Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A B-re nem tudok! Sajnos! Annak kellene utánajárni hogy a '95-'96 ZX 6 R plexi jo e rá mert ahhoz tudok!
Ne mergelodj szeki!
Minden web oldallal igy van.
Elobb az etetes aztan jon a fizess paraszt!
Hogy nyaljak meg a golyoim a vagottfaszuak!
Micsinászte azza a hodáva kasawasi lesz
Ennye Szeki mi neked csak üzlet vagyunk...
Ne csak azért legyél itt, hogy üzletelj, hanem hát hol tudnál ilyen jókat dumcsizni máshol ilyen pompás fickókkal mint mink vagyunk...
Az enyemre is tudsz bubist basi?
üdv pipifax! rosszul ismersz,nem bujkálok, ha beszólok valakinek akkor van okom rá és vállalom. ami miatt nem voltam az az hogy a képes motor törölte az összes hirdetésem és közölte többek közt velem is hogy egy ip címmel csak egyszer lehet hirdetni, ez o.k. csak a hirdetői csomagban 10db hirdetést lehet/kell feledni jó pénzért. na most ha nincs 10 eladni való dolgod mi a francnak fizessek ki 10 hirdetést. a másik dolog hogy régebben én is egy havertól hirdettem az ő ip címével mivel még nem volt saját gépem, akkor elfogadta most már nem! ez a képes motor is a mobil szolgáltatók zsidó lehúzási rendszere, ott megkezdett perceket fizetsz.én 6 évig voltam a pannon előfizetője az akkori számom 20-249...... a legelsők közötti volt és mp alapú volt a szolgáltatás akkor jó volt a suska mp-ént is, most teli prceket beszélsz de vastagon. nem sokat vateráztam de ott valamilyen szinten ésszerűbb a hirdetés/fizetés, az e-bay-től szintjétől pedig messze vagyunk. szal úgy döntöttem hogy ki reggelek innen ha nem tudok itt eladni akkor nem is veszek semmit és a regisztrációmat elküldtem kicsi kínába.
Üdv Szeki!
Na erről van szó!
Teljes B-s szett kell nekem de ahogy beszéltük nekem kell a negatív is!
2 db Kawasaki (tank)
2 db Ninja (árnyékolt a farokidomra)
2 db ZX-9R (árnyékolt a fejidomra)
Csak csörgess meg és meglesz a számod!
Mégvalami! CBR 600 F4i Sportra kellene 2 garnitúra azt mennyiért csinálják?(kép)
itt most elállt szerencsére este ki kell mennem Komáromba igaz csak kocsival remélem már nem fog esni mert eretvágok
igen nekem is bár ilyen benzinárak mellett sokat kell spórólni de ez a nyár az enyém lesz kihozom a maximumot
Szeva Szeki te merre bújkáltál, megint hónapokig?
Biztos beszoltál valakinek valamelyik fórumon, azt lapítottál eddig mi? Jól álcáztad a neved, sose jönnek rá, hogy te vagy az Pisti...
hali basi! az első épp egy hondából maradt ki cbr600f, a másik már a saját zx9E-re.
én is útálom....
Köszi szépen.... Én is nagyon várom, hogy elolvadjon a hó... Ebben az évben az lesz a fő célom, hogy minél többet motorozzak és minél több helyre jussak el...
Plexit újat tudok!
Duplabubis víztísza, füst és sötét füst színben!
10000 Ft mindegyik!
Tükröt szintén újat tudok párban 10000 Ft (utángyártott!)
akkor sajna nem sokat mentél még vele de ne izgulj eljön még a mi időnk és ha már elolvad a hó lehet menni ezerrel,alig várom már tisztára be lehet depizni úúúttáálloom a telet jah és gratulálok hozzá nem fogod megbánni
húúú de jó ezt hallani... vagyis olvasni... Tegnap volt 3 hete, hogy elhoztam... Pontosan nem tudom, de valami olyasmit mondott, hogy túramotort akar, hondát ...
jahhh dede ismerem szerintem jó választás nagyon egyben van a moci mikor vetted meg tőlle?és most mi van neki helyette?
mikor hívjalak?
Vince Tamas
asszem írtad már a nevét, nem tom hogy is hívták az embert?
Nem ismerted véletlenül a motorom, vagy a volt tulaját... onnan vettem Tatabányáról...?
köszi
Szia... Nem is gondoltam, hogy ilyen meglepetés is van a motorosok közt.. Jók a képek...
hmmm! újra itt. kicsit más néven.