Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol vagytok anyaszomorítók,tán nem a havat lapátoljátok?
jóreggelt
vannak ilyen emberek...
ez a lényeg... ha van alkatrész, akkor nagy baj nem lehet... Kocsiból is mindenki szidja az olaszt, mégis Alfával járok... Nem csak az a lényeg, hogy soha ne romoljon el... Nekem az is számít, hogy legyen egyedibb egy kicsit .. ne jöjjön szembe az utcán folyamatosan... Persze, a pénztárcámhoz mérten...
98-as.
Adatlap kitöltve.
Most itt kell hagynom a gépet, 2-3 óra múlva jövök.
Kösz.
Nálunk már esett 15 centi hó de most elált!
Megyek havat lapátolni hogy tudjak melózni!Ki kell szabadítanom a garázsbejáratot! Szét kell dobnom egy R1 blokkot! Szar a váltója!
Ezt is úgy vették hogy nem próbálták ki!
Jaa és az adatlapod töltsd ki !
Kösszi! A többiek nevében is!
Milyen évjáratúhoz kell az alkatrész!
http://www.manualedereparatie....
Itt van hozzá angol leírás
Van 2 gyari indexem,mit er meg neked?
Figy... olyan motoros múlttal, mint az enyém, Te is 5 literre használnád... Egyelőre ott tartok, hogy 7000 környékén majd beszarok rajta ... előtte simsonom volt tizen párévesen, most kaptam jogsit novemberben, volt egy gs500-am, mentem vele 500 km-t és megvette az oktatóm... a ZX pedig tegnap volt 3 hete, hogy vettem.... így nálam még jódarabig 5-öt fog fogyasztani... Amúgy meg azt várom, hogy mikor tudom már igazán cibálni neki, amit bír....erre való...
Sziasztok!
A héten vettem egy sérült ZX9R-t.
Egy pár dolog javításra szorul, illetve hiányzik.
A két első féktárcsa lóg. Ezt csak cserével lehet orvosolni, és mennyibe kerül egy pár bontott tárcsa?
Plexit is vennem kell, két tükröt és indexet, meg a fejidom tartó konzolom is hiányzik.
Továbbá javítási kézikönyvet is keresnék(egy link is elég lenne).
Köszönöm előre is a segítséget.
joeblack
Köszi..
remelem nalatok is szakad a ho!
Ne aggodj van nalunk alkatresz
Ha csak 5 litykora hasznalod ,jobb ha eladod!
Akkor jo ha 7 vagy folotte kajazik ,akkor legalabb mesz is vele!
Motorgondok!
Elég gyakran hibásodik meg ennek a típusnak a hengerfeje!
Leszakad a szelep, gátrepedés,beverődő szívószelepek jaa és a főtengely harmadik hajtókarcsapágya is megadja magát!
Persze ez nem törvényszerű hogy előjön rajta de bontott blokkot pl aranyárban mérik! Vagy még drágábban!
Vagy 12-el,3 hengerrel
Ok de csak kilencessel lehet indulni!
Üdv!
Sok balesetmentes km-t vele!
Jó választás a 9-es
milyen a gyári áttétel? milyen motorogondok?..:-))
Benézet 2 csaj és már mindenki írogat, meg akarja mutatni....

Jövőre csinálhatnánk egy gyorsulást, kb. 1-2 kilométeres szakaszon. Csak az a szabály, hogy DDT500 ne jöjjön, hogy tudjak nyerni
Ha tényleg rendben van 450-ért nem rossz vétel, jó sok pacit kaptál érte. Ha nincs tuningolva minden kilences jól fogyaszt. Nézd meg azért az áttételt, mert lehet, hogy 15%-kal kevesebb km-t mutat az óra. Nem olvastad a fórumot, hogy sárnehéz, és motorgondok is akadnak.