Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg oldhato jimy?
zoldre
Ja es feldobna ide a kepet?
sor araert
valaki beszinezne nekem fotoshoppal soldre az idomot es ahol fetete ott feketere arnyalva?
..... de, hogy kapod meg. no
Ugye ugye meg montam előre........
Hát mán hogyne lenne, de kapod meg.
én kamionos vagyok nincs boltom
miért?nem tetszenek a képek?
Van valakinek fotoshopja?
köszönöm átadom.
jövö héten járat valami mitsubicsit,amit csinált,lehet arra ketyegne vele és ránézne
Villa, futómű, nem voltt sérültt ugy tudom, nem voltt nagy gondd csak az idom, szerintem korrekt az ára.
Tényleg rendesen szervizelt a gép,nem fukarkodott a srác vele .Viszontt voltt idom cserélve a vason,szokásos dolog miatt de meg csinálták rendesen, bár nem sok, de remélem segitettem
pécs.tele kanyarral,nem hiszem el hogy nem volt megcsusztatva
de lehet hogy nem
küldj át valamit róla mailben.egyébként a bratyom szemezget vele.
csak megkért,hogy próbáljak már megtudni rola valamit.
Menj oda, csinálj egy tucat negyfelbontású fotót és elbíráljuk neked. Ha komoly törése volt és gányult csinálták meg az úgy is látszik.
Ha naffaluban a harmatinál ki volt állítva, akkor felejtős. 1 évvel öregebb nem érdekel 1 milláért? Színe szabadon válastható
bő 300-al piaci ár alatt van,mi lehet az oka
ja és november óta fenn van.
Fazi így gondoltad?

A felnik véglegesek, a sárvédő még egyszer le lesz fújva.
Főleg rendfieldnek szólt a kérdés,ő pécsi hátha tud valamit mégis csak oda való
kösz jamy,ezt én is eltudtam olvasni
engem az érdekel ami nincs leirva.volt-e törve stb.
Annyit tudok róla, hogy szép.
évjárat: 2006. 03. hó
műszaki: 2010. 03. hó
futott: 20478 km
lökettérfogat: 998 cc
teljesítmény: 184 LE
szín: fekete

Mo-i, Kawasaki márkakereskedésben újonnan vásárolt, első tulajdonosától, összes gyári kulcs, vezetett sz.könyv, összes dokumentációval. Garantált km futás. Extrák: Bódis kipufogók, sportlégszűrő, gyárilag Öhlins kormányteló. Végig gondosan márkaszervizben szervizelt, hibátlan állapotú motor. új motor vásárlása miatt sürgősen eladó! Hitel lehetséges! Az ár irányár! Csere nem érdekel! Gyári kipufogókkal 1.450 Mft FIX ár!

hali mindenkinek!
erröl a mocirol tud valaki valamit?
pécsre való.
ha le is szoljatok max az irigyseg hagja kerul felszinre