A hűtőfolyadék anyaga többnyire az etilén glikol, ami édes ízű, és enyhén csúszos tapintású.(nem meginni még akkor sem ha jobb izű jimy boránál, mert errősen mérgező)
Nem kell akkora feneket keríteni neki, némileg segíti a forgó alkatrészek működését, de szerintem, nem főben járó bűn, ha valaki csak desztvízzel jár. Igazából ha télire valaki feltöltötte fagyállóval, úgy sem engedi le, mert jön a nyár nem?
Tessek, mire egy kommentet megirtam lett masik 6... Kene csinalni az oldalon egy csetet, hogy ott legyen a dumaparti es a tipusforum megmaradhasson a tipusnak.
Szia! Nem nagyon olvasgatom a 9-es forumot, mert kezd traccspartiva fajulni, nehez kovetni. Ma reggel en is megtalaltam a kerdeses motort es a masik ket 2003-as szurke-sarga-fekete Ninja hirdetest is ismerem. Tortent nehany nagyobb valtozas az eletemben, per pillanat nem tudom mi lenne a legjobb opcio, mert elegge kiszamithatatlan a jovom. Per pill nem vagyok biztos abban, hogy egy uj 9-es lenne a legokosabb dontes, bar tenyleg az lenne a legjobb! Mar azon is elgondolkodtam, hogy eladom a 9-es tuningcuccokat... Kecsegteto az ar az teny, de kicsit sok a macera. Olasz papir, messze is van, raadasul Kelet-Magyarorszagon, a multkor is eppen Ti beszeltetek le egy masik "jo vetelrol" es igazatok volt! Azt mar eldontottem, hogy amig a Yamahan nem adtam tul, addig nem dontok semmi mellet - kivetel, ha nagyon olcso es bombajo megoldas kinalkozik. A Yamaha eladasban per pillanat 1000 dolog hatraltat. Minden nap tulorazom es tokig ero hoban probalok elkoltozni otthonrol egy masik hazba, ahol eloszor motortarolot kell epitenem, mindezt jogositvany nelkul karambolos kocsival a seggem alatt. Van baj dogivel.
A fagyálló nem csak "fagyálló", hanem hűtőfolyadék, ami nem csak azt jelenti, hogy nem fagy be, hanem biztosítja a jobb hőleadást, vagyis javítja a víz hővezető képességét...ezért is jó nyáron is... könnyebben átadja a motor a hőt a hűtő bordáinak...
Nem olyan drága az a fagyálló, és gyárilag is azzal töltik, és még nem olvastam sehol, hogy nyáron engedjem le és járjak sima, vagy deszt vizzel. Viszont kettő évente ajánlott cserélni.
Nálam a hűtőben sör, pályinka, és jóféle fehér bor van, namármost ezek fagyállóak, a körülményekhez képest. És biztosítják a torkom belső kenését, ezáltal őrzik egészségem.
Nem kell akkora feneket keríteni neki, némileg segíti a forgó alkatrészek működését, de szerintem, nem főben járó bűn, ha valaki csak desztvízzel jár. Igazából ha télire valaki feltöltötte fagyállóval, úgy sem engedi le, mert jön a nyár nem?
Mindenesetre annyiért első ránézésre jónak tűnik!
Itt olvassad efele, nem hosszú.
Má hogy lehetne szebb,mikor zőőd még hírből sincs benne?!?
A tegnapi kilenceshez egy szavad sincs?