Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt a kilences topicba. Megunták a zr7-est és vettek rendes motort.
Hamarosan a zx12-esek is jönnek csak nehezen bírnak megszabadulni azoktól a fostalicskáktó, hogy zx9-est vegyenek.
mert enni azt nagyon szeretek
jymy1 2006ban vettem 1 zr7est-röl váltottam erre ja nincs zr7topic hol vannak a zr7 tulajok
Fasza a műhelyed de a csajodnak mé engeded meg, hogy ott főzzön?
tényleg régen irtam az oldalra nyáron teljesen el tünök télen meg csak néha irok inkább csak olvasgatom az oldalt a nevem a régi
Te vadkender, én már qrva régen láttalak itt fent, de ezen a néven futottál?
Nálunk is lehetne már párzás, mer teli a puttony...
Van benne valami igazság.
Szíp motor! Mikor vetted?
azt hallottam a kocsmába hogy a fagyállo azért is kell a hütöfolyadekba hogy kenést adjon a vizpumpának és ha pedig nincs benne fagyállo tönkre mehet a vizpumpa hát erröl mi a véleményetek
vettem a nyáron vad sipot a nagyteljesitményü motorkerekpáromra nehogy elém ugorjanak az zözek amikor tullépem a sebesség határokat hát elém nem ugrottak viszont 3szor mentem el utszélén legelö özek mellett ugy hogy a fejüket nem emelték fel
Mit sikerült meg állnod, a párzást ......... ?
hát nekem volt izgalom bőven,este őzáradat volt kint meg vannak őrülve,előttem szaládgáltak át,biztos párzás van de szerencsére mindíg sikerült megállnom
Húú van nálatok hó? Küdjé má fényképet én olyan rég nem láttam, hogy nem is nagyon emléxem, hogy néz ki...
Cigány nálunk is van azt tudom, hogy néz ki azt ne küdjé...
Tavaly év végén, hogy ne csökkenjen nagyon a népesség a városba be is telepítettek belőle 300 példányt útánpótlásnak...
,valami kell a téli unalom ellen,tudod itt mifelénk nem kell havat lapátolni,arra vannak a közmunkás cigányok .
Mivan Eksön te fényes délben be vagy legelve?
Isztok is meg szívtok is mi:::
taníts minket mester . . .
Uhh elzsibbadt a lábam ettől a mai 1500 km-től Fél hatkor már indultam motorozni, itt már kelt a nap és meleg volt, csiripeltek a madarak. Remélem mindenki kanyarodott ebben a szép időben...

Jimy vazze nem tudtam, hogy a Tescós alkalmazottaknak, adnak szolgálati járgányt... De ha már így van legalább kértél volna szebbet és jobbat...

Fazikám nagyon jó csinálod. Papírból rajzoljá magadnak motrot, szépen vágd ki körbe, azt azon motorozzá, mer ha Sedun múlik az idei szezonod ugrott a 9-el...
Reggelt!
itt a reggeli!
. . .
sziasztok
Jó reggelt!