Tényleg rendesen szervizelt a gép,nem fukarkodott a srác vele .Viszontt voltt idom cserélve a vason,szokásos dolog miatt de meg csinálták rendesen, bár nem sok, de remélem segitettem
évjárat: 2006. 03. hó
műszaki: 2010. 03. hó
futott: 20478 km
lökettérfogat: 998 cc
teljesítmény: 184 LE
szín: fekete
Mo-i, Kawasaki márkakereskedésben újonnan vásárolt, első tulajdonosától, összes gyári kulcs, vezetett sz.könyv, összes dokumentációval. Garantált km futás. Extrák: Bódis kipufogók, sportlégszűrő, gyárilag Öhlins kormányteló. Végig gondosan márkaszervizben szervizelt, hibátlan állapotú motor. új motor vásárlása miatt sürgősen eladó! Hitel lehetséges! Az ár irányár! Csere nem érdekel! Gyári kipufogókkal 1.450 Mft FIX ár!
Ja es feldobna ide a kepet?
valaki beszinezne nekem fotoshoppal soldre az idomot es ahol fetete ott feketere arnyalva?
miért?nem tetszenek a képek?
jövö héten járat valami mitsubicsit,amit csinált,lehet arra ketyegne vele és ránézne
de lehet hogy nem
csak megkért,hogy próbáljak már megtudni rola valamit.
ja és november óta fenn van.
A felnik véglegesek, a sárvédő még egyszer le lesz fújva.
engem az érdekel ami nincs leirva.volt-e törve stb.
műszaki: 2010. 03. hó
futott: 20478 km
lökettérfogat: 998 cc
teljesítmény: 184 LE
szín: fekete
Mo-i, Kawasaki márkakereskedésben újonnan vásárolt, első tulajdonosától, összes gyári kulcs, vezetett sz.könyv, összes dokumentációval. Garantált km futás. Extrák: Bódis kipufogók, sportlégszűrő, gyárilag Öhlins kormányteló. Végig gondosan márkaszervizben szervizelt, hibátlan állapotú motor. új motor vásárlása miatt sürgősen eladó! Hitel lehetséges! Az ár irányár! Csere nem érdekel! Gyári kipufogókkal 1.450 Mft FIX ár!
erröl a mocirol tud valaki valamit?
pécsre való.
link