A K&N-re vevő lennék, kipuff jó volna, dynom van Árakról, ha tényleg aktuell a téma Bár gyanítom a titán Muzzy megfekszi a gyomromat, de ki tudja
Beszereztem egy KTM EGS250-est, most azt szegelem KGST gépeken kívül nem volt még ütősebb 2T-m, most majd kiderül
most hívott a srác, akitöl vettem amotort, hogy talált a garázsban egy "tankbör" szerü valamit, ami a tankot védi és 5000 Ft lenne az ára... ha vkit érdekel, megadom a számát és vegyétek meg töle, mert sztem nekem nem lesz rá szükségem... Zöööölllddrree való..:-)
Ha tegyuk fel penzze akarnam tenni a dolgaimat, akkor mit adnatok ezert az osszeallitasert:
- teljes Muzzy rendszer: titan leomlosor, titan osszekoto, polirozott alu dob (kerek) E2-es Ninjahoz (hasznalt, szep allapotu)
- DynoJet Jet kit Stage 1 for F2 (ez vadonatuj, dobozban van)
- K&N legszuro, D-F (hasznalt)
Vazze Cápa csak egyszer vegyél egy kilencest, elmegyünk pilicsabára Jimyvel, viszünk flexet, pajszert, aszt berakunk egy v2-es blokkot, az eredeti helyére... Mondjuk egy hyousingét...
Ja es a TSS 1100 GP-t kuldtem is tovabb a barataimnak! En nem vagyok elvetemult motoros, csak nem szeretem azt a felfogast, amikor a sportmotorbol rohely targyat csinalnak azzal, hogy V2-es blokkot raknak bele, meg dizelt, meg kit tudja milyen hulyesegeket. Az ilyen dolgok traktorba meg mozdonyba valoak. Ott van kerek perec: 3 henger, 1100cc, 215Nm, 250LE, 150kg. Lehet probalkozni. Az lesz az a motor, amin nem veletlenul lesz 300-on tulirva az ora. Egy VTR-en csak mutatoba van 280. Oruljon, ha 260-t megy. Azt is gyomorfoso kinkeserves vanszorgassal eri el a "nyomatekbomba".
Meg védi a fényezést is,akár.
A K&N-re vevő lennék, kipuff jó volna, dynom van Árakról, ha tényleg aktuell a téma Bár gyanítom a titán Muzzy megfekszi a gyomromat, de ki tudja
Beszereztem egy KTM EGS250-est, most azt szegelem KGST gépeken kívül nem volt még ütősebb 2T-m, most majd kiderül
Tehát motorra!
- teljes Muzzy rendszer: titan leomlosor, titan osszekoto, polirozott alu dob (kerek) E2-es Ninjahoz (hasznalt, szep allapotu)
- DynoJet Jet kit Stage 1 for F2 (ez vadonatuj, dobozban van)
- K&N legszuro, D-F (hasznalt)
Mármint próbálni megülni!