Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a valót mondom! egyenesen sodródsz a leejtőn lefelé addig a pontig míg ki nem süt a jó idő és kapucnyi felteszi a kérdést hogy mikorra vagy hajlandó motort faragni belőle.ott a mélygarázs mélyén a C vágány elég stabil hely arra hogy nem lopnak le róla semmit de nem is tesznek rá értéket.
Minek valalkozas?
Fizetsz mint a katonatiszt!
Ha feketen nyomod a vagottfaszuak megfognak 2-3 evente es kipengetsz Kb 100e-ret oszt annyi
Ha megnézed a farokidomot van rajta egy opel embléma
erre az amerikás fényezésűre kell a matrica? és pontosítsunk! csak a feliratok kellenek vagy még a honda szány is, belefújod, tehát a negatív kell vagy matricázod, matt vagy fényes legyen, és a színes matricák is azt a színt kapják mint a motoron van?
Egérrel a karmaid közt?

Ja kapucnyi mesélte az esetet, az nem igaz, hogy a nálam hagyott alkatrészek ráérnek, mert csak értékes négyzetmétereket vesznek el az élet teremből.
Bacom a fuled jimy!
Tukrom nem volt!
Indexem az van .asszem mind a 4 meg van
egyik hatos plexi sem jó a kilencre,kapucnyi gyorsan döntött és ő már nem keresgél!
akivel voltam annak már égett a talpa, és menni kellett, de a gyorsforgalmiról még vissza az andrási-izabella sarokra mert hazaért kapucnyi és leszedtük a hátsó -mit is mondjak- a segédváz a sértő lenne rá szóval azt a kupac valamit a motorja hátuljáról. ennyi önmetsző opel csavart még nem láttam váz nyúlványban! de még küldenem kell hozzá alkatrészt mert ahogy az kinéz! megértését kérem eszternek, legközelebb egyedül megyek és nincs rohanás. amúgy a festőm uhu-nak hív mert csak estére érek oda mindíg.
ÁÁÁ nem ingyé! Pízé!
Ja, ingyen adgyák mint a cigánygyereket.
Neem! Örökbe fogadok!
Csinálsz neki egyet...... ?
nem fax nem üzlet! képes motor/ sport motor. a sport motorral nincs bajom és elég jól indult sztem az egész sport motoros dolog, de ha beleolvasol akkor láthatod hogy ideje kapcsolni. a modi oldalán sok értelmes hozzászólás van hogy hogy lehetne jobbá tenni az oldalt de felülről még vissza sem szólnak hogy vakk, pedig lenne mit változtatni csak a fejüket bedugták a saját seggükbe. pl azt hogy változtak a hirdetési feltételek észre sem vettem csak ismerős szólt hogy mindent eladtam. hát nem! de egy felhívás vagy értesítés vagy valami ami tudatná hogy változtak a feltételek. SEMMI. na erre pöccentem be. kb így tesz a mostani kommcsi rendszer is, aki egyéni vállalkozó, bt, kft,rt, annak tegnapig be kellett/kötelező regisztrálni az iparkamarákhoz természetesen pénzért/5e ft, na most aki nem reggelt az egy évig nem végezhet munkát mert hiába van hivatalos vállalkozásod nem dolgozhatsz, ha dolgozol és elkapnak regisztráció nélkül 50e-1mill a bünti, és ezt nagyon sokan nem tudták, pl az öcskösnek is úgy szóltak, ő a könyvelőnek, a könyvelő nem tudott semmit, de kiderítette hogy tényleg reggelni kell. na pl ilyen miatt léptem le.
Meddig kerestem indexet gyárit......
Akkó bezzeg nem volt, akkó....

Tükör nincs? No mert az, NEM kell!
Van egy hondám , de már megbántam ezerszer!Mennie is kelll!
A Kawa viszont marad!Sőőt ha jól megy akkor kap egy kistestvért is!
indexem van gyari ha kell valakinek
Nem egyforma!
A képeken látszik a különbség a tükörnél! Sajnos!
Ha lesz azért szólok! Nekem is kellene!
Oszinte ember vagy basi!
Mester, Eszter nagyon sajnálta, hogy nem néztél be hozzá......
A modi is zsido!
Ezt már egyszer lejátszottam, úgy mértük a zx6ost mintha kisebb lenne.
Nemm! Mélykút szivattyú lesz a blokkjából! Honda ! Másra nem jó!
Ehhez en nemertek.
Tuidod nem vagyok szaki
a hirdetésekkel kapcsolatban még csak annyit hogy nem ingyen kérem de ha pl 3 db aktuális hirdetésem van akkor 3 ért fizessek.én benne vagyok a fizetős dologban de akkor ne lehessen ingyen hirdetni és kész. de ez is zsidó taktika, mert ha nem lenne ingyenes hirdetés akkor nem lenne látogató az oldalakon nem lenne érdeklődő. ki van ez találva ! érdekes miért tűntek el a hirdetők a moto gp-ből, mert amíg az eu-sport nyomta szét a világba, a földgolyón sok helyen látható volt a reklámod, de mivel az eu-sportot kigolyózták, most már csak ott látható a gp ahol megveszik.pl ahogy a spanyol telefonika beszállt a gp-be 30% lett nagyobb a forgalma és több lett az előfizetője. de most hogy nem lehet korlátlan a reklámja elköszönt, ennyi. át lépek a vaterára és majd ott hirdetek. de azért van pár ember akinek elmondom a valót, és a modinak is elmondom a tutit.