Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez a dolog már csak ilyen,mindig váratlanul jön
uuuuu fazikám megakartak lékelni?
A mi körünkben ő volt az első, aki váratlanul ment el közülünk... amúgy sem egyszerű, és engem sem könnyített meg az eset, az 1 hónapos álomgépem is odalett, legjobb barátommal együtt.
Örök ,,élmény" marad sajnos, minden nap eszembe jut. Áprilisban lesz egy éve.

Vigyázni kell, bármikor baj lehet.
Délelőtt krosszon voltunk másik városban, sajnáltam a gépet, hogy poros lett, 1000 km-et hajtottam bele. délutánra a trélerre 200 kiló ócskavasat szórtunk fel barátaimmal.

Vigyázzatok magatokra.
Enyhe tudathasadas
Na most megfoglak pipi!
Ezt ubereld!
Ne rakd fel tudod mit, elhiszem...
Na fexem, mert holnap megint 4-kor kelek, én nem gatya vagyok mint ti...
Kulomben is!
Te oldd a malacot + igyaaa!
Ferre ertesz!
Van olyan kep rolam amit meg en is szegyenkezve nezek meg
Ez nagy szám Fazi? ilyen alpári képeket én is tudnék feltenni...
Most nincs is vasad?
Dunan tulra
Halla egnek itt eddig meg normalissak a parasztok"
Bunantulra nem jarsz motoros talikra bogyesz,
tavaly itt gyakorolgattunk sedu volt a gumi felelős 5-6db gumit hozott hetente a gumis már ingyen szerelt anyiszor voltam hozzá,de baszta valakinek az orrát és állandóan kikülték a jardot,meguntam a büntiket fizetni és a vas is elkelt.......hiányzik a móka elhiheted
Masnap
volt 1 riport is hogy azt hitték hülyéskedik hogy nem kell fel,mindenki várta hogy felál és mosolyog a történteken de nem keltfes soha többet......mesélte 1 cimbilye
isten myugosztalja!respekt
O lesz az bogyesz!
Eses csuszas es patka.
Mint irva van az infomban sok haveromnak volt motorja mikor fiatal voltam,koztuk volt o is es sosem sajnalta oda adni.
O vegigjarta oda vissza a motoros iskolat
Isten nyugasztalja!
Na ez jobban tetszett
Azert meg oda basztal neki 1 kicsit
valami hasonlóról halottam hogy pénzt gyüjtöttek 1 kissrácnak ha jóltudom patkára esett a srác tán még video is volt!de ha tévedek bocsesz
Toconak hivtak a sracotha ora gondolsz.
Amugy nem gaz ha feszegeted,addig sem feletkezunk meg rola
Hát szeva renfild! Én most disznót is vágtam, meg ittam is, de ilyen régő őskövületeket ami neked van azt csak a múzeumba nézegetjük 7 liter? Na ne legyél nagyképű...
Én itt egy éve pofázom, hogy az enyém megkajálja a 10-et, de van, hogy a 12-őt. Mindenki állítja a sajátjáról ezeket az 5-6 litereket. Tudod mit el is hiszem nekik, mert öreges, nyugdíjas tempóba, lehet az enyém se enne többet, de így még sosem próbáltam... Egy valamit tudni kell(szerintem) forszírozott tempónál, (200-240) nem sok a 10 liter...
Polgardi motoros tali kezdete!
nagyon ismerős az eset ha nemakarod nem feszegetem