Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arany lesz, gyémántokkal kirakva.
Látom Pipi te vágod mit akarok mondani!
Látod Jimy, Basi biztosra megy. Tudja, hogy úgy is megveszed a feketét, mert milyen hülyén mutatna fekete motoron, egy 24 karátos arany ram-air cső takaró...
Na ez jó hír Bogyesz Hogyhogy nem bírsz hozzászólni semmihez sem? Fikázni kell a ződ szint, le kell szólni más motorját, meg cukkolni mindenkit, ez ennyire egyszerű...
Pedig ez az! "Fekete arany"-nak is nevezik! A sima arany occóbb!
Basi2 biztosan félre értettük egymást, MEN ARANYBÓL kértem.

Köszi!
szia pipi!van gépem a tegnap lett kész de eddig is volt másik(kölcsön) de nem igazán tudok hozzászólni semmihez sem
Első jó motoros hír ebben az évben
Az igaz Várd meg a szeptember közepét, addigra már nincs se hideg, se hőség...
A garazsban van felbakolva a vas.
Nincs valami jo ido kintt csiszolgatni sem festeni
Vagy egybe vitted el hozzá azt a debedelmet nem csak külön az idomokat...
Mer Sedu míg 3 hónapig festegetett, te mit csináltál az iváson kívűl?
Jo reggelt!
Meg a vazat is le kell festenem
Te Fazi Azt hittem délutánra már lesznek fenn képek a moccról... Még nem raktad össze... Hát nem vagy ügyes...
Szeva Bogyesz most neked van már számítógéped vagy nincs? Mer mostanába ritkán szósz akkor is kevest Vagy csak sunyiba olvasgatsz bennünket...
1/1
"Hosszas csend és hallgatás után végre jó hírekkel szolgálhatok. Kawasaki márkakupa időpontjai: 2010. 04. 1-4. (Hungaroring), 05. 15-16. (Hungaroring), 06. 5-6. (Hungaroring), 06. 18. (Pannónia Ring), 08. 18-20. (Balatonring), 09. 8-9. (Hungaroring), és mint látható 3 pályán. Főoldalunkon található előzetes versenynaptár Kawásokra vonatkozó időpontja még a 2010. 10. 16-17., mikoris a 4 nagy japán márkának összevont versenye lesz (mind a 4 márkából az első 10). Az esti motorozások időpontjai még nem publikusak, de rövidesen felkerülnek a honlapra, illetve egyéb meglepetéssel is készülünk a számotokra, de még ez sem publikus, mivel kidolgozás alatt áll. Ami biztos, rengeteg program lesz, gyűjthetjük a pénzt. Javaslom a C licenc mihamarabbi kiváltását. Berisz #80"
akkó nem kö
add el fazinak
Jimy ilyen mintával ok?
Canáry mester, ha nem sietsz a sárvédőé, lefestem zűdre.
bogyesz itt vagy?
szin
a többi ok
jaja,minden okkkkkk