Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jössz fel holnap?
azé kéne nekem nyerni .bár a bobogóm is olasz ,bele is rugok egyet .
ÁÁÁÁÁÁ! Ez ducatis, digó motoros verseny.
a Gilerával vagy a te Kawáddal . , .az enyém tul erős lenne oda . akkor megbeszéljük van időd igent mondani .
Február 14én lesz .Yeti-rész..
Mibival? Ok megdumáljuk.
Kocsival gondoltam .és csak nézőnek gyönnél,én meg indulnék a versenyen a bobival .
Mámeg mit ittá -20 fok méteres hó, ki akar olyankor motorozni?
Jó regggelt magának is . A Yeti-Race-re nem akar maga menni véletlenül? .
Jó reggelt!
No.1
Jóccakát!
és még1szer köszönöm mindenkinek a jókivánságokat,téleg köszönöm srácok
nemértek veled1-et pipi lehet hogy dühös is vagyok meg megilyettem,de 22perc az sok.3szor hivtam öket mire komolyan vettek,aztán kapcsolták a tölem 100km-re lévő ügyeletet,onnan az 50km-re lévőt majd a 13km-est na ez kb 10perc aztán 13km.ert megtettek22perc alatt gratulálok.mire ideért a mentő tök nyugisan kiszáltak hogy megjöttek,mondom nekik nemkén sietni ember?odabent 1 ember haldoklik!hát gondolhatod hogy a fél ucca engem fogott lefele!a központossal közöltem ha az öregemnek baja lesz mindenkit beperelek!ja és a mentő ugy jött mint a familis csak nem zenélt söt nemis szirénázott!az ügyeletről nemis mesélek,ott mindenki alütt(orvos ápoló nővér)mig felnem rugtam pár széket hogy kapják már össze magukat emberek!na ma 1 pár deákigazolvány után már jó kezekben van de még maradnia kell!az a lényeg nelegyél sujjos beteg se szuivrohamot nekapj mert itt nemérnek ki időben,szóval halott vagy!enyi
Hali pipi!
Hogy legyenek hármas ikreid, de mind lány legyen!
Hát má megin ittá........
Mégegyszer lefekvés előtt Bogyesz szorítok az idősnek, remélem nemlesz semmi gáz...
A róka olajtól szerinem nem csúszhat a kupung, keresd máshol ahibát...
Azért kérdeztem, mert nyáron a haverom az övébe rakott 15-50 fuchs oilt, és azóta csúszik a kuplungja, bizonyos sebeség tartományokba, de szerintem a lamellái szarok szerinte is vastag neki ez az olaj.
Hú csak most olvasom Bogyesz idősnek kitartás legyetek mellette. A 22 percről annyit, benne van a normába... én amikor megborultam a gpz 900-al, hamarabb kint volt ahíradó, mint amentő. Jó volt még egy fasz motoros voltam akin tudták köszörülni a nyelvüket. Túléltem: mióta megvettem a 9-est anyu nem alszik nyugodtan... Lehet van rá oka
basi2: erre gondoltam pontossan. TE maskent gyüröd a gepet mint EN: Nem vezetünk egyforman. Egyes sebessegekben tovabb pörgeted mint modjuk jomagam. AZ eredmeny megis ugyan az.200 feletti sebesseg. De mar inkabb ott jarnank. Ez a FRANYA TEL!
Bogyesz!
Jobbulást apukádnak! Kitartás!
Olaj? HMMM!
Mindenki azt tesz bele amit akar!
A könyv ezt írja!
motobogyo: jobbulast kivanok az apukadnak. Semmi baj nem lesz. jimynek meg igaza van az olajjal. De mindenki azt hasznal amit jonak gondol.
15W oil vastag lesz bele, nembiztos, hogy a kuplung fogja szeretni.
10W oilt gyorsabban elviszi a rendszer mindenhova, 15-ös oiltól valakinek itt állt már be hajtókarja.
Köszi a válaszokat, nem 15-40 hanem 15-50-es race.
Én Fuchs Silkolene pro 4 race 10W-40-et használok, merem ajánlani.
Több írás és cikk is foglalkozott a vastag, vagy vékony olaj témával,
ez a 15W-40 felesleges bele, szerintem.
Na mivan kuka banda?Magammal beszélgetek?
Piac van,pecáztok,,,..............motoroztok
Action 13-at kérdezd a 12-nél,ő nagy koponya a Fuchs-ban
Személyszerint,én 10-40 használok Ride-ban.Ha nem pályázol,nem gyilkolod állandóan,szerintem elég a Ride is