Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még az egyenest is gyakorolnom kell!
a kezem fog elsülni, és a kiválasztott is megvan ha addig nem húzzák karóba
mint a zsidóknál az útálatos képet! ?
a handa 78-85-ös szériáját inkább nem is említem.....................
Megmondom őszintén már rég nem az érdekel melyikkel milyen versenyt nyertek!Nálam vásárlásnál nem ez az elsődleges!És ezzel nem csak én vagyok így!
jó, hogy szóltál... nem nézném különben.... Köszi...:-)
Ugyan szeki! Mé rabosítanának! Ez csak egy matrica! Nekem kell!
Írd mellé a nevem! A garázs falát akarom dekorálni vele! legyen mit köpködni szerelés közben!
ne monnyad,mer elsül a farkad...
mintha ettől a tied 5-tel többet menne...főleg így 20 év után...
nemhogy megköszönnéd
ööööööööö
legerősebb háromhengeres
számítógép vezérelt gyújtás
első ami amerikában sbk bajnokságot nyert
első túltöltött-ram-air-motorja
monnyam még............
szerintem rossz helyen szóóóóótál be..........
köszi-..... érdekes...
A pipi megveszi sedu favorit zx10-ét. Talán 30 lesz, de 300 az kizárt.
ugyan az a motorház, főtengely,váltó,kuplung,a 00 hengersora nikasil bevonatú,hengerfej csak a jeladóban tér el ami a 00-ás ban nincc,áttétel is azonos,mind a kettő katalizátoros, és fojtószelep szenzoros a karbi. a rájderbe is keresd az eredményt. annó ózdon az akkori gyorsulási versenyen fz 750 88-as vagy 90-es etette a nagy favorit zxr750-t. ha pipi nem lép feljebb az évjárat létráján, bár látom feszgeti a gondolat, és megsejti ki árulhat kis hazánkban két jófajta vezérműtengelyt a bordóságba akkó mán csak egy garnitúra gyűrűkészlet megszerzése állhat az útjába és cél a 300 feletti tartomány meghódítása. igaz ki látott mán bordó villámot, meeee kék még csak akad egy- kettő!
Hondabuzik! Köszi!
Ne nevettes.
kawabuzik! irány a Discovery chanel!
Szeki gurulhatnánk együtt, megtanítalak kanyarodni
Szeki jól mondtam a CBX-et?

Tudsz szép ninja matricát szerezni nekem? Ezt az index mellettit!
Há, beindút?
Válság van. A leharcolt GPZ-t elvitték, a tizest még nem...
amikor az első kawa szettet megrendeltem csak mosolyogtak rám, mikor a saját 00-ást vágták már összehúzták a szemöldökük, mikó a zx-cbr-t vágták már rám kérdeztek mivel foglalkozom, kellett még egy cbr szett egy csákónak akkó mán bevittek a sz.gép adatbázisába kawás néven, mér egy cbr 954 szett rendelés! és rabosítanak ott helyszínen.