Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugy 2 kilo korulit eri a vasad bogyo de nekem nincs annyi extra lovem hogy annyiert meg vegyem.
Annak ellenere varom az arajanlatod!
seducertt!
10 ert nekem is lefesthetned!
TZudom te 50 ert akarod eladni
Mit kersz erte?
Munka nelkuli vagyok ,ugy irdd az arat!
100 es csak azert mert jo a szivem:)
nem akarlak lehuzni de max ennyit szanok ra.
Bogyó ne kótyavetyéld el , teletankolva pont a dupláját éri
Vazze miért nem csinálod meg rendesen ezt a motort?! Egy kis váz-kerék polír, 3 dl. fekete festék, nagyon pici üveg paplan és gyanta. Akkor nem csak gombokért tudnád eladni. A festést már mondtam, hogy -ingyen- vállalom. Van minden hozzá, ha nincs pénzed megelőlegezem neked azt a pár deci festéket. Max 10 rongyot kellene ráfordítani és legalább 100-zal többet érne
1fazon menyit adnál ezért?
Érdekelne ZX10 (04) bal: tükör, index, hasidom.
Csakany Kawazsolti!
Nezzuk mennyiert tudsz nekem szerezni gyari bovbednt 96 - ZX-9R hez?(regi 96-os)
Hali!
Add meg a szerelő számát beszélek vele, csak hogy rá ér tavaszig.
3
Ma elviszem a gépet szerelőhöz,(valszeg) tegnap kimentettem róla mindent ami fontos, 7 dvd lemezre ráfért, ebből 3 a fényképeim voltak...
Na mindegy ne sírjatok nagyon, mert úgyis visszatérek mint a terminátor... (lehet azért puska nem lesz a kezembe)
Ja és ne írjatok sokat, inkább ne is nagyon írogassatok, amíg akadályoztatva vagyok hogy ne kelljen sokat visszaolvasnom...
Vald be, hogy direkt rám játszottál...
Ezt nem hiszem el Sedu, amíg írom az első helyemet beelőzől...
1 Ez nem volt túl megeröltető pupákok...
Nem rossz de itt több az akció
Nem,rendesen szoktam!
Eddig legalábbis!
Me pont úgy nézel ki.
Rendszám nélkül szoktam!
Szeptember elején irány kalifornia, sidny, ... hát már nekem is megfordult a fejemben.
Aztán nem győznél tankolni a zűd gépbe
Ha hiszed,ha nem,én ezeket mind szívesen kihagynám az életemből, cserébe egy + nyárért!
Igen,csak túl hosszú!
Hogy Te milyen önző vagy, és a mikulás, no meg a Jézuska, és a lékhorgászat, farsang, hólapátolás, fóraltbor, sült gesztenye, stb...
Nem tudta a hülye baromja,hogy nem csak úgy lehet egy kis zöldet vinni a szürkébe,ha eléd fordul?