Így van ahogy mondod. Jólvan na, nem kell lenézni kis Zongshenemet, kezdésnek nem rossz, tényleg nem olyan szar... barátnőmé lesz, legkésőbb nyáron szeretnék továbblépni a TSR szintre, aztán majd lehet menni tovább... itt is be kell járni a lépcsőt, most kezdem
Errol mar esett szo itt egy eve talan. A terepmocik, az utcai vagy sportmotorhoz szokott embereknek komoly meglepeteseket tudnak okozni. Es mostmar testveriesen elmondhatjuk, hogy amin Te ultel az egy eleg piskota moci, mert a 60 lovas 250 krosszmotor masfelszer ersoebb nevlegesen de SOKKAL aggresszivebb es durvabb. Az aggresszivitasban rejlik ezeknek a motoroknak az igazi varazsa! Erezni rajtuk, hogy versenyomotorok! Az utcai sportmotorok pedig nem versenymotorok, ezt sose feledjuk! A ketto kozott oriasi kulonbseg van! Most eleg, ha elkepzeled, hogy az 500-as KX mit muvel, inkabb soha ne probald ki, mert az egy olyan szerelem lesz, amibe csak beledogleni lehet. Egy elet keves megszokni azt amit tud. Ezt egyebkent tekinthetjuk pozitiv dolognak is is, mert pl. a magamfajta attol csopog el, ha a sajat tudasomat tudom kielni, korlatok nelkul. Ehhez meg az kell, hogy a motor soha ne fogyjon el. A CR 250-t mar nem tudtam kihajtani, terepben ott a vege, annyi eleg (nekem). Gratulalok az uj vashoz (vagyis muanyaghoz).
Jó, csak én még sose krosszoztam. Gyorsaságiból nem lep meg a busa stb ereje mondjuk, de krosszban ma nem gyengén meglepett még ez a 40-45 lovas TSR is. (egyelőre)
Ez igy ok. Ha nem tudod kimotorozni, felesleges a magasabb koltsegu motort valasztani! En sem tudom kimotorozni a 250-es "telikrosszt", de elvezem, hogy 80-al erocsusztat!
Na, voltam moci nézőbe, elhozok a héten egy 2008as 250es Zongshen. barátnőmé lesz közeljövőben, de egy darabig bőven jó lesz. Nagyot csalódtam pozítívan. elég jól gyorsul, 5 sebesség, brutál hang... ugratni nem kell vele, szerintem akkor nem lesz baja.
De ami a lényeg, a srác akinél veszem, van egy 89es Suzuki TSR 200a. felújított a blokkja, patent gép. Mehettem egyet vele, az meg még nagyobb meglepetés. Szerintem bőven elég az ereje, teljesen felesleges egy 250es telikrossz. vagy egy ilyet, vagy egy 250es rmx-et fogok venni majd nyárra.
A krossz tudásom egyelőre nem lenne elég egy 250 telikrosszhoz.
Asszem a hdmi nem szól a TV-n. Me én bedugom a hdmi kablét attól ott még nincs hang. Me PC-t hdmi- dvi kabléva dugtam össze és nincs hang a TV-n csak a PC-n. Lehet, hogy a 2 millás plasmát kellett vón meg venni nem a 1,5 millásat
Üzletnek vettem meg, eddig csak annyi bajom van vele, hogy nem tudom használni az optikai bemenetét. A coax digitális az megy, de az optikai nem jó. Pedig a kábel jó, a másik erősítőmmel nincs gondom.
Majdnem 30 kilós
A tengelyekkel együtt gondoltam az árát. Alszok rá egyet, mert tegnap rendesen eltapsoltam a pénzemet. Az alsó dög volt a pénznyelő Eladó egyébként. Új ára 1,5MFt; 220,000 az új irányár.
Reggelt mindenkinek.
De ami a lényeg, a srác akinél veszem, van egy 89es Suzuki TSR 200a. felújított a blokkja, patent gép. Mehettem egyet vele, az meg még nagyobb meglepetés. Szerintem bőven elég az ereje, teljesen felesleges egy 250es telikrossz. vagy egy ilyet, vagy egy 250es rmx-et fogok venni majd nyárra.
A krossz tudásom egyelőre nem lenne elég egy 250 telikrosszhoz.
Bogyó úgy néz ki lenne egy kis elbeszélgetős meló. Érdekel?
Majdnem 30 kilós
A tiednek is nagyon jó híre van!
Gratu!
Mielott megvenned a festeket szolj !
Erre igyunk.