Te Fazi, nem tudom olvastad e vissza a bontósjani komádnak tettem ajánlatot a pusztaszabolcsi tali felfuttatásához. Mutatványként a motorod, néhány liter benzin és gyufa is szerepel. Na? vélemény?
Te Eksön, most láttam rólad képeket a 12 fórumon. Jó kitömött fejű parasztgyerek vagy látom
Már értem miért kell alád a 12-es, valszeg más meg se mozdulna alattad...
De tavaszig dobj le néhány kilót, mert nem biztos, hogy megment téged tőlem az a 300 köbcenti...
Ja és ne aggódj én is mindíg a tökömet vakargatom, az igazi férfiak így szokták...
Na végeredményt hirdetek asszem új rekord...
A 727-ik oldalon Eksön nyitotta a tegnapi napot a 18145-ös hozzászólásával(már ha azt lehet annak nevezni)
Krézi dzsó fejezte be, igaz néhány percet átszaladt a mába, de ez jelen esetben mellékes. Szóvval összegzés:
16 oldal
402 hozzászólás
Úgy, hogy ebben az,a szó hogy zx 9 nem is szerepelt...
Gratulálok, na most megtollasodok belőlletek, asszem februárban nem is kell dolgoznom, majd utaljátok a pénzt...
Hú én már hanyadik is?
Na összeszámolom, hogy hány oldalt írtak ezek a fenevadak tegnap, aszt asszem most már pénzt szedek a 9-fórum használóitól... A két lánytól nem kérek. Aszt úgy veszem, hogy a személyes, ellenálhatatlan csábom vonzotta őket ide
A törzsgyökeres 9-es fórumozók, természetessen kedvezménybe részesülnek, de az idegenlégiósok bizony mélyen a zsebükbe nyúlhatnak...
Te Jimy kellene az az újságpapír, mert itt már 5 cm a hó, küldöd, vagy elhozod?
Nem a lavagobe dumalok!
Nyaron a velencei tavon zsak szamra fogtuk a halakat ijjcaka
Szoktam en is velencere jarni.
Te lattad mar a velencei tavat pipi?
A balatont meg sem merem kerdezni!
Na eriggyetek kifele havat lapátolni én is ezt teszem, ill. várom jimyt az újságpapírral...
Furcsa dolog ez az alkohol nem?
Fuck you!
Már értem miért kell alád a 12-es, valszeg más meg se mozdulna alattad...
De tavaszig dobj le néhány kilót, mert nem biztos, hogy megment téged tőlem az a 300 köbcenti...
Ja és ne aggódj én is mindíg a tökömet vakargatom, az igazi férfiak így szokták...
A 727-ik oldalon Eksön nyitotta a tegnapi napot a 18145-ös hozzászólásával(már ha azt lehet annak nevezni)
Krézi dzsó fejezte be, igaz néhány percet átszaladt a mába, de ez jelen esetben mellékes. Szóvval összegzés:
16 oldal
402 hozzászólás
Úgy, hogy ebben az,a szó hogy zx 9 nem is szerepelt...
Gratulálok, na most megtollasodok belőlletek, asszem februárban nem is kell dolgoznom, majd utaljátok a pénzt...
Na összeszámolom, hogy hány oldalt írtak ezek a fenevadak tegnap, aszt asszem most már pénzt szedek a 9-fórum használóitól... A két lánytól nem kérek. Aszt úgy veszem, hogy a személyes, ellenálhatatlan csábom vonzotta őket ide
A törzsgyökeres 9-es fórumozók, természetessen kedvezménybe részesülnek, de az idegenlégiósok bizony mélyen a zsebükbe nyúlhatnak...
Te Jimy kellene az az újságpapír, mert itt már 5 cm a hó, küldöd, vagy elhozod?