Ugyan szeki! Mé rabosítanának! Ez csak egy matrica! Nekem kell!
Írd mellé a nevem! A garázs falát akarom dekorálni vele! legyen mit köpködni szerelés közben!
ööööööööö
legerősebb háromhengeres
számítógép vezérelt gyújtás
első ami amerikában sbk bajnokságot nyert
első túltöltött-ram-air-motorja
monnyam még............
szerintem rossz helyen szóóóóótál be..........
ugyan az a motorház, főtengely,váltó,kuplung,a 00 hengersora nikasil bevonatú,hengerfej csak a jeladóban tér el ami a 00-ás ban nincc,áttétel is azonos,mind a kettő katalizátoros, és fojtószelep szenzoros a karbi. a rájderbe is keresd az eredményt. annó ózdon az akkori gyorsulási versenyen fz 750 88-as vagy 90-es etette a nagy favorit zxr750-t. ha pipi nem lép feljebb az évjárat létráján, bár látom feszgeti a gondolat, és megsejti ki árulhat kis hazánkban két jófajta vezérműtengelyt a bordóságba akkó mán csak egy garnitúra gyűrűkészlet megszerzése állhat az útjába és cél a 300 feletti tartomány meghódítása. igaz ki látott mán bordó villámot, meeee kék még csak akad egy- kettő!
amikor az első kawa szettet megrendeltem csak mosolyogtak rám, mikor a saját 00-ást vágták már összehúzták a szemöldökük, mikó a zx-cbr-t vágták már rám kérdeztek mivel foglalkozom, kellett még egy cbr szett egy csákónak akkó mán bevittek a sz.gép adatbázisába kawás néven, mér egy cbr 954 szett rendelés! és rabosítanak ott helyszínen.
Írd mellé a nevem! A garázs falát akarom dekorálni vele! legyen mit köpködni szerelés közben!
mintha ettől a tied 5-tel többet menne...főleg így 20 év után...
nemhogy megköszönnéd
legerősebb háromhengeres
számítógép vezérelt gyújtás
első ami amerikában sbk bajnokságot nyert
első túltöltött-ram-air-motorja
monnyam még............
szerintem rossz helyen szóóóóótál be..........
Tudsz szép ninja matricát szerezni nekem? Ezt az index mellettit!