Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt mégis hogy gondolnád megvalósítani?
A Pipit kidobják az ajtón,visszamászik az ablakon!
Biznisz!
A fejidom belsejére sajnos már nem futotta, egyébként elég lett. A plexi belső fele legalább fekete.
A mocira eleg a zoood?
Nem, kitartok a végsőkig Nyugodtan keressél meg, furdal a kváncsiság miről lehet szó
Reggel csinálok. Megcsörgetlek, amikor felraktam őket. Megvan 3 árnyékolás, már csak kettő van hátra és készen leszek. Elfogyott a ződ festék, ne számolj rá. Ha kell el tudunk menni kutyultatni.

Kedden gyertek!
Kivéve akik nem magyar rendszámmal használják a tizest
Van kep szedu?
Muzzy-t már kértem tőled, de nagyon nagy árat mondtál rá!
A csajom megkérdezte a suliba(adótanácsadó)a tanárától,Ő azt mondta minden gépjárműre vonatkozik,125kw felett.
Na mindegy,minket úgysem érint ,a 10-es,12-es tulajok meg így jártak...
Igazad van Cápa. Először is Pipit tiltsuk ki -amíg meg nem javul- Jimmy-t pedig figyelmeztessük.

A szoboszlói szarrátöröttről beszéltünk le, vagy a falusi kilencesről?
Aha csak fényképezd le hogy miről van szó mert látni jobb lenne!Küld a képet a basi2@citromail.hu-ra!
Hali!Igen elkelt!
Privát kérdés! Nem változott a munkahelyed? Csak mert hallottam valamit és majd ez ügyben megkeresnélek!
basi mester!
Csinalnal nekem masik takaro idomot?
(air boxra)
Amit beszeltunk telon anno ...
Kozepen sehogy nemtudom osszerakni.
Tudod a masik mintarol amit mondtal.
A kilences fórum ripacsának (pipi) üzenem, hogy már csak 2 idomot kell árnyékolni és kész van az egész munka. Kedden jönnek is érte.
Szeva mester!

Nem-nem. Nem vagyok híve a dolognak, csak lassan nem lesz mit újítani a zöccségen így gondoltam, kipróbálnám miért ne? Azt tudom, hogy árultál még tavaly egyet, de az elkelt, ha jól tudom.
Ezt találtam csak:

Tehát újra az autósokon csattan az ostor. A teljesítményadó (régi "súlyadó") erősen vitathatóan igazságos.
De azért mi motorosok sem nagyon örülünk, mert pl.: a legtöbb mai "mezei" 600-as is siman 100 lóerő felett produkál. Számoljunk utána...

Rosszabbul járnak azok a tulajdonosok, akiknek 125 kW (170 lóerő) vagy annál erősebb autójuk van, ugyanis

* 125 és 175 kW között a teljesítményadó kétszeresét,
* 175 kW (238 lóerő) fölött 2,5-szörösét,
* 200 kW (272 lóerő) fölött a teljesítményadó háromszorosát

kell majd kifizetni vagyonadó címén.
Szevasz troger!
Szevasztok trogerek!
Tee a tiédben nem K&N van?
Mintha úgy emlékeznék rá!
Egyszer valaki betett valamelyik topicba(talán a 12-esbe) egy kalkulátort,ami azt írta,hogy motorkerékpárra nem kell vagyonadót fizetni.
Csak nem találom!
Nem, te a segged után...
És ha az élvezeti cikkeket is meg adóztatják, akkor a farkam után is adózzak!
Az én motorom nem vagyon tárgy.
Élvezeti cikk!
Hali! Én is úgy tudom,hogy van vagyonadó motorra is.