Nekem ráér a pénz.
Ha gondolod elküldöm postán a bowdent.
Sajna semmiféle biztosításról nincs szó.
Megint a bal oldalát törtem össze, még jó, hogy az előző csúszást sem javíttam ki.
Csak most a fejidom a plexi és az óra is összetört, igaz most nem folyt el a vizem.
Az is gond még, hogy 20-án kellett volna műszakira vinnem.
Ha jobb idő lesz szétkapom és felmérem a károkat.
Szeva Kapucnyi mit csináltál már megint? A motorodon lassan nem marad ép idom... Lemerem fogadni, hogy a biztosítási pénzekre hajtasz... Mit kóstál manapság egy váltörés? 3-400 ezret?
Jimyvel el akartam küldeni a bowden árát, oszt erről teljessen megfeledkeztünk. Na nem baj nekem tavaszig ráér, ha addíg tudod nélkülözni azt a néhányezer forintot, akkor a következő találkozás alkamával kiegyenlítem a restanciámat...
Azt épülgessé fölfele...
Kösz Jimy! Lassan már tényleg elfelejtem, hogy néz ki, szerencsére rád mindíg számíthatok...
Na szóval, ha ne adj Isten véletlenül, mondjuk, mert enyhén alkoholos befolyásoltság alatt álsz és valakivel a horgászatról beszéltek és ez a valaki azt meri kiejteni a száján, hogy esőben a halak jobban kapnak, akkor azt kérdezés nélkül vágd szájon, de nem gyengén. Ha magához tér és kérdezi ez miért volt nyugodtan mondjad azért, mert pipi felhatalmazott rá...
Most már kicsit több időm van géphez jutni és olvasgatni a fórumot,
mivel eltört a bal vállam a pénteki esésben.
Ha lesz erőm kimozdulni, akkor jobban átnézem a gépet, hogy mit kell vennem a javításhoz.
Az tuti, hogy kell majd egy fejidom, egy műszerfal, több konzol, a váltókaromat lehet megint hegeszteni......
Majd még írom mikre van szükségem.
Persze,hogy mellé!
De ez a színkombináció csak azért született meg,mert volt egy kis maradék festék a gyárban a kombájnokról,és hát nem lett volna gazdaságos lépés kiönteni!
Gondolták HÁTHA van egy-két ízlésficamos ember a világon(Basi2 kivétel! ) akire rá tudják sózni még ezt is!
Annyi bohóc van ezen a világon végül is!
ELSŐŐŐŐ
nyugi pipi a mi motorunk már lassan történelem
az övéké meg csak olyan átlagos
tavasztól őszig még a fűben is elveszik
Ha gondolod elküldöm postán a bowdent.
Sajna semmiféle biztosításról nincs szó.
Megint a bal oldalát törtem össze, még jó, hogy az előző csúszást sem javíttam ki.
Csak most a fejidom a plexi és az óra is összetört, igaz most nem folyt el a vizem.
Az is gond még, hogy 20-án kellett volna műszakira vinnem.
Ha jobb idő lesz szétkapom és felmérem a károkat.
Jimyvel el akartam küldeni a bowden árát, oszt erről teljessen megfeledkeztünk. Na nem baj nekem tavaszig ráér, ha addíg tudod nélkülözni azt a néhányezer forintot, akkor a következő találkozás alkamával kiegyenlítem a restanciámat...
Azt épülgessé fölfele...
Na szóval, ha ne adj Isten véletlenül, mondjuk, mert enyhén alkoholos befolyásoltság alatt álsz és valakivel a horgászatról beszéltek és ez a valaki azt meri kiejteni a száján, hogy esőben a halak jobban kapnak, akkor azt kérdezés nélkül vágd szájon, de nem gyengén. Ha magához tér és kérdezi ez miért volt nyugodtan mondjad azért, mert pipi felhatalmazott rá...
Most már kicsit több időm van géphez jutni és olvasgatni a fórumot,
mivel eltört a bal vállam a pénteki esésben.
Ha lesz erőm kimozdulni, akkor jobban átnézem a gépet, hogy mit kell vennem a javításhoz.
Az tuti, hogy kell majd egy fejidom, egy műszerfal, több konzol, a váltókaromat lehet megint hegeszteni......
Majd még írom mikre van szükségem.
De ez a színkombináció csak azért született meg,mert volt egy kis maradék festék a gyárban a kombájnokról,és hát nem lett volna gazdaságos lépés kiönteni!
Gondolták HÁTHA van egy-két ízlésficamos ember a világon(Basi2 kivétel! ) akire rá tudják sózni még ezt is!
Annyi bohóc van ezen a világon végül is!