Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajbnalom!
Valoban nem jo tortenet
Barátom kölcsönkérte, házuktól 500 méterre kb 1000 darabra törte, ő rá két hétre meghalt sajnos. Sosem cseréltem volna le...

Azért lett a 9es, mert több hitelt nem akartam felvenni, és megtetszett. 1 milla ugrott a gixxeren.

Sajnos nem boldog történet
Eltuntt mindenki?
Isztok mi rohadekok!
Jobban jartal volna ha hozzafested zoldre a vasad!
Miert cserelted le a gixert?
Persze siman azert mert jobb a 9-es
de erdekelne
Az enyém általában max 7 liter körül eszik, úgylátszik igencsak nyugdíjas tempóban közlekedem

Hogy ne kelljen lekaparnom a zöld felnicsíkot, raktam fel pár monster matricát.... így már kicsit szinesebb a gép
Ha valakinek kell ZX9R-98as
ZX900C
ZX900D
service manual az szoljon
Valahogy attkuldom neten.
Én magam pedig, bányász voltam, laktam Komlón, a nagyobbik fiam ott született 1988-ban, mikor bezárt a bánya 1996-ba (urán) lettem nyugdíjas elég fiatalon.
én nem bánom csak jól belegyen kenve oltott mésszel és 1-2 nájlonzacsi is legyen a zsebembe
Még gyújtóm a hátadon a kabátot, aztán lepisálom, hogy mentsem az életed.
mostmár értem miért monta Eszter a multkor mikor kerestelek, hogy a fiuk a bányában dolgoznak
Háát ha sietek 8-10 liter elég a benzinből. És az enyém jól van beállítva.
Azé mondtam, hogy fődik vagyunk mert, bányász szülők gyereke vagyok, Komlón láttam meg a napvilágot.

Ország gyöngye aranya. Legszebb megye Baranya!
Köszönöm!
Nem érdekel valakit 2003-as ZX636-os (törött)? 280,000Ft.
Keress manualt a neten, kawa boltban is tudnak segíteni, kiírják neked CD-re.

pl.: itt
Szia!

Rosszul van beállitva a karbid!
Húú honnan van neked ez, hol tudok ehez hozzá férni, esetleg valahol letölteni?
Az újabbak jól esznek, de azokból is ki lehet hozni 15 litert is, mondjuk nem sokszor...
Ha úgy mész, hogy az utasod nem fél mögötted, akkor 5,2-5,4.
Sport tengely, szűrő, beállítás, csak felfelé emeli a fogyasztást.
Nagyon érdekes motorod van.
Még egy kérdés, bár tudom ez kéz függő. Olvasom pár oldalon hogy 5-6l benyával járnak kilencesek, hát én 7l alatt nem tudok vele menni, ha pöckölöm 8-9l simán, az enyim eszik sokat?
Köszi!
Köszönöm a segitséget !
Szia neked is fődi!
Valóban van pár dolog ,Pl a kilóméteróra spirál sem stimmel, a sima kmspirál 2900 (zx9r) ehez meg 6500ft rendelve 2hét mig ideért basszus.De hál isten, nem kell ezen sűrün cserélni dolgokat.
megvan a pihi,tekerek magyarba
Ha még 1szer BÁCSIZOL bezáratlak a keleti blokkba!