Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most mondom, hogy Kapucni nem. Az a motor többet volt visszintessen mint kétkeréken. Ha valha is ződ vót az a motor(adatlapomon még látszik) mára már az aszfalt készítette elő egy vadi új bordó festéshez, úgyhogy 5 bordó motorunk van...
Te róka akkor mondok egy valóságosabbat. Motorostalin, mikor a sörsátorba isztok a kombájnos majd nem veszi észre a zőőőd motorodat és mikor a kirívó bordómat szépen kikerüli addig a te zőőődedet bedarája...
Na akkor legyen nagy a szád...
És akkor majd hallgathatsz enngem egy álló napig, hogy ugye megmondtam...

zöldek:
1.Fux
2.9363
3.1Fazon
4.Robesz7
5.Himizo
li
6.zxzoli
7.Kapucnyi
Aktion. Hol latsz magyar orszagon tehenet? Ez a dolog elvan veszve.
Ja és mielőtt kitalálná valaki, hogy kapucnyié is ződ, azt már most közlöm, nem számoljuk, mert azon egy hét sem telt úgy el, hogy ne tört volna valami...
Ja meg asszem bordó fejidom donortkapott, már ha szekivel megbótóták annó...
zöldek:
1.Fux
2.9363
3.1Fazon
4.Robesz7
5.Himizoli
6.zxzoli
Te róka úgy tudom a kawasaki hajódarukat is gyárt
Az se csúny ződbe, na de egy motorkerékpár...
De de eksön van benne, az első sárvédője bordó, úgyhogy van már 4 bordó motorunk...
Pipi a zöld az tényleg szép ,csak ne álljanak meg a legelő mellett mert megeszi a tehén . .(ez a szólás,tán tőled származik )
Te Pipi. aMI VASSUNK AZ NEEEEEEEM ARATO GEP: Ha nem kawasaki. Valamit elneztel. A szine meg tökeletes. Rejtözködve elöz beneteket.
jimmy-é nem bordó .
Eddig cirka 6 züd az uj sraccal eggyüt
Te vak állat, Bogyesz tanított óvasni?
Ja,ezt benéztem!
Meg az új srác az a robbis mi?
Na menny má róka, ennyi ződ vestékkel egy gyönyörű Class Dominátor kombájt át lehetett volna kenni, mert annak ez a szín még jó is áll...
Te színtévesztő,a Kanáryé mióta ZŐŐD?!?
Meg még Coyot nem?
hozzank jön meg. ZOZO11. 1Fazon.
Hát 9-12 liter az nem olyan kevés, de nem is sok, ha azt nézem a 10-et megetetem az enyémmel is símán...
Bordó
1, pipifax
2, Basi2
3, Canáry
1.Fux - zöld
2.9363-zöld
9363. szamoljuk csak ösze hoggyan is alunk a kekekkel szemben. A forumon milyen is az arany.Az enyem zöld.
Nézek! Angliában van egy 20 és egy 25 fontért! Hibátlan mindegyik!
Megkérdezem mennyiért postázzák!
Szeva Pipí ,csak közlöm,h a 12es keveset eszik .9-12között .az nem is sok,mert a jet kittes karbisok többet is megkajálnak .nálam 9 az alja,mert én nem mindig tartom be a kreszt.Van egy cimborám, akinek a sajátja 6ot eszik,de a volán busz is ráelőz,vagy ráreagál vagymi .
A motor 98 as 12ho. A kutya 2008 5ho. Köszönök mindet jót is rosszat.