Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na errol van szo!
Gratulalok!
nagyjából ennyi...:-))))))))
Gumik szint újak, lánc-lánckerekek teljesen jók még, fékbetétek nem kopottak, festése szép, nagyon tetszik a hátsó ülés lilában, kaptam hozzá túra dobozt konzollal együtt, egy teljesen új gyári dob volt rajta és kaptam mellé egy karbon sportdobot...
Azóta még csak 500 km-t mentem vele, de teljesen jónak tűnik... Haverok (fzr 1000, gsxr 750) nem hitték el, mikor mondta a srác, hogy olajat nem eszik és 5.5 litert fogyaszt 120-130-ig normál tempónál.. Kiröhögtek, mikor mondtam nekik..:-)) Első útunkon lemértem... a fogyasztás kereken 5 liter lett és a kipuff belseje olyan tiszta, hogy az ujjam nem lesz kormos, ha belenyúlok... (ja, erre is azt mondták, hogy biztosan kitörölgette)... de 500 km után nem törölgette senki... A féktárcsám elől picit ráz, de ezt el is mondta az eldó telefonon is... nem vészes, de azért érzem.... egyébb más bajt nem látok rajta... Ja a hátsó féklámpakapcsolót takarítottam ki, mert néha szorult, meg a gázmarkolatban a zsír volt kicsit kemény már, de azt kitörölgettem és újra zsíroztam... A motorja kicsit hangos, de csak alapjáraton... és egyébként is egy ilyen motor nem arra való, hogy alapjáraton füleljek, hogy hangos vagy sem... nem is értem, miért szokott ez szempont lenni egy sportmotornál...
Kitoltuk, beindítottuk... elsőre indult... kipróbálni nem tudtam, sőt, ami röhely, hogy rá sem ültem és csak itthon derült ki, hogy alig ér le róla a lábam...:-))) Nagyon szimpatikus volt az eladó... Alkudni is próbáltam már telefonon is... 380-nál kezdtem... de kiröhögött..:-)) A helyszínen megpróbáltam mindent, de 5e Ft-ot sem engedett. A telefonban is mondta, hogy nem azért 450, mert szar, hanem mert el akarja adni.
Szimpatikus volt, hogy közölte, hogy hülyeség este menni, mert nem látom rendesen és főleg akkor, amikor esik a hó, mert nem is tudom kipróbálni... ebből gondoltam, hogy nem lehet nagyon rossz, mert ha az lenne, akkor örülne, hogy éjszaka viszem el hóesésben...:-))
mikor levette a takarót, egyből tudtam, hogy elviszem... pedig úgy hírdette, hogy esztétikai hibás... valóban van rajta egy-két dolog, de csak olyasmi, hogy az oldalsó idom festve volt... a többi gyári... meg itt-ott apró (valóban apró) karcok... Nem is értem, miért hirdette esztétikai hibásként...
Szívesen, de nem tudom, mit meséljek...:-)) Egyáltalán nem ismertem ezt a típust, keresgéltem a neten és megláttam... majd nem is érdekelt semmilyen más tipus... Elmentem megnézni, de előtte megnéztem a motorfelújítottat... az 550-be került... Aztán elmentem ezt is megnézni, rögtön utána.. egy garázsban állt, szépen letakarva, motoremelőn, sehol egy kis por, vagy olaj... teletankolva... kértem, hogy ne indítsák be, míg oda nem érek, abszolut hideg legyen... a srác még a garázst sem nyitotta ki addig...
Meselj mar rolla bacod!
Nem latod ,hogy mindenkit erdekel?
94-es...
Igen, volt egy olyan is, aminek a motorját fel kellett újítani... azt is megnéztem, de ez nem az...
450-ért hírdette Tamás, de nem is engedett belőle egy forintot sem..
Nagyon könnyen indul hidegen-melegen egyaránt...
Kawaszeki jelentkezz!
Tegnap megsemmisült a telefonom (kivégeztem) és a memoriában volt a számod!
Kéne a matrica!
HMMM! Tatabanyán volt egy aminek hengerfejproblémája volt! És zőőőd volt az is!
Könnyen indul? Jár mind a 4 henger hidegen?
Ha publikus, mennyit adtál érte?
Mikori a vas?
Mi lovetta volt?
Köszi mindenkinek..
Üdv a csapatban, szíp gép.
Tatabányán vettem Vince Tamástól..:-))
Újabb B- s tulaj!
Üdv a körünkben!
Udv. a csapatban!
Szép! honnan való a paripa?
Szia földim, hát az a gyerek fog külömbeket is mondani hisz a papa bányász volt
Üdvözlégy!
Szép a kisöreg!
Sziasztok... Ismét bővült a kör... Kb egy hónapja lettem ZX9 tulaj... veszett egy kis masina ez...:-))))
Jó reggelt!
Mióta esik télen a hó?
No megyek meggyújtom a papírt, amit kiterítettem!
Azt tudom