Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na varj!
Mgsem kell!
Meg a vegen Sedu rank hivja a rendor haverjat
Robogo johet max 50 ert,nem baj ha olyan
En is komolyan mondtam!
hiába,most böjtön van ,még az akksit is kivettem,h nyugton legyen áprilisig ,csak én fogok addig megződülni .van 4 motorom abból 3at kell csak eladnom,és lesz pénzem felülni a maradék egyre .
Ja! Csurran cseppen valami!
Jaa és az ácsmunkát komolyan mondtam!
Meg jo hogy van maszek melo! ,
Nem! A kutyának adtam!
majd 10 után jön haza!Gyári munkás szegény mint én!
Asszonynak oda adtad a kinait? ,
A homlokara van irva ,hogy kivanja a sebesseget
szegeny
ne is mondd ,nem jöttbe a téli maszek meló,igy hát csak vegetálok,meg várom az üdülési csekket,és az adóvisszatéritést a zsidajoktól .
,
Epp ezekre tartogattam en is a lovettat ,de most kell a fenyezesre
Te ha annyit innál,mint amennyit beszélsz róla,a májad már nem férne el benned!
semmi baja,csak nincs pénzem rá szerviz,olaj,gumi,fék.majd áprilisban .
1 sort esetleg?
En kerek elnezest!
Én sem ismerlek! Hozzá bort, lécci, lécci, lécci.
Amiket a képen láttam,azért én sem fizettem volna,viszont át sem vettem volna! A festés szerintem is ronda,de te éppúgy hibás vagy,mert átvetted,elvitted,és utána reklamálsz!
Ezeket nem lehetett a helyszínen nem észrevenni!
Mondom mindezt úgy,hogy egyikőtöket sem akarom megbántani,mert még csak nem is ismerjük egymást!
Téma lezárva!
hát nem!de haggyuk a zőccségeket,volt ma már belőle elég! tök jó,mikor megirok egy hozzászólást,és mire elküldeném,eltünik!
eleg elhanyadtatott sorod lehet!
A zoldesggel nem huzod sokaig!
nem jóóóó!arra van benyakut!majd Törtel fele vesszük az irányt,arra jó az ut is,kicsit kanyargós,és nincs benzinkut!csak igy lehet megfogni érzem! megszerettetem én vele a más szinü kawát is,pár hozzászólással visszább már megtörni látszott egy ilyen szinünél mint az enyém!
irigylem is!eheti a sok kolbászt,szalonnát,nekem meg most hozta az asszony az esti zelleradagomat,azt is nyersen!magas a koleszterinem,vagy mi!még az idő is neki dolgozik...
Nem hatulrol akartalak kenyeztetni! ,
Mi a baja a vasadnak?
hátha érdekel valakit figyelmetekbe ajánlom,hogy a mestert(engem)felvezérnek raktak http://www.sportmotor.hu/motor...