Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megteszi azt helyetted is a Pipi!
levegobe
Igaz ez dunai !
Nem a lavagobe dumalok!
Szokás szerint!
Pedig vannak jo helyek mindketto tavon.
Nyaron a velencei tavon zsak szamra fogtuk a halakat ijjcaka
Na lépek este visszaNÉZEK MENNYI PÉNZEM GYŰLT ÖSSZE...
Én horgásztam is már mind a kettőn, de mondjuk nem túl nagy eredménnyel...
Megneztem en is action!
Szoktam en is velencere jarni.
Te lattad mar a velencei tavat pipi?
A balatont meg sem merem kerdezni!
Igen fazi éreztem neked túl magasra dobtam a labdát, úgyhogy inkább én csaptam le előbb...
Latom erezted egybol a veszted
A budin ulsz es elfogyott a papir?
Nem, nem Sz.rnom kell, csak havat olvasztani...
Hát ki.
Na eriggyetek kifele havat lapátolni én is ezt teszem, ill. várom jimyt az újságpapírral...
ja ja ,kihozza az emberbol az allatot
Tegnap még magyarul beszéltél csúnyán, most angolóra jön...
Furcsa dolog ez az alkohol nem?
Olvastam pipi ,olvastam!
Fuck you!
Te Fazi, nem tudom olvastad e vissza a bontósjani komádnak tettem ajánlatot a pusztaszabolcsi tali felfuttatásához. Mutatványként a motorod, néhány liter benzin és gyufa is szerepel. Na? vélemény?
Te Eksön, most láttam rólad képeket a 12 fórumon. Jó kitömött fejű parasztgyerek vagy látom
Már értem miért kell alád a 12-es, valszeg más meg se mozdulna alattad...
De tavaszig dobj le néhány kilót, mert nem biztos, hogy megment téged tőlem az a 300 köbcenti...
Ja és ne aggódj én is mindíg a tökömet vakargatom, az igazi férfiak így szokták...
parszor vegig jatszottam mar!
helyes válasz csaje, Én is szeretlek
Na végeredményt hirdetek asszem új rekord...
A 727-ik oldalon Eksön nyitotta a tegnapi napot a 18145-ös hozzászólásával(már ha azt lehet annak nevezni)
Krézi dzsó fejezte be, igaz néhány percet átszaladt a mába, de ez jelen esetben mellékes. Szóvval összegzés:
16 oldal
402 hozzászólás
Úgy, hogy ebben az,a szó hogy zx 9 nem is szerepelt...
Gratulálok, na most megtollasodok belőlletek, asszem februárban nem is kell dolgoznom, majd utaljátok a pénzt...
Hú én már hanyadik is?
Na összeszámolom, hogy hány oldalt írtak ezek a fenevadak tegnap, aszt asszem most már pénzt szedek a 9-fórum használóitól... A két lánytól nem kérek. Aszt úgy veszem, hogy a személyes, ellenálhatatlan csábom vonzotta őket ide
A törzsgyökeres 9-es fórumozók, természetessen kedvezménybe részesülnek, de az idegenlégiósok bizony mélyen a zsebükbe nyúlhatnak...

Te Jimy kellene az az újságpapír, mert itt már 5 cm a hó, küldöd, vagy elhozod?
Háát,biztos volt aki megküzdött velük...