Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Himizoli itt a szomszéd uccában van egy fékpofa felújító, kb 1000-é megcsinája darabját.
Róna kft.
Most kaptam emil-t azRMC-től fékbetétileg.
Nekik Gold Fren van:5490/pár. Első,hátsó egyárban
A 4700-nek nem toom a márkáját még
hmm...nemnem én szebb vagyok és szerényebb
Anno mindegyik ott volt nagykutya
nem emlékszem nevekre már!főleg tsz-ekben jártunk,többek közt a pusztaszabolcsiból is huztunk valami gépet,meg Sinatelepről is
Szia!

A jobb oldalon te vagy a fényképen?
vagy andrasi? ,
Csak nem a baki familiaval?
mostmár megnéztem a térképen is pontosan!kicsit eltájoltam magam,de igy már vágom!voltam én ott is már...
nagybátyámmal összetekeregtük a fél országot,bizniszeltünk,hol ezzel-hol azzal,ő takarmánnyal,állatokkal,én(mi)meg gépekkel...
Helloca!
Sziasztok Kawasakisok
Akkor vagod hol van pusztaszabolcs!
Ivancsa melett
En meg 3 eve vagyok ivancsai
elotte kokemeny varosi legeny voltam en is
Adony?
Ha a 70-esen josz ,velenccei vasutalomasnal elfordulsz pusztaszabolcs fele .
..ha a 6-oson akkor ivancsanal a szalma csardanal lefordulsz ,ivancsa melett van pusztaszabolcs
fazi megmondja hol van...nekem,ha emlékeim nem csalnak,akkor Dunaujvárostól kell menni Enying fele,és arra valahol!de lehet,hogy nem emlékszem jól!fazi fele sokat jártam anno,Iváncsa,Beloannisz,Ercsi...volt,hogy két héten át mindennap mentünk Lepsénybe
Vén fasz
Az hol van?
Mármint valami közelebbi támpont?város?
3 napos ereszd el a hajamra már én se járok,inkább csak motorozással egybekötött 1 napos talikra
+próbálnám a 66 kilómmal + a 140 mittoménhány lóerőmmel
Mondom a kertben lehet satrazni!
Ugy jonnek a tobbiek is
meglátjuk!jónak nem vagyok elrontója!az egy napos találkozók meg nekem pont elegek!én már vén fasz vagyok,szeretek ágyban aludni
Pipinek erős a motorja, a pilóta kicsi, egyenesben biztosan meri húzni. Biztos hogy mindenki legyorsulná?
Kicsit fel kell futattni
iden lesz a 3.
1 baj van vele,sajna csak 1 napos
Lehet a kertben satorozni
Csak ha jelen leszal a pusztaszabolcsi mocistalin! ,
Csak az kap a Fazitól meghívást, aki legyorsúja a pipit, úgyhogy több százan leszünk.
Ok megbocsájtok.