküket sem ismerem!
- nem dolgoztatok olyan emberrel,akit nem ismerek,vagy nem láttam még munkáját
- munkáért előre nem fizetek
- ha nem tetszik az elvégzett meló,nem veszem át
- azt azért illik mindkét félnek tudni,hogy mit adott,illetve mit vett át (darabra)
Szerintem itt mindketten alapvető hibákat követtetek el,aminek ez lett az eredménye!
Én egy éve festettem az enyémet(A-tól Z-ig) 70-ért,anyaggal együtt,és hibátlan.
Hogy lehetne ezt a helyzetet úgy helyrehozni,hogy mindkét fél boldog legyen,és jól is járjon?!
Szerintem sehogy!
Ahogy elolvad a jeg , usgyi kifele a modszeremel ,
A vesztes fizeti az autópályadíjjat
Ezek szerint meg ert neki ennyit!
..osszedobok neked 1 tetot ,nezzd meg jol ,ha ossze dol 1 het mulva ne reklamalj!
Most vittek el az egesz kocerajt ,haveri alapon is+ egy 20 as.
beszélgessetek nőkről,halakról,meg motorokról,.........ha vannak itt motorosok
Te elhoztad ménem nézted meg ott. Ő odaadta, úgy ahogy jónak gondolta. Ennyi. Sajnálom ha rossz szájízzel gondoltok egymásra.
Meg értem Fazit is, meg értem Sedut is. Oldjátok meg felnőttek módjára.
- nem dolgoztatok olyan emberrel,akit nem ismerek,vagy nem láttam még munkáját
- munkáért előre nem fizetek
- ha nem tetszik az elvégzett meló,nem veszem át
- azt azért illik mindkét félnek tudni,hogy mit adott,illetve mit vett át (darabra)
Szerintem itt mindketten alapvető hibákat követtetek el,aminek ez lett az eredménye!
Én egy éve festettem az enyémet(A-tól Z-ig) 70-ért,anyaggal együtt,és hibátlan.
Hogy lehetne ezt a helyzetet úgy helyrehozni,hogy mindkét fél boldog legyen,és jól is járjon?!
Szerintem sehogy!
Látom hiányoztam, késik az a qrva nyugdíj kénytelen vagyok dolgozni.
Ja, eladom a motort, nyugdíjasoknak ingyen van a BKV.