A mi körünkben ő volt az első, aki váratlanul ment el közülünk... amúgy sem egyszerű, és engem sem könnyített meg az eset, az 1 hónapos álomgépem is odalett, legjobb barátommal együtt.
Örök ,,élmény" marad sajnos, minden nap eszembe jut. Áprilisban lesz egy éve.
Vigyázni kell, bármikor baj lehet.
Délelőtt krosszon voltunk másik városban, sajnáltam a gépet, hogy poros lett, 1000 km-et hajtottam bele. délutánra a trélerre 200 kiló ócskavasat szórtunk fel barátaimmal.
tavaly itt gyakorolgattunk sedu volt a gumi felelős 5-6db gumit hozott hetente a gumis már ingyen szerelt anyiszor voltam hozzá,de baszta valakinek az orrát és állandóan kikülték a jardot,meguntam a büntiket fizetni és a vas is elkelt.......hiányzik a móka elhiheted
volt 1 riport is hogy azt hitték hülyéskedik hogy nem kell fel,mindenki várta hogy felál és mosolyog a történteken de nem keltfes soha többet......mesélte 1 cimbilye
O lesz az bogyesz!
Eses csuszas es patka.
Mint irva van az infomban sok haveromnak volt motorja mikor fiatal voltam,koztuk volt o is es sosem sajnalta oda adni.
O vegigjarta oda vissza a motoros iskolat
Isten nyugasztalja!
Hát szeva renfild! Én most disznót is vágtam, meg ittam is, de ilyen régő őskövületeket ami neked van azt csak a múzeumba nézegetjük 7 liter? Na ne legyél nagyképű...
Én itt egy éve pofázom, hogy az enyém megkajálja a 10-et, de van, hogy a 12-őt. Mindenki állítja a sajátjáról ezeket az 5-6 litereket. Tudod mit el is hiszem nekik, mert öreges, nyugdíjas tempóba, lehet az enyém se enne többet, de így még sosem próbáltam... Egy valamit tudni kell(szerintem) forszírozott tempónál, (200-240) nem sok a 10 liter...
Örök ,,élmény" marad sajnos, minden nap eszembe jut. Áprilisban lesz egy éve.
Vigyázni kell, bármikor baj lehet.
Délelőtt krosszon voltunk másik városban, sajnáltam a gépet, hogy poros lett, 1000 km-et hajtottam bele. délutánra a trélerre 200 kiló ócskavasat szórtunk fel barátaimmal.
Vigyázzatok magatokra.
Ezt ubereld!
Na fexem, mert holnap megint 4-kor kelek, én nem gatya vagyok mint ti...
Te oldd a malacot + igyaaa!
Van olyan kep rolam amit meg en is szegyenkezve nezek meg
Eses csuszas es patka.
Mint irva van az infomban sok haveromnak volt motorja mikor fiatal voltam,koztuk volt o is es sosem sajnalta oda adni.
O vegigjarta oda vissza a motoros iskolat
Isten nyugasztalja!
Azert meg oda basztal neki 1 kicsit
Amugy nem gaz ha feszegeted,addig sem feletkezunk meg rola
Én itt egy éve pofázom, hogy az enyém megkajálja a 10-et, de van, hogy a 12-őt. Mindenki állítja a sajátjáról ezeket az 5-6 litereket. Tudod mit el is hiszem nekik, mert öreges, nyugdíjas tempóba, lehet az enyém se enne többet, de így még sosem próbáltam... Egy valamit tudni kell(szerintem) forszírozott tempónál, (200-240) nem sok a 10 liter...