Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Errol a dobfajtarol tud valaki valami okossagot mondani?
Ismeri valamejotok?
No problem capa
Az a baj, hogy nem ertek elegge a fotoprogramokhoz es ezen tul sok a feny-arnyek, meg a tujrozodes. Ne haragudj, de nem tudom megcsinalni. 9363-e nagyon konnyu volt, de nekem az is fel ora. Most pedig mar egy csepp idom nincs, mert metalkoncertre kell mennem. dzsiiii-dzsi-dzsi
igy is odabaszom vele a dugot nem kell meg 1 lampa
NA raksz rá még egy ugyanolyan lámpát fölé, átfested pirosra, senki nem mondja meg, hogy nem egy Dugó-n nyargalsz...
az elejere mar talalgatom en is mi legyen
eddig idaig jutottam
Fazon, hogy az elejéből legyen valami ahhoz Cápának nagyon kreatívnak kell lenni, mondom nagyon!
1 lada sert feldobok ha kitalal valaki valamo jo fenyezest!
ha olyanra fujatom ove a lada sor!
asszem itt talaltam a kepesmotoron
ÁÁÁ hagyad Cápa ezen a fehér sárvédő nem segít, legfeljebb a dinamit...
Tetszik az indexed. Hol lehet ilyet beszerezni?
erre talaj ki valami jo fenyezest ha van kedved ,mar a muanyagosnal van a cucc.
vaz fekete
lime zold fekete variacio johet.
matricak a Fazi feliratot kiveve megy vissza minden.
Eljere meg csak az ordog fej.
Ha van otleted szivessen megneznem.
Lesz hatso sarvedo is.
Varom az otleteieteke.
Valami utos kene
Most ezt minek kellett?
Hogy vigyem megint a fényezőhöz!
Jó!És el is gondolkodom rajta.
Es igy milyen lenne?
Köszi!
Baszáskurvajólnézki!
Felraknád ide nagyobba azt a képet ami az első a profilodba? Nagyon faszán néz ki!
Tudom. Ebben viszont 17-es van hátul is. És miliméterre passzol. Lehet, hogy ZXR-é vagy ZZR-é, vagy nemtommié, nem értek a Kawákhoz.
Lehet, hogy skótzsidó vagyok, mert nem adok oda egy féláron felkínált kerékszett mellé 2000 Ft-ért km spirál meghajtást spirállal együtt (a gyári újtól annyi különbözteti meg, hogy koszos), de vállalom.
Nem akarok én sem belepofázni de emlékeim szerint a ZX-4-nek a hátsó felnije 18 colos nem 17! Úgy mint a ZX-10-nek!
Meg itt is azt írja!
http://www.motorcyclespecs.co....
Benne vannak. Komplett kerekek mindennel, ahogy egy motorból kiveszed. Az első gumi még szőrös. Lánckerék, féktárcsák, minden. A két tengelyre lenne egy vevőm (a kettő 4 ezerért), ha azok is kellenek, akkor 25, ha jó neked.
20 555 02 76
Csak belevauzok

A belpiacos Hondácskámra kellett fordszám-spirál. A gyári sem lett volna drága (3eFt), de természetesen nem tudtak rendelni(?), km-spirál már veszélyesebb (7e) Felhajtottam valami bowdendoctort, nála 2500 lett volna a régi házba belehúzni egy új bowdent Erre tovább kutakodva a biker-world-nél volt/van TSK japper utángyártott 2600-ért. Tökéletesen passzol, minőségi, szebb jövőt (Jelenleg B ZX-hez 2890 píz a km-spirál) Aki 3-ért bontottat vesz, hát lelke rajta...
Chhh, ma is dolgozom. de nem ér annyit az első hely, h itt üljek a gép előtt, inkább alszom... ha már fizetnek azért is
Szia!

El tudom érte küldeni a páromat Pestre, úgyis az ő motorjába lesz majd. A féktárcsák benne vannak az árban?

Üdv:

Tamás
Lehet, hogy szerencséd lesz, mert a "vevőm" postáztatni akarja, meg bele akar alkudni még vagy 5ezer Ft-nyi alkatrészt, szóval egy pofátlan problémás csávó, a türelmem meg fogytán. Jövő hét hétfőn kérdezz már rám.

(ilyet szól nekem: legyen már 21 ezer, és akkor adjam oda a km-óra meghajtást is...mondom neki, hogy 22ezer azzal együtt. Erre ő: de akkor adjam oda a km spirált is, az úgyis semmiség, meg univerzális (?) könnyű szerezni, csak a hossza változik...Írtam neki, hogy oké, akkor 22 a kerékszett, plusz adom a meghajtást, de a spirált NEM, de sebaj, hiszen az úgyis univerzális és könnyen szerez majd. Erre különösen kíváncsi leszek, mert 3000 alatt nem láttam még bontott km spirált nyugati motorhoz.... )

Te eljönnél érte, vagy neked is postázni kellene? Dabas/Budapest