Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok!
Honap du ra! Megmérem mennyi szövet megyen rá aztán má lököm is fel ide !
141 perc
Píz nem számít! Csak occó legyen.
Honapra mondok valamit!
Hmmmm még nem tom! Mennyi legyen? Tudom tudom occó! Gondolkodom rajta!
Mennyi?
Jaja! Az enyimé is olan lesz!
Basi2 Te tucc karbonnal bevonni? Aztatat a levegő cső takarókat kéne behúzni.
Hello basi2!
Ne égjen Szeki!Előfordul!
Amúgy nagyon jól dolgozik !Árban is jó és a minőséggel sincs gond! A CBR-ből lesz még kettő majd csak előbb ezt kéne befejezni! Igényes munka!
? Egyedi matrica ilyen nincs senkinek.
ég a pofám!
Te Sedu ezen így nem látszik, hogy Kawasaki...
Ha javasolhatom egy százasszöggel karcold bele a tank mindkét oldalába...
Holnap 9 -kor indulok is erte!
baba lett!
Inkább felhivlak ha jó neked az, ingyen van nekem
Tényleg szép vidék,Komló, Mázaszásvár között pedig csodálatos, akár biciklivel, gyalog, vagy motorral
Nemcsak ennyi kell a festéshez (zsírtalanító, hígító, műanyag alapozó, gitt, szóró, csiszoló papír, ragasztószalag stb.), de az is segítség.

Írj levelet: seducertt@hotmail.com
Rendben, beszélün róla ha az idő engedi, festéket matricát viszem ha neked is jó igy
Szeki nálam maradt egy benzinszűrőd. Holnap nem jársz véletlen felénk?

Bogyó minden ok?
Komlón unoka tesómék, és nagyszüleim távolabbi rokonainak a gyerekei, azokkal tartjuk a kapcsolatot, eljárunk egymáshoz. Pedig nagyon szeretem azt a vidéket, sokat jártam arra biciklivel is, míg nem volt a rigán kívül más mocim.
Fazi is a dunántúlon lakik. Le kell vele gurulni, szétkapjuk, segítesz csiszolni, és legjobb esetben egy hétvége alatt megvan.
Már nem lakik itt senkid?
Tényleg szép gratula, ha közelebb laknál az enyimet is le festhetnéd, természetesen megfelelő lé ellenében
Régebben minden nyáron ott voltunk, Sikondán a campingban. Onnan jártuk be gyalog a Mecseket.