nemértek veled1-et pipi lehet hogy dühös is vagyok meg megilyettem,de 22perc az sok.3szor hivtam öket mire komolyan vettek,aztán kapcsolták a tölem 100km-re lévő ügyeletet,onnan az 50km-re lévőt majd a 13km-est na ez kb 10perc aztán 13km.ert megtettek22perc alatt gratulálok.mire ideért a mentő tök nyugisan kiszáltak hogy megjöttek,mondom nekik nemkén sietni ember?odabent 1 ember haldoklik!hát gondolhatod hogy a fél ucca engem fogott lefele!a központossal közöltem ha az öregemnek baja lesz mindenkit beperelek!ja és a mentő ugy jött mint a familis csak nem zenélt söt nemis szirénázott!az ügyeletről nemis mesélek,ott mindenki alütt(orvos ápoló nővér)mig felnem rugtam pár széket hogy kapják már össze magukat emberek!na ma 1 pár deákigazolvány után már jó kezekben van de még maradnia kell!az a lényeg nelegyél sujjos beteg se szuivrohamot nekapj mert itt nemérnek ki időben,szóval halott vagy!enyi
Azért kérdeztem, mert nyáron a haverom az övébe rakott 15-50 fuchs oilt, és azóta csúszik a kuplungja, bizonyos sebeség tartományokba, de szerintem a lamellái szarok szerinte is vastag neki ez az olaj.
Hú csak most olvasom Bogyesz idősnek kitartás legyetek mellette. A 22 percről annyit, benne van a normába... én amikor megborultam a gpz 900-al, hamarabb kint volt ahíradó, mint amentő. Jó volt még egy fasz motoros voltam akin tudták köszörülni a nyelvüket. Túléltem: mióta megvettem a 9-est anyu nem alszik nyugodtan... Lehet van rá oka
basi2: erre gondoltam pontossan. TE maskent gyüröd a gepet mint EN: Nem vezetünk egyforman. Egyes sebessegekben tovabb pörgeted mint modjuk jomagam. AZ eredmeny megis ugyan az.200 feletti sebesseg. De mar inkabb ott jarnank. Ez a FRANYA TEL!
15W oil vastag lesz bele, nembiztos, hogy a kuplung fogja szeretni.
10W oilt gyorsabban elviszi a rendszer mindenhova, 15-ös oiltól valakinek itt állt már be hajtókarja.
Én Fuchs Silkolene pro 4 race 10W-40-et használok, merem ajánlani.
Több írás és cikk is foglalkozott a vastag, vagy vékony olaj témával,
ez a 15W-40 felesleges bele, szerintem.
Action 13-at kérdezd a 12-nél,ő nagy koponya a Fuchs-ban
Személyszerint,én 10-40 használok Ride-ban.Ha nem pályázol,nem gyilkolod állandóan,szerintem elég a Ride is
Február 14én lesz .Yeti-rész..
No.1
Hogy legyenek hármas ikreid, de mind lány legyen!
Hát má megin ittá........
Jobbulást apukádnak! Kitartás!
Olaj? HMMM!
Mindenki azt tesz bele amit akar!
A könyv ezt írja!
10W oilt gyorsabban elviszi a rendszer mindenhova, 15-ös oiltól valakinek itt állt már be hajtókarja.
Több írás és cikk is foglalkozott a vastag, vagy vékony olaj témával,
ez a 15W-40 felesleges bele, szerintem.
Piac van,pecáztok,,,..............motoroztok
Személyszerint,én 10-40 használok Ride-ban.Ha nem pályázol,nem gyilkolod állandóan,szerintem elég a Ride is