Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma megjárattam állványon egy kicsit a garázsban.
De jó lenne már megtépni a száját!
Egyébként 2010-es akcióban mindenki becserélheti ráfizetés nélkül a ződ kawáját egy olyanra amit az előbb linkeltem be...
Ződikék én a helyetekben nem haboznék, soha vissza nem térő ajánlat...
Én egyszer néztem egy piros(USA-s) 2003-as 12-est,rendesen szép volt!
Látod 9363 ezé jó a tél. Mindíg lehet nálad ződ ott a zsebkendődben...
Ismered a mondást " csillog mint a zsebkendőm"
mert nincs izlésed ,de elhiszem mert én sem mentem a kékeket meg sem nézni .de lett volna egy piros olcsón megérte volna átfujatni .
Na jó,felétek vidéken!
Booorrrrdóóóó...
Á-á,én inkább nem vettem volna,ha nincs zőőd!Komolyan!
Nekem csak ez jön be.
hagyjad már ,neked is csak azé van zöld mert olyat sikerült venni .
Jól van na,de most az igazikról volt szó!
fekete
Milyen lenne egy igazi Kawasaki,ha nem zőőd?!?
Ma már nem megyek a másik házhoz képeket csinálni, holnaptól lehet majd osztani (mert ződ)

Egyébként eladó lesz.
Képet arról a tízesről!
Bandi vette meg, és Marci vitte el hozzád? Hallottam jó vétel volt

A 750-es kawámat is meg akarta venni, csak aztán összebalhéztunk!
Valóban nem hasonlítasz az eddig ismert értelmes fajok egyikéhez sem!
Szeki nem csak ezért kerestelek. Kellene egy ninja matrica, és egy tükör a tízesre. Illetve 1 pár B-s tükör, mert a Faziét elgóráltam.
Előttem keverték ki a ződet, kb. 60%-a citromsárga, aztán kell még bele sötétzöld, fekete, mi még egy kis naranccsal feljavítottuk.

ÖSSZERAKTAM A TÍZEST! Olyan szép lett, hogy utána még egy órán át nézegettem
Na srácok... az előbb beszéltem (természetessen tolmács segítségével) A Kawasaki gyár design igazgatójával.

Szó szerint idézem " Igen Önnek teljesen igaza van PIPI ÚR. Teljesen világos, hogy az eladási mutatók meredeken zuhannak, minden kétséget kizáróan a kerítészöld szín miatt. Sajnos 60 évvel ezelőtt egy véletlen hiba folytán 60 évre elegendő zöld szín lett kikeverve, amit megyugtatsára mondom, 98 %-ban napjainkban nagy nehezen elfogyott.
Örömmel tudatom, hogy:
A 2010 évtől a zöld szín kizárólag a videóbejátszásban látható modellre kerül ezentúl. Nagyon köszönjük, hogy felnyitotta szemünket baráti üdvözlettel: " ecetera ecetera a többi már csak baráti csevely volt, de megemlítette, hogy a közeljövőben a kawasaki motorkerékpáronál a bordó szín lesz a domináns...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Tán én nem az vagyok te alsóbrendű...
Az egy új faj lenne?
Deee... mint egy sziámi harcoslepkébe...
Van-van,kb. mint egy lepkében!
...tartásom... (azaz akaraterőm)