Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na szóval szerintem 9363 abból az ötven méter magasból kellett volna leugratni, hogy legyen süllőtartás a tarcali tóban.
De végig gondoltam és mivel nem vagyok állatkínzó mégse ezt tanácsolom, mert szegény süllők ezt a moslék színt látva sírva menekültek volna még a vízből is.
Inkább Kanárynak hívnám fel a figyelmét mert szerintem nem túl kreatív Ha vízbe lesz 9363 motorja csapasd szét a komphajóval...
Nice vas!
Csakhogy tudj viszonyítani!
Az első képen a szemben lévő "fal" kb. 50 méter magas!
Pipi,ilyen volt amikor megvettem,és ilyen most!
Jön a tél,motorozás helyett a képnézegetés.
Az első képen a Tarcali -bányató van a háttérben,amiről már beszéltem Neked!Tele hallal!
A fizetös vevöidet küld el hozzank mikulas ruhaban. Majd mi elfogadjuk.
Én csak beindítottam a ződséget, de egy picit csalódás a hangja. Ugyanaz a dob van rajta, mint a Z-n, csak a kipufogó (exup) szelep miatt sokkal halkabb. Több kilencest ne törjetek össze ebben az évben!
Jöhetsz, csak ne szekálj folyton

kép bogyónak
Hát ne hagyd,zavard el őket a ..csába!
Qrva wifi messze van a switch és erősen akad . Ja és még a vevőim is zaklatnak. Mindegyik fizetni akar.
Latom meg tanulmanyoznod kell a chatet jimy
Ma vótam fényezős csávóná, aszonta vegyek legót azza jáccak,
az se ócsó, de nehezebben karcolódik.
Könnyen beszélsz,most értél haza a napokban a fél motorral a fényezőtől!Azóta ki sem mered hozni a garázsból!
Ja,és mit magyarázkodsz,csak nem téged is cserben hagyott a humorérzéked?!
Szóval akár 10 évvel fiatalabb mellé oda merném tenni...
Jimy ha az enyém olyan karistos lenne mint a tiéd nem vigyorognék...
9363 az én mocim áprilisba tölti a 15-öt. Azaz gyakorlatilag másodikos gimnazista lesz.
De a tiéd már csak fényképen mutat valahogy, photoshoppal helyrehozva!
Ja maradj mán 9363. Az én gépem úgy ki van suvickolva, ha a légymadár rászáll hasracsúszik rajta...
Ha Pipi most meglátná ezt a zöldséget,biztos azt kérdezné,hogy ez új?!?
Pedig nem,csak Pervollal mosva!
Én igen,de kimostam a láncot(életemben először csináltam ilyet!),lemostam a motort,és betoltam a garázs távolabbi sarkába!
Nem várható itt már tartósan jó motoros idő sajnos!Holnaptól ide kiadós esőt ígérnek már megint.
Így már csak egyszer-egyszer ha elő lehet majd venni egy karikára.
Mindenképpen Csak úgy az izgi...
(Szegény Eszter )
Ebredes elott!
Ja de csak a tiédbe
Bízok benne, hogy az ágyba...