Na,hali! Itt egy fél első lámpa,jobb oldali kapcsoló konzol,2 "használt" indexbúra(de még egybevan).
Érdeklődni:ZX-10-es fórum,Szabó Csaba.
Ha valamelyik B osztályost érdekel írjon!
Hy!
Nekem volt ZX 6 is,és most 9-es van.184 centi vagyok.Mindkettő megfelelt a méretemhez,szerintem neked is jó lesz bármelyik a kettő közül!
2003-tól lett pici a hatos.
Pipi,a tesóm volt '97-es 6-osa is 107 LE a gyár adata szerint!
Mit tud egy hatos?
Éppen eleget,de én sem kezdeném még egyszer hatossal!
De csak azért nem,mert állandóan forgatni kell mint állat,ami a tartósság rovására megy hosszú távon.
A kilences utcára szerintem az egyik legjobb választás!Kényelmes,elég gyors,keveset fogyaszt,kiszámítható,szép.Mi kell még?!?
Ja,és olcsó,mert sokan nincsenek tisztában a Kawasakik erényeivel!
Ha nem egy "hülyegyerek" tipus vagy,akkor vedd meg a kilencest,és talán sosem akarsz majd másik motort!
Ha pedig nem tiszteled a gép erejét,akkor a hatos éppúgy megbüntet(mert az ereje meg van hozzá!),mint a kilences!
Ha 9-est veszel akkor 98-99 járgányt szemelj ki
Most nem a többiek ellen beszélek,csak ez motorikusan,meg súlyban is fejlettebb már!
Persze minden a pénztárcádon múlik.
Inkább egy pöpec 96-os,mint egy dudva 99-es,amit csak a szerelőhöz hordassz
A 9-esben nem csalodsz az tuti
De oda kell ra figyelni !
Mint ahogy himizoli irta ,tud meglepeteseket okozni tobb eves hasznalat utan is.
A termetedet nezve el fer alattad a 9-es ,csak ovatossan banj vele,bitang 1 joszag!
Coyot a misigyerek régebbi 600-ra gondol arra a kasznira ami nekem is van azok azért még nem nagyon voltak 100 le fölött sőtt...
Az akkori 750 voltak 100 lovak...
Szeva misi85 Nekem nem volt 600-asom, de szerintem a kasztni ugyanaz lehet méretileg mint a 9-es. Bár ezt majd a nálam okosabbak megmondják. A zx 9 94-97 között. Erről annyit tudok mondani, hogy nem kis darab. Ebben a köbcentiben és kategóriában az egyik legnagyobb méretű motor. Alapvetően 194 cm-hez egyik motor sem túl nagy. Egyszer ráültettem az enyémre a komám aki olyan magas mint te. Ekkora méretre már ezen a motoron is szűken vannak dolgok, de még így is az egyik legkényelmesebb a kategóriájában.Nálam(170 cm) Hosszútávon, elfárad a behajlított láb, 500 km- körül a csukló is bizsereg, de más semmi extra. Neked majd egy kicsit nehezebb lesz behajolni a plexi mögé, mert 160 fölött már érdemes. Ill. Ha autópályázól és tudsz hosszúkat menni 200 felett akkor a nyak is elfárad. Na amiket leírtam más motoroknál kb. szorozd meg kettővel. Ez jó választás. De szerintem 6-ost ne vegyél, mert hamar kinőheted, akkor meg jó lenne az a plussz ami még egy 9-be van.
kikérem magamnak/magunknak/az ilyen alpári kifejezéseket kedves kollega!
Amugy meg szép,és jó is volt a bordó,csak bele kellett nyúlni a motorjába 1 év használat után
100.000-felett költöttem akkor rá!
Aztán úgy döntöttem hogy eladom,amíg még jól járok vele
Utána jött az XX,azt inkább hagyjuk./kibaszott Erste Bank/
Ezt a zöldséget meg megláttam,és
Ennyi
Ja,,,.........amit erről a motorról állítanak az mind igaz:A LEGKÉNYELMESEBB SPORTMOTOR
Hááááát,méretbeni külömbségeket nem tudnék mondani,mivel én se ültem még 6R,vagy 636-on,DE!
Az biztos hogy kezdő motornak bőven elég,,,........még sok is!
Minden rajtad,meg a csuklódon múlik!
Ez nem vicc!
A mai 600-ok is bőven 100 LE felett vannak!Könnyen meglepetéseket okoz!
A 9-ről meg akkor ne is beszéljünk igaz?
Néha én is megijedek tőle
Üdv Mindenkinek!
