sedu tudod hogy most fogatkoztam hogy nemiszok!a leguzóbbi zurös estém óta nemis ittam,de nehéz megálni!a hab a tortán jöttünk haza a látogatásból és a jard mind az 5-őnket megbüntetett az öv miat.montam nekik mi problémánk van és honnan jövünk,szóval nem hiányozna a bünti,közölte hogy őt ez nem érdekl.ién meg közöltem.hogy hasonlóra kölcsék a pénzt
köszönöm indenkinek a biztatást!most értem haza a kórházból javult a fater állapota de benttartják 1 pár hétig és sajnos kiderült hogy cukor beteg is,de már viccelődik és aránylag jobban van
srácok sajnos most nem az első helyért irok rossz a helzet,hajnal 1 órakkor az édesapám agyvérzést kapott.nemrég jöttem haza a kórházból és nemigazán tudok aludni.a körülményekhez képest jobban van,de abba nem nyugszom bele hogy a mentönek 22perc kellet hogy kiérjen,amit a heji járat 20 perc alat tesz meg ugy hogy közbe van 10 megállója
Canáry úr!
Ha netán szedné szét az elejét, az első telót le tudná méretezni, főleg a nyak környékét. Konkrétan érdekelne át lehet-e passzítani a Zzr-be
Kitartás!