halli Szeki!
Átvettem a matricákat! A CBR az nagyon király! A ZX-9R viszont hibás! Mármint a NINJA felirat! A J -ről hiányzik az ékezet mindegyikről!Jaaa meg kár hogy kivette a pozitívot belőle de ez nem olyan vészes!
Jaaa a posta mennyi vót?
Napos Időt! Nem tudjátok, hogy Békés vagy Csongrád megyében hol csinálnak Karbi szinkront? Ja, és hogy ez mi pénzért megy? A ZXR-nek lassan szüksége lenne rá!
A Pipi motorján akkor fogja a mutató ütni a 300-as rublikát,ha valami földtani gyűrődés során idetornyosul egy 2. Himalája,és onnan legurítja!
Azt azért nem írtam,hogy akkor, ha elmegy vele Ázsiába,mert arra megint csak nem alkalmas az ő motorja!
De a leírtakkal teljesen egyet értek,én sem agonizálok semmin,hanem élek a mának!
ez a vonat már elment! be akarsz indítani egy gpz900 r-t. ahhoz nem ügyeskedésre van szükség, inkább hengerfej le hengersor le, gyűrűhézag és gyűrű összeforgás ellenörzés, szelepek tömitettség ellenörzése, síkolás, leszorító tőcsavar marás,szelep bemarás csiszolással,karburátor tisztítás, üza szint ell, fúvókák kehelycsövek ell,gyújtás jeladó tisztítás a fémforgácsoktól. firss benga éssssssss
DZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSÍÍÍÍÍÍ
ÍÍÍÍ
pipi
Szeki pár éve volt olyan, hogy beintettem a munkahelyemen tavasszal, végigmotoroztam, végigcsajoztam az egész nyarat, akkor voltam Horvátban is motorral. Szartam bele mindenbe, mert tudtam bármikor találok munkát. Most hiába lenne erre pénzem nem merném bevállalni idén nyáron ugyanezt.
Kellene egy kis segítség motorszerelés ügyben. Csak a szokásos: be kellene indítani egy roncs kawát Ha ügyesek vagyunk mehetnénk a Yeti Race-re vele!
annak a bringának min 1milla lenne az ára ,hja válság van, ez hülyeség . ha valaki nekem ezt mondja, mondaná akkor küldeném a jó francba , miközülünk emberek közül kell keresni a baj/válság okozóját,meg is találták, él és virul,lehet ép egy vizi paradicsomban szörföl . ezt nem kellene megengedni. cápa, ha azok akik le nyúlták a verdádat most épp a 10 éves rácsos iskolát járnák , budha képző szinten igen elgondolkoznának mikor még egyszer lopnának hogy megkockáztassák a következő 20 év beiskolázását.
mindenki az épp aktuális pénzügyi helyzetének megfelelően gondolkozik, ez tény.ha lenne suskád foglalkoznál vele hogy mék mennyibe kerül, azt kérdenéd hogy hol kell ezt kifizetni, és már nyomulnál is.
nézd pipit, foglalkozik vele mennyit ér a motorja,nem. az izgatja hogy mikor fogja a mutató ütni a 300-as rublikát, kapcsolók garmadát szereli fel unalmában hogy a mezőgépész végzettségéből legalább a gépész itt értelmet nyerjen .magasról nem érdekli az egész,éli a világát. és ha te és mindannyian elérnénk azt aszintet,na az még nem a kánaán, biztos lenne kivétel akinek a habos torta is keserű lenne. ez az ár mizéria
Te eladni akarod, tehat Te nyilvan elfersz. Mikor a 9-esrol beszelgettunk par eve, eppen Ti gyozkodtetek, hogy sokkal nagyobb mint a 10-es. Volt 9-esem es az is epphogy csak elferos volt. Nem kell sok esz hozza, hogy belassuk, hogy ha 20 centivel vagyok magasabb az atlagnal (es 40-el a japan atlagnal ), akkor valszeg nem passzentosan illek a gepre. Minden mocit kiprobalok, amit felajanlanak. 10-es meg nem kerult a seggem ala.
tegnap beszéltem egy csákóval aki vett/hozott zx9-et 2000 utánit,megmondta az árát ő mennyiért vette, az árról csak annyit hogy ha megtudnád akkó bereggelnéd a 10-et a nevedre iratnád tele tankolnád, meg rá tankolnál, megyútanád, a tükör előtt állva szembe köpnéd magad, és a homlokodra tetováltatnád hogy balek .
nehogy a szívedre vedd, csak érzékeltettem az árkülönbözetet.
nekem már egy kék zx9 kapcsán ugyanez megvót.
ebből az óccsó ármizériából már elég vót.
Kicsit mosolygok rajtad. Nem ültél rajta, de kicsi. A vele egyidős 600-as gépek nem nagyobbak, a régiek igen. Én 185 centivel és orángután karokkal elférek rajta, még a térdem is, pedig az a kilencesen nem fért oda a tank homorú részébe.
Hello basi2.
Átvettem a matricákat! A CBR az nagyon király! A ZX-9R viszont hibás! Mármint a NINJA felirat! A J -ről hiányzik az ékezet mindegyikről!Jaaa meg kár hogy kivette a pozitívot belőle de ez nem olyan vészes!
Jaaa a posta mennyi vót?
a fejidomot occson adtad
110489697769
Legrosszabb esetben veszek egy hidegindító sprayt
ez valahogy ismerős pedig az enyém indult is meg ment is,mégis ez lett a vége!
Azt azért nem írtam,hogy akkor, ha elmegy vele Ázsiába,mert arra megint csak nem alkalmas az ő motorja!
De a leírtakkal teljesen egyet értek,én sem agonizálok semmin,hanem élek a mának!
DZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSÍÍÍÍÍÍ
ÍÍÍÍ
pipi
Kellene egy kis segítség motorszerelés ügyben. Csak a szokásos: be kellene indítani egy roncs kawát Ha ügyesek vagyunk mehetnénk a Yeti Race-re vele!
mindenki az épp aktuális pénzügyi helyzetének megfelelően gondolkozik, ez tény.ha lenne suskád foglalkoznál vele hogy mék mennyibe kerül, azt kérdenéd hogy hol kell ezt kifizetni, és már nyomulnál is.
nézd pipit, foglalkozik vele mennyit ér a motorja,nem. az izgatja hogy mikor fogja a mutató ütni a 300-as rublikát, kapcsolók garmadát szereli fel unalmában hogy a mezőgépész végzettségéből legalább a gépész itt értelmet nyerjen .magasról nem érdekli az egész,éli a világát. és ha te és mindannyian elérnénk azt aszintet,na az még nem a kánaán, biztos lenne kivétel akinek a habos torta is keserű lenne. ez az ár mizéria
nehogy a szívedre vedd, csak érzékeltettem az árkülönbözetet.
nekem már egy kék zx9 kapcsán ugyanez megvót.
ebből az óccsó ármizériából már elég vót.