Belelátni egyikbe sem lehet,a többi meg majd kiderül a használat során!
Hajtani kell őket,és kész!
Arra vannak.Majd ha elromlik megcsináljuk.
Nincs ezen mit agyalni!
Egyébként nem vitatom, hogy a haverodé 600 ért jobb lehet, mint az enyém (bár ezt nem tudni), de 750-ért még jobbat lehet venni, mint a haverodé, söt, 900-ért még a haverodétol jobbnál is jobbat... Nekem 450-em volt motorra, max 500 és ebböl ilyenre telt... erre sem kell költeni semmit...de tudom, hogy bármikor széteshet bármelyik..ha pedig ez szétesik, akkor majd lehet mondani, hogy "Na ugye megmondtuk"....
Nem én vittem öket magammal motort venni, hanem az egyik srác kocsiján volt vonóhorog a másik meg az unokatesója, Ö csak magától jönni akart... alig ismerem... Egyébként ittunk rá egy-két cola-t, csak nem velük...
ennyi önmetsző csavart egy segédvázba! a segédváz úgy néz ki mint a sajt, de legalább kifolyik belőle a víz. természetesen küldök hisz a hátsó ülés rögzítő is egy mókolt lemezdarab. ha összeraktad neki jimmy tarts egy használati bemutatót is hogy hozzá szokjon a jó hoz.
végre leesett valakinek, természetesen jimmy-nek a pipi által használt/kifejlesztett sebesség/lendület jellemző mértékegység a dzsíííííí! természetesen jimmy vette észre hogy teletankolva adom el a műszerfalamat is.
én ha elvinnék magammal a haverokat motort nézni akkor azért tenném hogy jó társaságban megigyuk az áldomást útközben visszafelé, vagy annak okán hogy több szem többet lát, vagy hogy ha olyan állapotú a kínált portéka akkor a testi épségük árán is vontassanak el onnan még ha azt kiabálnám hogy nekem az a gép kell. ja dzsííííí.
Hajtani kell őket,és kész!
Arra vannak.Majd ha elromlik megcsináljuk.
Nincs ezen mit agyalni!
Mindig tudom,hogy mit csinálok!
jimmy!