Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részvétem !
ma is vártam srácok a fatert5kior de tudtam hogy nemjön de váétrtam a kapüban
pipikém imádlak szeretlek de ezt józan ésszel nemléehet felfogni csak ittasan tudok erős lenni szégyen nem szégyen
köszönöm mindenkinek srácok egyszerüróen felfoghatatlan tegnapo este még beszélztem vele jobban volt ma reggelre meghalt szegény!szeducsütörtök 1 óra a temetés ittis aludhattok
Öszinte részvétem Bogyesz, sajnálom. Mondtam is reggel neked, nagyon rád jár a rúd. Összeszaladtak a dolgaid, de most kell erősnek lenned, kitartás haver...
Öszinte reszvetem Bgyesz.Neked es teljes csaldodnak egyarant.
Részvétem! B+ mi jöhet még ezután? Ha megvan a temetés időpontja szólj!
Részvétem Bogyesz!
http://www.youtube.com/watch?v...
Oreged emlekere bogyesz!
Bassza meg bogyesz!
Nagyon sajnalom !
Reszvetem neked es az egesz csaladnak!
Részvétem Haver!
Őszinte részvétem .
rosszhirem van srácok!ma hajnal 2-kor elment a faterom örökre!de én várom haza minden este
Ok.
oxi!
Szia Fazi!

Este megpróbálom, ráködölök a szürkére, most a pénzeim után rohangálok. Tegnap érte mentem a saját (ZX10) idomaimért, most párhuzamosan csinálom a 2 motort. A héten mindenképpen be szeretném fejezni.
Az idomrol mikor lesz valami proba festes sedu?
Szia!

Menni fogunk a héten, de az már biztos, hogy nem ma. 1-2 nappal korábban szól a párom főnöke, hogy mikor menjek. Ahogy megtudom hívlak/írok.

Fazinak ma lefestem a kerekeit, hogy legalább tologatni tudja a szekerét.
Bogyó a fejüket kellett volna rugdosni, abban nem tettél volna nagy kárt. Anyunak majdnem oda lett a hüvelykujja (többek között ez különböztet meg minket a majmoktól), mert lusták voltak dolgozni, illetve az öreg fizetős nyanyákat tologatták a sebészetin!
Előtte tüdőembóliával nekem kellett bevinni az ügyeletre, mert nem jött ki a mentő. Aztán 80-nal akarták átvinni az intenzívre (2 város között)! Szerencse hogy mentem utánuk a szaros skodámmal és toltam őket magam előtt! Ha ezt nem teszem meg ma nem lenne anyám!
No. 2
Jo reggelt!
Most pihenitek a hétvégi fáradalmakat, h még mindig alszotok?
Jó étvágyat hozzá! Én máma má nem eszek,csak iszok.
Vár a becherovka. Utána vacsi.
No mi van nindzsák? Pipit is levágták mint részeg disznó?