Hú, képet képet képet képet képet képet képet képet képet képet képet képet képet képet képet képet képet képet képet képet képet képet
Hidegben műanyagot szerelni, meleg víz lavórba, beleáztat, oszt szerel.
Na elhoztam az idomokat a festőtől. Talán vasárnap össze tudom rakni a mocit. Szép lett a Rolls Royce fekete lilás szemcsével
Ránézve fekete, fényben frankó lilás beütés. Na majd jövök a képekkel, talán vasárnap este.
Mondjuk -15 fokokat mondd, fütetlen garázsban lehet nem állok neki
hopp! nagy krosszos csapat,épp tegnap voltam az esztergályos havernál és épp ott szegelt egy 250-es ktm-et, nagyon egészséges hangja volt, én röffentettem be a szegelés után,kajak ülésmagassága volt, de az ára barátságos volt 200e ft ért volt rá érdeklődő ha jól mondták. ugyan ott árultak még egy ktm 620-at igaz régebbit de az sem füstölt, igaz hogy egy bmw 524-el huzigatták a hóban mire életre kelt de ótán már pöccre indult, asszem van még a komának egy xr250 hondája az is 200 pénz természetesen üzemkészen, nemrég volt vfr 800-a 98-ból, épp láttam mikor elvitték 600 pénzért magyar papírokkal.
ilyenkor télen lehet bogarászni az alkatrészek között, vagy egész d.e. sielni ment? a novemberi pesti alkatrész börzén csak lézengtek az emberek, vagy nem építenek,szerelnek a motorosok. vagy elfogyott a suska az embereknél?
Hidegben műanyagot szerelni, meleg víz lavórba, beleáztat, oszt szerel.
Ránézve fekete, fényben frankó lilás beütés. Na majd jövök a képekkel, talán vasárnap este.
Mondjuk -15 fokokat mondd, fütetlen garázsban lehet nem állok neki