Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

új perforált cső, új belső végkúp, új tömés!
kész a kidörrentője is,ezt ha kilövi-me mé ne- akkor vált hangsebességre a cucc!
Azóta is hallgatsz!
Mondja kérem!
Hali!
Szerintem azért,mert (én a 2005-6-osról beszélek,ami 135 LE) kis köbcentiből van kihozva ez a nagynak nyugodtan mondható teljesítmény,amely teljesítményt a fordulat adja nyomaték hiányában.Tehát ez a motor kis fordulaton csak rángat-küszködik,ami nem előny egy mindennapos közúti használat során.
Persze le lehet áttételezni pl.(de akkor ugye más is változik),de én egy széria motorról beszélek.Hosszú fokozat + kis nyomaték=kisfordulati erőtlenség,rángatás.
Én egyszer próbáltam,elég is volt!Fordulaton ISZONYAT ereje van,de szerintem városi közlekedésre nem jó választás.Mondom ezt azután,hogy volt 6-os Kawám,ami egy sokkal "simább" gép,persze sokkal kisebb teljesítménnyel.
És pl. az én 184 centimnek kurvára csuklógyilkos volt már néhány kilométer után is,pedig én nem vagyok egy nyávogós anyuka kedvence,akinek semmi sem jó!
Ezért is maradtam másodszorra is a kilencesnél,mert van éppen elég ereje is,de még kényelmes és használható bármilyen célra.Ezért nem vettem az első kilences után tízest,mert arról hasonló a véleményem,mint a 636-ról,megspékelve azzal,hogy annak már még az ereje is brutális,majdhogynem gyilkos(2004-05).
Ezek a motorok már inkább valók versenypályára,mint utcára,a tízes meg ott is csak profiknak!
Persze megveheti a magát nagy motorosnak tartó divatmotoros is a tízest utcára is,mondván,hogy kinőtte a hatos kategóriát,csak aztán nem kell csodálkozni,ha ne adj Isten gyászol majd a család,vagy az ágytál és a járókeret mindennapos kiegészítők lesznek az életében,mert többet hitt magáról,mint a valóság!
Ez az én véleményem.
vizen járok mint jézus
megjött a madaras emberünk! dover? vagy csalagút? hol dekkol?
a két hátsó tokicó már foglalt,az ap racing eladó.
és hogy tejes legyen a repertoár még találtam AP RACING hátsó betétet is újszerű állapotba,na ezeknek az első párját vitte el az a csákó aki a sárga B vázát elvitte. ezek is hidegre lettek téve.
pipi ha esetleg alkudozol sedu ZX10R-jére akkor komoly alku tárgya lehet hogy a nagy tizedesen még a sokszor leszólt B-s kawa alkatrésze, azaz a hátsó fékmunkahenger is a 94-es ős modellről származik, te viszont egy 2005-ös modern sebesség vadász gépet szeretnél megbótolni, szal hogy is kerül egy 1 millás gépre a 11 évvel ezelőtti haditechnika?
ez a kérdés pipi?
épp most kiáltott rám két pár garnitúra ferrodo első B-s fékbetét hogy ők is meg vannak, hmmm mik nincsenek. kb 4-5mm vastagok és pár száz kilométer lehet bennük meeeeee vasúti kocsi megállás szindrómát produkáltak a bekopásuk után, én meg le/ki koptattam őket a féknyeregből, így eladóak lettek.
matricám van, de csak ilyenek amik a képen vannak.
csak nem tán odamiskárolt egy kan légy a vacsi zsír új dukkóra?
a szörfös emberkét ajánlanám leginkább hogy amikor az érdeklődők kíváncsi pillantásokkal illetnék a fényezést akkor inkább a tekintetük tovább tudjon szörfölni más további nemgázos területek felé.
a zx10R moto gp fillingjét pedig emelné néhány nagymenő rajtszáma természetesen a fejidomon hogy ha a forgalomban valakit utolér a friss páciens akkó rögvest meneküljenek előle az autósok.
Egy tuti,hogy van!
vágóasztalon, most írják a pogramot, és élezik a lézert az a saját lesz!
Szirmos-cica haj, hová lett a ...........
ez a kanáry-é! nix cica-mica minta, és hullám, ja az sincs me ki lett egyengetve.
szeki csörögj már meg mert megint nemtudom a telszámod mert a Canárinak átkell adnod valamit
visz ha görcsösek a reflexeid lendkerék nélkül gyorsulva is megesznek!
azt írtad lefestve, tipp-topp eladó a verda, a hirdetésben még karcmentesen ajánlod, most meg matrica kell rá?
van egy pró-grip matricám ha valamit ki akarsz takarni a kíváncsi szemek elől.hallgatok mint a sír róla!
És hol a szirom minta?
a canáry ember féktárcsái: megköszörülve!
zozo011 szarvasi, himuhumizoli orosházi, van csabai is de nem ugrik be.
A lendkerék is ebben a legkönnyebb

Szeki szelektív az olvasásod! Matrica?
Tényleg!:DNincs Békéscsabai Kawás a fórumon?:D
Szia,nekem nincs 9esem,nem is volt,de még lehet,h h lesz ,de azt tudom,hogy ha 9est vennék akkor megkérnék innen valakit,h nézze meg .biztos szivesen segitenek,jó arcok ezek,(még pipi is csak jól titkolja ) és értenek is hozzá jobban mint bárki .
ha nem akarsz drágán szart venni,akkor tedd ezt. .