Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De legalább alátámasztja ő is a mondást,hogy minden jó VALAMIRE!
Pszt! Sedu mérges lesz!
Azzal vadászik gilisztára, kicseppent egy keveset, és egy kilóméteres körzetben előjönnek a kínai bányászok is.
Sedu a Fazi motorjának a tankját a Pipi meggyborával maratta fémtisztára festés előtt!
Olyan jó az a bor,hogy ha csak teheti mással itatja!
Tudom ! Műtrágyával fűszerezi és szőlő karóval keveri!
Kromofág helyett tudom ajánlani!
A pirosból!
Meggybort.
Fúúú,azzal vigyázz nagyon,mert gagyi!
Fagyállóból csinálja!
Eláruljam!
Pipi küldött egy kis cefrét!
Mit ittál Basi,hogy ennyire üt?!?
Neeem! Az Kawasaki Motorkerékpár!
Nem Jet Ski- meg nem hajó? meg nem bányagép, meg a fasztudjamégmitneveznek KAWASAKI-nak!Az mind koppintás! A Kawasaki az Motorkerékpár! Jaa és a legdrágább szín is a Bordó! Azé kell utána a legkevesebb adót fizetni!
Á kormányfő!
Jól mondod Tesó!
A bordo az nem motor
Ha rajtam múlna Basi te a mindenkori kormány FŐ ADÓ TANÁCSADÓJA lennél örökre...
A zőőőd szín után kell a legtöbb adót fizetni! A bordó után meg a legkevesebbet! Szín-adó!
Nahát Coyot akkor Bogyesszal, most nagyon csúnyán ráfaragtak... Lehet a te motorodat fogják majd duplán adóztatni, mivel az a pénz kiesik amit Bogyesz nem fizet... Valahonnan pótolni kell, mindíg ez a duma...
Profi diszkont.
OK!
Nem profi minőség ! Ilyet tudok az kész! Akinek jó annak jó, akinek nem tetszik az meg fizesse meg a profit!
Meg van!
Patentt nagyon!
Majd ertekezunk!
Küldtem mailt Fazi!
Sedu!
turoket + az indexeket keresd meg!
hehehehehehehehehehe irják a többihez
adótartozásként behajtják valahogyan.
1.Munkáltató/jövedelem levonás/
2.adóteherként ingatlanraterhelés
bizony bizony változások kellenek de nemfog csinállni senki mert mindenki addig akar lenni vezető mig megtelik a zsebe!lesznek itt még háboruk a gpz-ről lökhetnél 1 képet,cimbimet lehet érdekelné!köszi