Ha a 10-esre gondolsz, azon tenyleg nem. Valojaban ugyan nem probaltam, de ha kissebb mint egy 600-as - marpedig ezt mondjak rola - akkor teljesen kizart. A 954-esen nem tudtam a gyari plexi moge tenni a fejem, mert a sisakrostely hozzaert a plexihez. Meg a 9-esen is gond, hogy nem tutam a terdem a tankgodorbe rakni es a konyokomet nem tudtam soha a terdem elott az idom moge szoritani. Nem is ment soha 280-at a alattam a Ninja... Havernak 12-ese van, meretileg az az, ami jo.
A supermoton igy festek, a Z750-en igy, a 30. szulinapon a haver GSX-R-en meg igy.
Hat igen... Egy elado motor legyen jo allapotu, olcso es legyenek rendezettek a papirjai. Ez minden vasarlo alma. Persze ilyen nem letezik, de a 3 igenybol 2 legyen adott. Amelyiknel csak egy teljesul, az eleve kizart.
A szoboszlói garantáltan rosszabb volt. Szeki inkább az én kiflibe hajlott motoromat vette meg, miután megnézte. Ugyanannyi munka volt vele, csak az 5X annyiért akarták eladni
1987-et irunk.megnéztem a szelid motorosok cimü filmet. 2hónap mulva ráfestettem az mz-re az amerikai zászlót(csepel tank)
gondolhatod a rend őrei hogy örültek nekem
A supermoton igy festek, a Z750-en igy, a 30. szulinapon a haver GSX-R-en meg igy.