tegnap érdeklődtek a hondám iránt a mátrából, a csákó azt mondta 10db 250e ft-400e ft közötti meghírdetett motorból már csak kettő volt meg míre ő hívta őket, a többit elkapkodták. az olcsó motorok kora jön be, van k1 gixer 750 600e ft-ért és most ajánlottak egy xx-et injektorost 2000-est 600e ft-ért. az új srác is itt ,nem a haver zx9B-jét vette 600-ért hanem elment tatb. egy 450e ft-os ért.a kérdés csak az hogy mikorra lesz a 450-ből 800e ft. egy év vagy egy hónap. a másik tatabányai motor ami motor felújított volt abban az én volt motorblokkom van konkrétan, az ő kipurcant de már megjavított blokkja meg az én garázsomban pihen. az a srác 520e-ért motorozott két napot, és már vagy 800e -nél jár. ne szidd a hondát basi, még nem jött el a vevője! na léptem szakadó hóesésben lemosni a tegnap előtti 600 km sólevét.
egy rémálom! de türelmes faszi lehetett mire kitalálta hogy merre hány méter. kókány csákány! kb mint canáry hűtője és eke idomja ami a motoron volt. csak az arcát kellett nézni mikor forgatta az oda illő eredeti alkatrészt. apropó megnéztem a nyíregyházi motorhibás zx9-et, a csákó úgy forgatta az úján a kettes hajtókart mint a kurvák a ritikült! kifigyelt a blokk oldalán a hajtókar és beállt a technika, ha áment mondanak rá elhozom, gyakorlás képen a 98-ast is megépítem.
Igen!
Ilyen lesz mind a kettő!Szín és minta! (Az egyik az tuti hogy piros de a másik lehet hogy kék fehér de ezzel a mintával!)lKérek egy árat a színes matricákra a nagy honda szárnnyal és kérek egye árat fehér színben negatívval ha esetleg festve lenne!2 darab!Ez még nem fix! csak érdeklődöm!
számomra a lényeg! ha akarnak valamit akkor előre szóljanak vagy akkor szóljanak amikor kell, nekem pl a képes motor felejtett el szólni, a vállalkozóknak az állam! sok vállalkozó ismerősöm van állandóan ezeket a szívatásokat hallgatom.
a tobbi silany elfuseralt fenyezes
Elé hogy ZŐŐŐŐŐD!
Ezt neked Robesz ,megkaptad a 9 est!
Ilyen lesz mind a kettő!Szín és minta! (Az egyik az tuti hogy piros de a másik lehet hogy kék fehér de ezzel a mintával!)lKérek egy árat a színes matricákra a nagy honda szárnnyal és kérek egye árat fehér színben negatívval ha esetleg festve lenne!2 darab!Ez még nem fix! csak érdeklődöm!