Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a bor hujon rad jomy!
Te melegeggyé a gázlámpáva,l amivel a váltókart egyengeted.
Nem izzadunk az tuti:)
Hideg van? Lefagyott a nettetek
3
2.

ELSŐŐŐŐ

nyugi pipi a mi motorunk már lassan történelem
az övéké meg csak olyan átlagos
tavasztól őszig még a fűben is elveszik
Mit ütöttél el drága barátom, oszd meg velünk, hagy okuljunk...
Nekem ráér a pénz.
Ha gondolod elküldöm postán a bowdent.
Sajna semmiféle biztosításról nincs szó.
Megint a bal oldalát törtem össze, még jó, hogy az előző csúszást sem javíttam ki.
Csak most a fejidom a plexi és az óra is összetört, igaz most nem folyt el a vizem.
Az is gond még, hogy 20-án kellett volna műszakira vinnem.
Ha jobb idő lesz szétkapom és felmérem a károkat.
Szeva Kapucnyi mit csináltál már megint? A motorodon lassan nem marad ép idom... Lemerem fogadni, hogy a biztosítási pénzekre hajtasz... Mit kóstál manapság egy váltörés? 3-400 ezret?
Jimyvel el akartam küldeni a bowden árát, oszt erről teljessen megfeledkeztünk. Na nem baj nekem tavaszig ráér, ha addíg tudod nélkülözni azt a néhányezer forintot, akkor a következő találkozás alkamával kiegyenlítem a restanciámat...
Azt épülgessé fölfele...
Hallod ezt Kanári? Jimy és 9363 fikázza a gépedet. Mindkettőnek megadom a címét, ha arra jársz a 40 tonnával ne felejtsd el mi a DOLGOD...
Kösz Jimy! Lassan már tényleg elfelejtem, hogy néz ki, szerencsére rád mindíg számíthatok...
Na szóval, ha ne adj Isten véletlenül, mondjuk, mert enyhén alkoholos befolyásoltság alatt álsz és valakivel a horgászatról beszéltek és ez a valaki azt meri kiejteni a száján, hogy esőben a halak jobban kapnak, akkor azt kérdezés nélkül vágd szájon, de nem gyengén. Ha magához tér és kérdezi ez miért volt nyugodtan mondjad azért, mert pipi felhatalmazott rá...
Ha ezen múlik b@kker,akkor inkább sose ültél volna a gép elé!
Helló!

Most már kicsit több időm van géphez jutni és olvasgatni a fórumot,
mivel eltört a bal vállam a pénteki esésben.
Ha lesz erőm kimozdulni, akkor jobban átnézem a gépet, hogy mit kell vennem a javításhoz.
Az tuti, hogy kell majd egy fejidom, egy műszerfal, több konzol, a váltókaromat lehet megint hegeszteni......
Majd még írom mikre van szükségem.
De azért szerencsére többnyire szépet és jót készítenek Akashiban!
Persze,hogy mellé!
De ez a színkombináció csak azért született meg,mert volt egy kis maradék festék a gyárban a kombájnokról,és hát nem lett volna gazdaságos lépés kiönteni!
Gondolták HÁTHA van egy-két ízlésficamos ember a világon(Basi2 kivétel! ) akire rá tudják sózni még ezt is!
Annyi bohóc van ezen a világon végül is!
Jó étvágyat az ebédhez
Háááát ezzel a színnel nagyon mellé nyúltak.
Ezzel mar szemeztem.
Hogy ne látott volna,jár a Tescoba!
Pipi kb. így nézki egy hal, csak ha nem láttál még.