Jóóó reggelt uraim!
Nem tom ki hogy van vele de én is inkább vennék egy patent '98-'99 mint egy leharcolt '00-'01-t!Személy szerint egyébként nem is vennék '00-'01-t! Vagy a C vagy az F! '02-'03! A C a legkönnyebb! Az F a legszebb!
De hát izlések és pofonok! A pofonok a leharcolt fiatalabb vétele után jönnek! A '00-'01 vázát nagyon meg kell nézni! Hajlamos a repedésre! Főleg ha az USA-ból jött!
Én úgy vagyok vele,hogyha a blokkban van valami zűr,akkor inkább hagyom!Egy fősulis emberke vagyok NO keresettel!Több év munka gyűjtögetése,koplalása ez az összeg,ami nekem van!:DJa és nem szerelő, de azért nagyából szerintem tisztában vagyok a dolgokkal,hogy vételkor,miket kell figyelembe venni!:)INkább veszek egy pöpec teljesen gyári közeli gépet,mint egy újabb de lehajtott .....ot!:),mert ahogy elnézem ilyen árban az újabbak egyik sincs ilyen állapotban.
Én is azt gondolom,hogy ha hosszú távra tervez a géppel,akkor inkább legyen egy jó állapotú régebbi,mint egy fos az újabbak közül!
A 636-os tényleg egy meggyőző teljesítménnyel bíró kis gép,de az a mindennapi használatra szerintem qrvára nem való!
Az olyan kényelmetlen,mint állat!Főleg egy nagyobb termetű pilótának!És kis fordulaton valami iszonyat kínlódás motorozni vele közúton,forgalomban.
Ha sokáig megtartja akkor jó a régebbi megkímélt (?), de eladni mindig a fiatalabbat lesz könnyebb. Ennyit biztosan nem adnék érte. Ebből a pénzből 2003-as 636-os is kijön, ami veszettül megy, és mindenki dicséri. A kilenceseket elég nehéz eladni, főleg árában. A kékre ez fokozottan igaz!
Jó reggelt az Uraknak!
Neked is Pipi!
Pipi,hogy ez a sok hó,amelyik itt reggelre földet ért,inkább szakadt volna a te nyakadba Kőrösön!
A cikk újbóli közzétételével csak egy kis infóhoz szerettem volna juttatni a 9-es vásárláson gondolkodó úriembert!
Hogy az a cikk úgy kezdődik ahogy,arról én nem tehetek!
Mi ezt itt már eddig is tudtuk,de most már ő is!
Sedu-kám csak, hogy a z750-1000 az nem is ér többet...
Mit gondolsz a tiedtől miért nem bírsz megszabadulni az istenért sem Nézd majd meg a ninját kisvártatva elviszik...
Jimykém, hát nem irnak sok jót róla
Én ezt már olvastam, mert 9363 mindig kéjes örömmel teszi ezt fel ide, már 1 év alatt legalább háromszor...
Igaza is van én is szívessen olvasnék olyan cikket(mégha ezek az idióta, hozzánemértő balf.sz tódorék is írták), ahol az én motoromat az egekig magasztalják, a tieitekről meg összefoglalava annyit írnak, hogy f.s...
Egyébként a cikk úgy kezdődik valahogy, hogy "100 métert mentem vele és megútáltam."
Szóval nem valami kitartó a srác Az ilyen ember aki nem bírja a férfias kihívásokat az vezessen luxuslimuzint az biztos kényelmes... Hülye nyikhaj...
Te csizmadia Nem akarok belevau, mert a te dolgod, csak azt mondom, hogy én mit tennék, ha 9-est akarnék venni és lenne 8 kiló a zsebembe. Mindenesetre szétnéznék alaposabban, ennyi pénzért, már lehet kapni újabb típusú 9-est is (épp tegnap linkel(tünk) be egyet közössen Eksön pajtival Ezt a későbbiekben jobban el lehet adni. Még akkor is megéri, ha láncot gumit ki kell rajta kezdésből cserélni...
Olyan szinű és évjáratú motor amit most te nézegetsz úgy emlékxem van fent a használtautón alku nélkül 5 kilóért Tán valamelyik oldala a blokknak le van csúszva repedt(30 000 ft)
Szóval na ezek is csak lehetőségek, idő van még motorozásig, meg kell ezeket nézni, át kell ezeket a dolgokat rágni.
Sz.r még az idő február van, ráérsz érdeklődni, nézelődni, ez nem olyan dolog, hogy holnapra kell és kész...
Persze ezt én így tenném, ha lenne ennyi pénzem erre a célra, egyébként nagyon egybelévőnek látszik a 9-es a fényképről...
...és különben is egyébként meg azt veszel meg amit akarsz...
2-ik Nehéz ezt így kimondanom de Eksünnek népiképp igaza van. Én nem is értem, hogy alhattok még? Rendes ember ilyenkor már borotválkozik, lekeféli az öltönyét, készül a vasárnapi miséhez...
Nem tom ki hogy van vele de én is inkább vennék egy patent '98-'99 mint egy leharcolt '00-'01-t!Személy szerint egyébként nem is vennék '00-'01-t! Vagy a C vagy az F! '02-'03! A C a legkönnyebb! Az F a legszebb!
De hát izlések és pofonok! A pofonok a leharcolt fiatalabb vétele után jönnek! A '00-'01 vázát nagyon meg kell nézni! Hajlamos a repedésre! Főleg ha az USA-ból jött!