akkó most kapucnyi "topicon" kívüli , elbótolt bordó fejidommal,töredezett zőőőőőőd oldalidommal és tankkal és SÁRGA űlésvégidommal a kutyabetyár topic oszlopos tagja.
jimmy egy képet a sárgulásról, akarom mondani a sárgulatról ha lehetne, én elfelejtettem. hja és zőőőőd motorhoz zőőőőd benzin is dukkál.
Te kékvér, ritka eset, de a te képeiddnél is működik a "randa motor szűrőm." Eddig csak 9363-nál kapcsolt be. A lényege, hogy különőssen randa motoroknál, mint 9363-é, hogy ne öklendezzéssel kezdjem a napot, amikor fel tesz róla képet, nálam csak egy keret, benne piros x jelenik meg
Érthetetlen, mert neked gyönyörű kék motorod van...
Má megint a fene tudja hanyadik Ha az asszony rá bír venni hajnalba a hólapátolásra, 4 óra körül bejelentkezek
De nem bírt azt mondtam neki úgy áll ki ahogy akar, csak engem hagyjon aludni Egy kicsit ugatott...
Eksön, akkor valoban nem vagy kövér, csak a fejed alapján gondoltam, mert a fényképen úgy nézel ki mint valami jólakott óvodás...
Valóban nyitni kéne külön topicot a "zőőődek" számára, de ez a faszi aki intézi, lehet örökre szabadságra ment, mert hónapok óta nem reagál semmire... A múltkor is kértem tőle nyisson topicot gyenge képességűek számára, de rám se bagózott, pedig ha ez a topic megvolna, akkor, most nem lenne baj a ződekkel, mert azóta már rég odairogatna mind...
a tükrödnek ne legyen baja, a kiput kikalapálom! a kormányos csákó címe: molnár lászló miskolc forgács antal u. 34. 3528. 7200ft a csutka és reggel rászólok hogy egy tömött bajszú fiatalember BORDÓ opel lel fog érte menni. jelezz vissza ha elolvastad.
jimmy egy képet a sárgulásról, akarom mondani a sárgulatról ha lehetne, én elfelejtettem. hja és zőőőőd motorhoz zőőőőd benzin is dukkál.