Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pipi ne húzd ki a gyufát!

válasz erre előzmény
Pl. ez a megnyilvánulásod is...
Simán kb. ennyit kellett volna írni pl. "Látom nálatok sincs tükör" vagy ilyesmi nem kell mindent komolyan venni, az a rendőrök dolga...
Sedu olyan hülyeségeget írsz, hogy már fáj... . Nekem nincs bajom az emberekkel, lehet én más habitusú vagyok mint te. Komolyan mondom élőben nagyon fasza gyerek vagy és komolyan csíplek (rendes, segítőkész, lelkiismeretes és jópofa ) de fórumon annyi humorérzéked sincs (már bocs) mint a tökömnek. Semmi rosszat nem írtam a z-d-ről, sőt láttam is, egy pompás darab, kívánom, hogy jó áron el bírd adni. Vegye meg az akinek egy ilyen jellegű motorra van szüksége... De nem tudom miért támadsz mindíg bármi ártatlan tréfa vagy "stuffolás" ér téged? ami soha nem rossz indulatu... Béke barátom és remélem főzünk még mattossan sok pörköltet eggyütt...
Cép a masina!
Na azért te sz@r gép!
Ez nyáron még 1.65 volt!
De nem értem,hogy miért!
link
Ez nem akar öccejönni!
Teee Sedu azok a háromszög keresztmetszetű dobok (főleg hogy a perforált cső is az a belsejében) áramlástanilag szerintem nem a legjobb megoldás!
Cápa!Ez itt ennyiért nemgyerebe?!?
ZX9
Hali
Beszéltél Röpivel
Azt hiszem többet akar az ER6-ért,mint Te a Z-ért!
Gyönyörű a motorja egyébként,meg fiatal,extrás és ő az első gazdája.
A Faterjáé a Z750 a képen,az övé előtte áll.
Köszi! A 750-est nem ajánlanám, hamar ki lehet nőni. A csere+kp. is szóba jöhet
Helló!
Szomszéd srácnak ER6N-je van,és most egy erősebbet akar,a Z750-eket nézegeti 1.3 környékén,néhány ezer kilométerrel.
Csak javasoltam neki,hogy ennyi pénzért már inkább vegyen egy Z1000-t,még ha idősebb is valamivel,de alig futott.Még nem, reagált rá.
Ha tudok ,segítek!
Jaj koma ne vedd mar a szivedre, vicceltem! Mint elado, annyit kersz erte, amennyi jol esik, de nem hagyhattam ki a poent! Es persze! Vagy veszek egy jo motort es megadom az arat, vagy vallalom a butykolgetest, de akkor erje meg es legyen a motor olyan, amilyet almodtam. Emiatt nem vennem meg 450-ert a vazserult kawat, de meg 250-ert se.
Amúgy igazad van. Venni kell egy ilyet fos futóművekkel, gyakorlatilag fék nélkül, venni hozzá egy Z1000 blokkot körítésestül (mint Kingmidias is csinálta) és akkor olyan 1,5-ből már ki is jöttél. Az egy hónap szerelést, utánajárás már ne is számoljuk, illetve a motorcsere sem legális persze. Nem gondoltam volna rólad.
Cápa én mindig csak olcsó törött, hibás motorokat vettem. Aztán kellett egy ilyen is. Ha nem adnak érte ennyit, akkor megmarad. Venni kell olasz pályagépeket szarrá törve, lefestve és a 10.-ik motor után hidd el vágyni fogsz egy ilyenre, amiben csak elfordítod a kulcsot, tankolod és mész vele. Nem biztos, hogy eladom, mert már 2 érdeklődő is van a ZX10-re, pedig nem is hirdettem meg. Nagyon sok deákferit letennék az asztalra, ha a ZX10-nek olyan blokk hangja lenne, mint a Z1000-nek. Szinte méterre ugyanannyit mentek, egyidősek, stb. Gazdag sem vagyok, de megszorulva sem, hogy jóval ár alatt eladjam. Csodálom, hogy a sok jamaka szerelés után nem egy jó motort akarsz venni.
Nalatok ilyen magasan van a padlo?
1,3 MFt padló. Hátsó telón és a fékcsövön olajon kívül minden gyári rajta, ahogy a ninja gyárban a pici japók összerakták. Most tömik a sportdobot hozzá. Ha úgy jobb valakinek visszarakom a gyári futóművet. Kisebb utcai motort beszámítok.
Most eppen mi az ara?
Pont tudok egy eladó Z1000-et. Fém fékcső+karaj hátsó futómű
Vaz én közel vagyok dobjuk össze az enyémet
Nagyon szép a vas. Már látom is magam előtt az enyém új fényezését. A dob már így néz ki (Szeki hallotta is már), 2 Aprilia kerék meg biztosan lesz valahol eladó...
Ha tényleg van rá érdeklődő eladó a motor. Fél év garanciát vállalok rá, tetszőleges gumival szerelve elvihető a motor március végéig. Ha addig nem megy el megmarad az asszonynak.
Pipi valami bajod van az emberekkel?

A Z nagyon szuper állapotban van. Az egyetlen motorom, amit sérülésmentesen vettem, és persze bukok is rajta rendesen. Nem sok km. van benne, magyarországi, szervízkönyves, stb. Mi bajod van vele? Örülök, hogy valaki segít árulni, ha tényleg úgy van, akkor anyagilag is meg tudom köszönni. Az, hogy te lemaradtál a palacsintáról, a te problémád, én vittem.