Most mondom, hogy Kapucni nem. Az a motor többet volt visszintessen mint kétkeréken. Ha valha is ződ vót az a motor(adatlapomon még látszik) mára már az aszfalt készítette elő egy vadi új bordó festéshez, úgyhogy 5 bordó motorunk van...
Te róka akkor mondok egy valóságosabbat. Motorostalin, mikor a sörsátorba isztok a kombájnos majd nem veszi észre a zőőőd motorodat és mikor a kirívó bordómat szépen kikerüli addig a te zőőődedet bedarája...
Na akkor legyen nagy a szád...
És akkor majd hallgathatsz enngem egy álló napig, hogy ugye megmondtam...
Ja és mielőtt kitalálná valaki, hogy kapucnyié is ződ, azt már most közlöm, nem számoljuk, mert azon egy hét sem telt úgy el, hogy ne tört volna valami...
Ja meg asszem bordó fejidom donortkapott, már ha szekivel megbótóták annó...
Meg az új srác az a robbis mi?
Na menny má róka, ennyi ződ vestékkel egy gyönyörű Class Dominátor kombájt át lehetett volna kenni, mert annak ez a szín még jó is áll...
Szeva Pipí ,csak közlöm,h a 12es keveset eszik .9-12között .az nem is sok,mert a jet kittes karbisok többet is megkajálnak .nálam 9 az alja,mert én nem mindig tartom be a kreszt.Van egy cimborám, akinek a sajátja 6ot eszik,de a volán busz is ráelőz,vagy ráreagál vagymi .
Na akkor legyen nagy a szád...
És akkor majd hallgathatsz enngem egy álló napig, hogy ugye megmondtam...
zöldek:
1.Fux
2.9363
3.1Fazon
4.Robesz7
5.Himizo
li
6.zxzoli
7.Kapucnyi
Ja meg asszem bordó fejidom donortkapott, már ha szekivel megbótóták annó...
1.Fux
2.9363
3.1Fazon
4.Robesz7
5.Himizoli
6.zxzoli
Az se csúny ződbe, na de egy motorkerékpár...
Na menny má róka, ennyi ződ vestékkel egy gyönyörű Class Dominátor kombájt át lehetett volna kenni, mert annak ez a szín még jó is áll...
1, pipifax
2, Basi2
3, Canáry
2.9363-zöld
Megkérdezem mennyiért postázzák!