Elég húzós volt. Ahogy elhoztam a műanyag hegesztőtől már vihettem is vissza, mert egy másik helyen is javítani kellett. Ezt egy párszor eljátszottuk. Amikor legitteltem, szóróztam, kezdhettem elölről
Pipi, ha valahol találkozunk egyszer a nyáron, én oda adom az enyimet neked, hogy megnézd millen 300 folött az idő de ha össze töröd 10-évig saslikot fogsz gyártani nekem
Jó beszísz szeki, csak sajnos be kell látni ennek az agysorvadásban szenvedő 9363-nak igaza van Ez a vas nem megy alattam 300-at és itt még egy kicsi púp sincs a közelben, nemhogy himalája ahol begyorsulhat... Plusz 15 km/h kellene, várom korszakalkotó ötletedet...
Nyávogsz itt Cápa Mi vagy te macskacápa?
Mióta pofánverték a vasat, azóta csak minden nap egy ezrest félre tettél volna a nemes cél érdekében, már közeljárnál hozzá...
jó hogy ide feltetted holnap reggel megreklamálom. a negatívoknak is utána nézek.én meg azt gondoltam a cbr lesz gyenge.ne tégy vele semmit-mármint a ninjával-megmutatom nekik.
Elég húzós volt. Ahogy elhoztam a műanyag hegesztőtől már vihettem is vissza, mert egy másik helyen is javítani kellett. Ezt egy párszor eljátszottuk. Amikor legitteltem, szóróztam, kezdhettem elölről