Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a 10-esre gondolsz, azon tenyleg nem. Valojaban ugyan nem probaltam, de ha kissebb mint egy 600-as - marpedig ezt mondjak rola - akkor teljesen kizart. A 954-esen nem tudtam a gyari plexi moge tenni a fejem, mert a sisakrostely hozzaert a plexihez. Meg a 9-esen is gond, hogy nem tutam a terdem a tankgodorbe rakni es a konyokomet nem tudtam soha a terdem elott az idom moge szoritani. Nem is ment soha 280-at a alattam a Ninja... Havernak 12-ese van, meretileg az az, ami jo.

A supermoton igy festek, a Z750-en igy, a 30. szulinapon a haver GSX-R-en meg igy.
Pont tudok egy ilyet, csak -szerinted- nem férsz el rajta
Hat igen... Egy elado motor legyen jo allapotu, olcso es legyenek rendezettek a papirjai. Ez minden vasarlo alma. Persze ilyen nem letezik, de a 3 igenybol 2 legyen adott. Amelyiknel csak egy teljesul, az eleve kizart.
Pipi befejeztem a motorodat, jöhetsz érte!
link
Szééééééép motorrrrrrrrrrr

Ja! Reggelt
Ez a falusi

A szoboszlói garantáltan rosszabb volt. Szeki inkább az én kiflibe hajlott motoromat vette meg, miután megnézte. Ugyanannyi munka volt vele, csak az 5X annyiért akarták eladni
B-s idomok és tank olcsón eladóak. A méhben mennyit adnának 2 ződ alumínyium kerékért?
Rászabadítunk egy ilyen csajt!
3.
No.2
Jo reggelt
1
Jóccakát!
Linkóci
ne megy nekem ez a linkelés
kamionos vagyok nem informatikus
Ja, má aszthittem valami baj van!
kicsit setit lett
emelik az autopályadijat márciustol.
Ezt má láttam fiatalkori videód lehet! Nem tom szüleid, hogy engedtek így emberek közé?
Me túlhaladtál, a korkövetelményein. Sarlókalapácsos piroslobogósat kellett volna.
1987-et irunk.megnéztem a szelid motorosok cimü filmet. 2hónap mulva ráfestettem az mz-re az amerikai zászlót(csepel tank)
gondolhatod a rend őrei hogy örültek nekem
No akko mamá neigyátöbbet.
de igen