Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy kereskedő véleményét adtam tovább ő több emberrel tart kapcsolatot.
Én nem utálom, már vagy 12-éve megvan! Vannak itt még mások is akik szeretik.
az e-bay-en rajta vagyok egy kalkulátoron és egy idombélésen canárynak. nézz rá!
a zx9c és a zx9e váltó közötti különbség képekben!
üdv robesz a zx9 között! pl pécsen utálják a kawasakit, debrecenben ellenben gyüjtik!
Nem rossz motor a Honda csak nem ilyen a jó!
tegnap érdeklődtek a hondám iránt a mátrából, a csákó azt mondta 10db 250e ft-400e ft közötti meghírdetett motorból már csak kettő volt meg míre ő hívta őket, a többit elkapkodták. az olcsó motorok kora jön be, van k1 gixer 750 600e ft-ért és most ajánlottak egy xx-et injektorost 2000-est 600e ft-ért. az új srác is itt ,nem a haver zx9B-jét vette 600-ért hanem elment tatb. egy 450e ft-os ért.a kérdés csak az hogy mikorra lesz a 450-ből 800e ft. egy év vagy egy hónap. a másik tatabányai motor ami motor felújított volt abban az én volt motorblokkom van konkrétan, az ő kipurcant de már megjavított blokkja meg az én garázsomban pihen. az a srác 520e-ért motorozott két napot, és már vagy 800e -nél jár. ne szidd a hondát basi, még nem jött el a vevője! na léptem szakadó hóesésben lemosni a tegnap előtti 600 km sólevét.
Hogy ha 2 eletem volna ,akkor is zoood volna...
Hat igen ,a zoldnel kezdodik a kawaszaki szin4
a tobbi silany elfuseralt fenyezes
De semmi buzulas!
Nekem nem kell kiteni az ajtóra hogy KAWASAKI!
Elé hogy ZŐŐŐŐŐD!
Ezt szeretettel kuldom a borsodiaknak is!
Na most jo!
A kawasaki B az legyen matt!
http://www.youtube.com/watch?v...

Ezt neked Robesz ,megkaptad a 9 est!
mennek hetfőn az árak!
épp belebotlottam egy zx9C motorházba és egy dobozból egy főtengely is kikandikál a garázsban. hmmm képet nem találom!
a kawasaki zx9B akkor mehet,fényes vagy matt most még választhatsz!
egy rémálom! de türelmes faszi lehetett mire kitalálta hogy merre hány méter. kókány csákány! kb mint canáry hűtője és eke idomja ami a motoron volt. csak az arcát kellett nézni mikor forgatta az oda illő eredeti alkatrészt. apropó megnéztem a nyíregyházi motorhibás zx9-et, a csákó úgy forgatta az úján a kettes hajtókart mint a kurvák a ritikült! kifigyelt a blokk oldalán a hajtókar és beállt a technika, ha áment mondanak rá elhozom, gyakorlás képen a 98-ast is megépítem.
jaj ne már ne kívánj ilyeneket, legyen jóidő azonnal most akarommmmm!
El állt a hó , nemhogy esne.
Igen!
Ilyen lesz mind a kettő!Szín és minta! (Az egyik az tuti hogy piros de a másik lehet hogy kék fehér de ezzel a mintával!)lKérek egy árat a színes matricákra a nagy honda szárnnyal és kérek egye árat fehér színben negatívval ha esetleg festve lenne!2 darab!Ez még nem fix! csak érdeklődöm!
számomra a lényeg! ha akarnak valamit akkor előre szóljanak vagy akkor szóljanak amikor kell, nekem pl a képes motor felejtett el szólni, a vállalkozóknak az állam! sok vállalkozó ismerősöm van állandóan ezeket a szívatásokat hallgatom.
Teszünk a garázs ajtóra táblát: KAWASAKI SZERVÍZ