Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

első!
szeki ha gondolod gyere el próbára!jóélt
jóccakát
számlával! te szoktál számlára venni cuccot, azt hittem külföldi import a terméked. a kesztyűt megveszem ha jó a praclimra, de kb egy méret vagyunk,csimma is kellene mert a mostani a túra korszakom maradéka és nem sport bukások ellen véd, a ruha sajna nem mert van túra/téli és most színeztem ki magam ződre. merül a telep,csááááá!
a kesztyü berik protektoros bőr és szövet tura kesztyü xl-es 5000
a csizma ugyan ilyen csak fekete szürke számlával 2x volt rajtam 43-mas 20 pénz szeki
szar a brutuszom és telós képek de még próbálkozom
üdv! valami változás a hirdetés körül? az éjszakás műszak megnyúzza az embert, sok ismerősömet megöregbítette a 3 műszak, a kutas haver is néha azt sem tudja milyen nap van,csak azt tudja hogy nappalra vagy éjszakára megy melózni.
rucim már van,csímma és kesznyűt akarok majd venni,milyen méretű? kár a verdádért, de ha a nyomorultakat kell elintézni akkor fel kell áldozni.
kapucnyi és a fejidomod hogy áll?
és természetesen gyári!
nekem is olyan van mint neked csak még darabokban, a hűtőt egy alu tartó tartja el a blokktól, a hűtő két oldalsó fülébe kell a gumibanya.és asszem hatos a drága,az idom csavarokat keresztfejű vagy imbusz hatos csavarral pótoltuk.
jimy L: Köszi a felvilagositast. De maradnak a regiek. Kicsit huzos ara van. kawaszeki: Azt mondod gumival beöntöt anya van eredetileg ottan? Es hatos menet van benne. Most mar ertem hogy miert rövidebb az egyik oldali csavar. Most vettem 10 euro ert 24 db gumis anyakat 5 menettel.De igy veszek 6 menettel is. Köszönöm a segitsegeteket. Jövök nektek egyel
üdv! leg főleg képen egy alumínium tartó van a hűtő és motorblokk között ami a hűtőt tartja, a hűtő két alsó szélében pedig gumianya van betéve. a csavarokat csavarboltban szerezd be mert a gyári nagyon drága, a csavarbetéteket esztergályossal gyártasd le, egy haver motorjában is ilyenek futnak.
Teljes idom csavar szett kb 50-60 ezer gyári. Nyáron akartam venni, aztán csak a hiányzókat vettem meg. 12 ezeré.
hali kapucnyi! a gázbovdenem még nálad van vagy postáztad-e már?van idomtartóm ha mondod melyik kell, van egy pár a B kawában,van műszerfalam,fejidomom,és még néhány alkatrészem ha érdekel.tegyél fel képet vagy mond mi kell a motorodhoz.
Jo estet urak. Nekem szüksegem lenne a teljes idom garnitura csavarokra 2001-es zx9. Legföbkeppen ami a hütö aljat fogja. Es mibe fog ez fajni.
helló!

Kellene nekem ZX9 (95) bal oldal idomtartó, komplett műszerfal, természetesen minden gyári!
1fazon 120 teletankolva hogy jimynek is igaza lgyen megvan az idomai is csak az akrapovicsot 65-ért vettem rá
srácok az a baj hogy elindult a fogaskerék szépen őrölnek lefelé ügyvéd kell és kell a lóvé van még 1 pár cuccom eladó shox kétrészes bőr rüha ful protektoros koptatós alig használt xxl-es és 1pár trace csizma 43 2x volt rajtam rakok képeket és árat és 1 pár berik protektoros kesztyü ami Pipin volt a rucit jimí és sedu is látta hogy kitünő állapotu
Kawazsolti
Gaz!
huzo+tolo
Bogyó 200,000-ért én is beszámolom a sajátomba.
Milyen bowden kell?
Végre egy kis nyugalom! Pipi befagyasztva!
Láttam kerestél Fazi!
Aludtam! Éjszakás vagyok!