Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaa az is van bőven! Szórólap is jó?
Mé nem teríteszle újságpapírt, én mindíg így csinálom, hó ellena legjobb.
Én itten vagyok még! kiszaladok el vagy lehányom a havat! beizzítom a hószivattyút azán egész icaka dogozhat!
No akkor egyedül kell tele írnom 6 oldalt.
Csákó!
Na én is léptem!
(tudom,értem sem kár!)
Gondolom Jimy a 6 oldalra gondoltál
Na tipliztem...
Nem olyan nagy veszteség..........
Aha! Összeszivattyúzom az udvaron azt átnyomatom a szomszédba! Lapátoljon az!Jaa meg hogy füvet tudjak nyíni ! Mer "az a szép zőőőd gyep" az csak nől!
Úúú,micsoda célkitűzés!
6 oldal választ el a zzr-topictól. Ha őket beelőzzük, akkor a zx9 fórum lesz a 3-ik legnépszerűbb kawásfórum...
Úgyhogy hajrá mindent bele, csinyáljatok megint egy 16 oldalas estét, csak sajnos nélkülem...
Havat szivattyúzol?
Én is hallottam már ilyesmit!De hát tél van,mi a g..it lehetne kint csinálni egész nap?!?
Basszamega....! szakad a hó! A faszé kell neki esni! Ki kell mennem a kerti szivattyú kint áll a garázs előttt! be kéne tóni! De lehet hogy belököm a kútba inkább!
Fürdtem... Meg jön haza mingyá asszony, úgyhogy tipliznem kell, mer nem akarom már megint a "te bazdmeg számítógépfüggő vagy, mért nem azt a rohadt gépet vetted feleségűl" dumát hallgatni...
Mise bor!
Mise isszuk!
Látjátok Jimy már attól fentreng, hogy szóba hozta a meggyboromat... Ütős kis bor ez...
Spec, Pipi által fejlesztett anyagból van! Jaa és a bordó festéket nem marja! Mert ugye meggy is van benne4! Tehát az edény is bordó!
Na megjött,nem bírta tovább szó nélkül!
Sajnos kivéve te 9363 a kivétel erősíti a szabályt is...
Olyan vagy mint a babérlevél, mindenbe raknak de semmire sem vagy jó...
No van még egy kevés Sangria, ki kell üríteni az üveget, kell a hely a pályinkának.
A NASA küldi neki a demizsont,én úgy hallottam!
Hogy nem marta még szét az üveget?