köszönöm mindenkinek srácok egyszerüróen felfoghatatlan tegnapo este még beszélztem vele jobban volt ma reggelre meghalt szegény!szeducsütörtök 1 óra a temetés ittis aludhattok
Öszinte részvétem Bogyesz, sajnálom. Mondtam is reggel neked, nagyon rád jár a rúd. Összeszaladtak a dolgaid, de most kell erősnek lenned, kitartás haver...
Este megpróbálom, ráködölök a szürkére, most a pénzeim után rohangálok. Tegnap érte mentem a saját (ZX10) idomaimért, most párhuzamosan csinálom a 2 motort. A héten mindenképpen be szeretném fejezni.
Bogyó a fejüket kellett volna rugdosni, abban nem tettél volna nagy kárt. Anyunak majdnem oda lett a hüvelykujja (többek között ez különböztet meg minket a majmoktól), mert lusták voltak dolgozni, illetve az öreg fizetős nyanyákat tologatták a sebészetin!
Előtte tüdőembóliával nekem kellett bevinni az ügyeletre, mert nem jött ki a mentő. Aztán 80-nal akarták átvinni az intenzívre (2 város között)! Szerencse hogy mentem utánuk a szaros skodámmal és toltam őket magam előtt! Ha ezt nem teszem meg ma nem lenne anyám!
Oreged emlekere bogyesz!
Nagyon sajnalom !
Reszvetem neked es az egesz csaladnak!
Este megpróbálom, ráködölök a szürkére, most a pénzeim után rohangálok. Tegnap érte mentem a saját (ZX10) idomaimért, most párhuzamosan csinálom a 2 motort. A héten mindenképpen be szeretném fejezni.
Menni fogunk a héten, de az már biztos, hogy nem ma. 1-2 nappal korábban szól a párom főnöke, hogy mikor menjek. Ahogy megtudom hívlak/írok.
Fazinak ma lefestem a kerekeit, hogy legalább tologatni tudja a szekerét.
Előtte tüdőembóliával nekem kellett bevinni az ügyeletre, mert nem jött ki a mentő. Aztán 80-nal akarták átvinni az intenzívre (2 város között)! Szerencse hogy mentem utánuk a szaros skodámmal és toltam őket magam előtt! Ha ezt nem teszem meg ma nem lenne anyám!
Jo reggelt!