Most állok motor vásárlás elött és nem tudok dönteni.95-99 közötti évjáratról lenne szó.Nem tudom hogy méretben mekkora különbség van egy zx6r és egy zx9r között.....ÉN 194 cm vagyok és 94kilo körül. Elég lenne a 600 -as is mert még kezdő vagyok de ha valaki tudna irni róla valéami infot hogy méretben mekkora különbség van a két moci között azt megköszönném....Tudom hogy egy hülye kérdés ez, de egy 400 bandit pl az annyira elveszik alattam mintha simsonnal mennék....
nem tudom mert nincs,beszélek majd szekivel neki hátha van.tesz fel róla képet.úgy tudom benyúlik a lámpa hátuljáig teljesen.de neked is ilyen van nem?
Érdeklődni:ZX-10-es fórum,Szabó Csaba.
Ha valamelyik B osztályost érdekel írjon!
Nekem volt ZX 6 is,és most 9-es van.184 centi vagyok.Mindkettő megfelelt a méretemhez,szerintem neked is jó lesz bármelyik a kettő közül!
2003-tól lett pici a hatos.
Pipi,a tesóm volt '97-es 6-osa is 107 LE a gyár adata szerint!
Mit tud egy hatos?
Éppen eleget,de én sem kezdeném még egyszer hatossal!
De csak azért nem,mert állandóan forgatni kell mint állat,ami a tartósság rovására megy hosszú távon.
A kilences utcára szerintem az egyik legjobb választás!Kényelmes,elég gyors,keveset fogyaszt,kiszámítható,szép.Mi kell még?!?
Ja,és olcsó,mert sokan nincsenek tisztában a Kawasakik erényeivel!
Ha nem egy "hülyegyerek" tipus vagy,akkor vedd meg a kilencest,és talán sosem akarsz majd másik motort!
Ha pedig nem tiszteled a gép erejét,akkor a hatos éppúgy megbüntet(mert az ereje meg van hozzá!),mint a kilences!
No.1
Most nem a többiek ellen beszélek,csak ez motorikusan,meg súlyban is fejlettebb már!
Persze minden a pénztárcádon múlik.
Inkább egy pöpec 96-os,mint egy dudva 99-es,amit csak a szerelőhöz hordassz
1 pupos plexi es maris nem kell annyira behajolnod
A 94-es kis CBR 600-am pont 100 pacis volt
3.-ig jött fel az eleje mint állat.
Mondjuk az volt a legkönnyebb a 600-ok között.
De oda kell ra figyelni !
Mint ahogy himizoli irta ,tud meglepeteseket okozni tobb eves hasznalat utan is.
A termetedet nezve el fer alattad a 9-es ,csak ovatossan banj vele,bitang 1 joszag!
Az akkori 750 voltak 100 lovak...
kikérem magamnak/magunknak/az ilyen alpári kifejezéseket kedves kollega!
Amugy meg szép,és jó is volt a bordó,csak bele kellett nyúlni a motorjába 1 év használat után
100.000-felett költöttem akkor rá!
Aztán úgy döntöttem hogy eladom,amíg még jól járok vele
Utána jött az XX,azt inkább hagyjuk./kibaszott Erste Bank/
Ezt a zöldséget meg megláttam,és
Ennyi
Ja,,,.........amit erről a motorról állítanak az mind igaz:A LEGKÉNYELMESEBB SPORTMOTOR
Az biztos hogy kezdő motornak bőven elég,,,........még sok is!
Minden rajtad,meg a csuklódon múlik!
Ez nem vicc!
A mai 600-ok is bőven 100 LE felett vannak!Könnyen meglepetéseket okoz!
A 9-ről meg akkor ne is beszéljünk igaz?
Néha én is megijedek tőle
Most állok motor vásárlás elött és nem tudok dönteni.95-99 közötti évjáratról lenne szó.Nem tudom hogy méretben mekkora különbség van egy zx6r és egy zx9r között.....ÉN 194 cm vagyok és 94kilo körül. Elég lenne a 600 -as is mert még kezdő vagyok de ha valaki tudna irni róla valéami infot hogy méretben mekkora különbség van a két moci között azt megköszönném....Tudom hogy egy hülye kérdés ez, de egy 400 bandit pl az annyira elveszik alattam mintha simsonnal mennék....
3 nap szabival van 9 nap pihenőm
Nézegessétek,és gyönyörködjetek
ha menni kell hát menni kell
Most akarok csinyátatni Szekivel! A ZX-9R matrica kontúros :? És a Ninja?