Nem mintha magyarázkodnom kellene, de ott vannak a gumis anyák az oldalidomban látszik a fényképen. Mondtam, hogy nekem van egy Honda plexim tele anyákkal és csavarokkal(Adriántól vettem a motorral együtt). Azokat ajánlottam fel, és mondtad, hogy nem kell.
Csavarokat nem hoztam el, együtt szedtük szét a motorodat. A tükörben nem voltam biztos, hogy elhoztam, de meglett és a saját költségemen elpostáztam, szerencsére ezt már nem tudod letagadni
Már írtam, hogy nem foglalkozom vele. Boldogan, vidáman vitte haza az idomokat, csak most kavarja, mint piszkos Fred.
Nem ebből élek (nem festek sokat), nem csinál nekem ezzel kárt.
Még1 dolog a festésről. Nyáron szintén barátiba elvállaltam egy 1972-es bogár festését (20K+anyag, más 200,000-ért vállalta volna). Elbasztam (Kawaszeki látta is), másnap lecsiszoltam, és megcsináltam újból szó nélkül. Azóta is nagyon jóban vagyunk a sráccal.
Az ezert remelem figyelitek ,hogy ha jol nezem egyedul en mondom meg mit gondolok rola!
Hallotam ma en is ezt azt rola ,de valahogy senki nem mondja meg neki!
Na en most megtettem ,teszem
Lehet gyulolni vagy kedvelni!
Reszemrol ennyi! a tema .
Majd megyek veszek bele csavarokat es boldogan gurulok vele ,de legalabb nyugodtan alszom!
3 hianyzik jopar gumis csavar az idombol ,elobb kimenttem megnezni ,fele hianyzik az oldalso idomokbol is
..hat igen!
Ilyen 1 profi!
nem veletlen kerdezted te Sedu ,hogy nem e-e kell a plexihez csavar
Meg jo hogy meg volt az osszes
srácok,ássátok el a csatabárdot!mostmár nem nagyon lehet ezen segiteni...
valószinü,mindketten hibáztatok valamiben!
de lehet,hogy csak félreértettétek egymást bizonyos részletekben!
sedu,arra gondoltam,hogy nem mindent az üzleti oldaláról kéne megközeliteni...tudom,hogy ebből(is)élsz,de akkor se éri meg haragosokat,elégedetlenkedőket szerezni
szeretném,ha ujból visszatérne a hülyeség,csipkelődés a fórumra,olykor még a motork rovására is!
Kicsit lepek
Csavarokat nem hoztam el, együtt szedtük szét a motorodat. A tükörben nem voltam biztos, hogy elhoztam, de meglett és a saját költségemen elpostáztam, szerencsére ezt már nem tudod letagadni
Velemeny nyilvanitas!
Ez is a foromhoz tartozik
Csak ,hogy tudjak a forumosok ,mikor kibe..
Es meg orulhetsz ,hogy nem hiv rad rendort! ,
A tenyek kozlese folyik rohamosan
meg van pofad rohogni?
Telod ki van love
Nem ebből élek (nem festek sokat), nem csinál nekem ezzel kárt.
Még1 dolog a festésről. Nyáron szintén barátiba elvállaltam egy 1972-es bogár festését (20K+anyag, más 200,000-ért vállalta volna). Elbasztam (Kawaszeki látta is), másnap lecsiszoltam, és megcsináltam újból szó nélkül. Azóta is nagyon jóban vagyunk a sráccal.
Hallotam ma en is ezt azt rola ,de valahogy senki nem mondja meg neki!
Na en most megtettem ,teszem
Lehet gyulolni vagy kedvelni!
Reszemrol ennyi! a tema .
Majd megyek veszek bele csavarokat es boldogan gurulok vele ,de legalabb nyugodtan alszom!
..hat igen!
Ilyen 1 profi!
nem veletlen kerdezted te Sedu ,hogy nem e-e kell a plexihez csavar
Meg jo hogy meg volt az osszes
valószinü,mindketten hibáztatok valamiben!
de lehet,hogy csak félreértettétek egymást bizonyos részletekben!
sedu,arra gondoltam,hogy nem mindent az üzleti oldaláról kéne megközeliteni...tudom,hogy ebből(is)élsz,de akkor se éri meg haragosokat,elégedetlenkedőket szerezni
szeretném,ha ujból visszatérne a hülyeség,csipkelődés a fórumra,olykor még a motork rovására is!